پس ال سی دی گالکسی و ویو رو ببینید چی میگید
پس ال سی دی گالکسی و ویو رو ببینید چی میگید
آقا گشیتو به آخرین firmware آپدیت کردین؟چون من ویواز پرو دارم ولی تو همین بازی مشکل دارم و گیر میکنه.
اولین باره که همچین چیزی میشنوم!!یک سوال فنی
لطفا متخصصین جواب بدن تا هم من هم بقیه آگاه بشیم
من رفتم پیش دوستم ازش گوشی ویواز بخرم
بهم گفت ویواز خیلی گوشی خوبی است و من خودم هم عاشق ویواز شدم ولی به تو میگم نخر
به دلیل اینکه گوشی ویواز اگر ضربه شدید بخوره IC هاش خراب بشه چون چندتاش به جای لحیم چسب شده قابلیت تعمیر شدن نداره!!!!!
آخه من تا حالا 16 تا گوشی را بعد از خرید موفق به فروشش نشدم! شوت شده توی سطل زباله!!!
آیا این صحت داره؟
به هر حال قرار نیست که باش فوتبال بازی کنیم یا کشتی بگیریم, در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم 3310 یا 1100 بگیرید
چون هیچی بش نمیشه.
مازیار جان نمیدونم این همه تعصب آخه برای چی
ببین بین گوشیهایی که صفحه نمایش TFT دارند و سایز پیکسلهاشون اندازه ی ویواز هست و قیمتشون هم اندازه ی این اگه باشه ویواز خیلی خوبه.
گوشی که بتونه تو رنج قیمت ویواز باشه و از لحاظ امکانات برابری داشته باشه کم هستش.
خب مسلما ویو صفحه نمایش بهتری داره هم پیکسل هاش بیشتره هم s.amoled هست.
من خداییش همینقدر پول داشتم توی این رنج گوشی که سیستم عامل داشته باشه دوربین مناسبی داشته باشه زیبا باشه فیلمبردایر خوبی داشته باشه پیدا نکردم.
مال من به آخرین فریمور آپدیت هستش اما فعلا مشکلی با این بازی نداشتم. البته من زیاد بازی نکردم
سلام دوستان این گوشی با این قیمت و امکانات بدجوری نظرمو جلب کرده ولی چند سوال برام پیش اومده که امیدوارم کمکم کنید
1 - لطفا در مورد کیفیت عکس این گوشی بیشتر بگید .برا من خیلی مهمه که بدونم عکساش چطوریه؟یعنی از فیلمبرداری اچ دی هم مهمتره!!!اگه می تونید نظر مقایسه ایتونو با عکسای گوشیای دیگه هم بگید که مثلا ویواز نسبت به فلان گوشی عکسش خوبتره یا نه؟ البته کاش می شد چند نمونه عکسشو تو موقعیت های مختلف (روز شب ماکرو منظره ...) ببینم !!!کسی می تونه راهنماییم کنه(کاش یکی چند تا عکس گوشیشو می فرستاد) ؟ ممنونم
2 - درسته ویواز بدون سیم کارت روشن نمیشه و بالا نمیاد؟
3 - اگه عکساش زیاد خوب نیست کسی سراغ داره گوشی تو رنج قیمت 250 سیستم عامل دار لمسیه با امکانات مشابه ودوربین حداقل 5مگا با کیفیت عکس خوب؟
و چند سوال دیگه که بعدا از دوستان استفاده می کنیم .
با تشکرات فراوان!!!
منظورم کشتی گرفتن نبود! من تا حالا 5 تا گوشی را به خاطر افتادن از دستم از ارتفاع حدود یک متری و بدون هیچ ضربه ای (از توی کیفش افتاده روی زمین) از دست دادم
یک گوشی هم داشتم که کاملاً بی مقدمه IC نمی دونم چیش! (تخصصش را ندارم) سوخت!
یک گوشی دیگه بر اثر فشار داخل جیبم بهم 150 هزار$ ضرر زد (پایه های IC اصلیش کنده شده بود و اتصالی کرده بود)از اون موقع به بعد شلوار لی نپوشیدم!
یک گوشیم افتاد زیر چرخ ماشینم!
و .....
تا رفتم یک سامسونگ 40 هزار تومانی خریدم آخه خسته شدم از ضرر دادن
حالا از بی گوشی بودن خسته شدم و تصمیم گرفتم ویواز بخرم که این حرف را شنیدم (اولین بار بود همچین چیزی میشنیدم و فعلا منصرف شدم تا نتیجه اش را بفهمم که درست بوده یا نه!
کسی تا حالا ویواز را داخلش را دیده؟ اگه دیدید لطفا این مورد را به من خبر بدهید
با تشکر
سلام خیلی ممنون ولی فک کنم به خاطره fareware آپ نکردن.حالا فایل آخرین آپ رو برا گوشیم گرفتم ولی نمیدونم چجوری رو گوشیم نصب کنم.تو قسمت اموزشم رفتم لینکا خراب بود.کسی میتون کمک کنه؟با تشکر
ببین دوست عزیز من خیلی وارد نیستم
اما گوشیم افتاد توی آب چند دقیقه هم طول کشیددرش بیارم
خلاصه حسابی آسیب دید و چندتااز این چیزایی که میگی با چسب چسبوندن!!!سوختبعدش بردم تعمیر نصف روزه برام عوض کردن و راحت تعمیر شد (60تومن خرجش کردم) اما کاملا اکی شد بنابراین نگران تعمیرش نباش چسبی باشه یا لحیمی فرق نداره بدون که تعمیر شدنیه
![]()
mazerat baraye fingilish,farsi nadaram...
aghaye gol mohammadi man in convertero dl kardam va aliye,,,
mersi
2ta soal:
converteri hast ke beshe tu khode gushi file ro convert kone? injuri kheyli aali mishe
dovom inke natunestam power mp3... ro peydas konam...mitunid linkesho bezarid?
khezli mamnun
سلام دوست عزیز
به نظر من اشتباه کردید وی واز پرو گرفتید ...
چون هم گرافیکش کمتره ( در نگاه اول و روی کاغذ هیچ فرقی ندارن ولی توی بازی های گرافیکی صد در صد به اگر وی واز ساده کمتر هست )
هم دوربینش
هم زیبایش
اگر بتونید یه وی واز ساده بگیرید بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)