چه حالی میده یه فرمون بچپونن تو زمین به هر طرف که خواستیم بریم!![]()
چه حالی میده یه فرمون بچپونن تو زمین به هر طرف که خواستیم بریم!![]()
ای بابا ما گفتیم اون یه سانتی که سر اندونزی نزدیکتر شده بودیم جبران میشه دور میشیم ، باز هم نزدیک تر شدیم
دوستان اگر مثل من دیتاتون براتون مهمه روی BlueRay بک آپ بگیرید چون این طوفانهای خورشیدی میتونه پدر صاحب هر چی هارد و فلش مموری هست رو در بیاره .
اگر زنده موندیم فایلهامون پاک نشده
همش هم تقصیر آمریکای جهان خواره این کار رو کرده که 360 پیشرفت کنه
پ.ن : حال کردین چه طوری به 360 ربطش دادم ؟![]()
سلام
شما کنسولت رو کی خریدی؟
دوست من راحت بهت بگم کنسول شما عمرش رو کرده و باید به فکر کنسول جدید باشی اگر میخوایی اعصاب خوردی نداشته باشی و از کنسولت راحت برای 4-5 ساعت پشت سر هم استفاده کنی باید یکی جدید بخری.. کنسولی که یه بار 3 چراغ بده باید فاتحش رو خوند.. کنسول من سال ساختش 2006 بود 2 بار 3 داد تعمیرش کردم دوباره خراب شد ...
سلام
اقا این ایک باکس رو در دبی یا سلیمانیه عراق چقدر میکدن نسخه اسلیم و الایت و ارکید یکی بگیریم
؟مگه شما کجا هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟
باختران ( كرمانشاه )![]()
محل سكونت: California..............
سلام دوستان.
منم همين سوالرو از دوستان دارم ! يه دوستي دارم توي يكي از فرومها (!) ميخواد فروردين جنس از دبي بياره!!
اگه ميشه قيمت اسليم و آركيد رو در دبي بديد !! راستي اصلا ارزشش رو داره از دبي بياره ؟؟؟!
راستي قيمتها در بانه (يكي از شهرهاي كردستان) چطوره؟؟!
به به به ... هم شهري هم كه هستين.
اين دوستمون راست ميگه ، قيمتها تو اينجا نجومي و فضايي هست!
(مخصوصا پاساژ ارگ!!!!)
هميشه موفق و پيروز باشيد.
![]()
اوه اوه خوبه گفتی میلاد !! یه چیزایی دارم که از دست بدم باید بشینم یه سال گریه کنم !!!
به تبع این که سونی و نینتندو قول کمک ۳۰۰ میلیون ینی را به زلزله زدگان داده بودند، شرکت CCP هم سیستم دونیت را در باری های آن لاینشش برای کمک به زلزله زدگان راه انداخت. کمک داوطلبانه ی مال یا همان دونیت تا روز ۳۱ مارس ادامه خواهد داشت.
سونی هم ۳۰۰۰۰ رادیو کمک کرد!
به علاوه یک نویسنده ی گیم اینفورمر، «مگان ماری»، یک نینتندو دی اس که رویش ماریو کارت دارد به حراج گذاشته. این نینتندو امضای میاموتو، کوجی کوندو (آهنگ ساز ماریو و زلدا) ائیجی آئونوما (تهیه کننده زلدا) چارلز مارتینت (دوبلور ماریو) و مارتین لونگ (پیانیست ماریو) را دارد.
از طرف دیگر Zynga در بازی هایی مثل CityVille و FarmVille و FrontierVille بسته هایی را برای کمک به کودکان ژاپن می فروشد.
سلام
راهی هست که تم رو بدون وصل شدن به لایو فعال کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)