خوب بستگي به استفاده كننده داره از نظر من الان ديگه مينيمم بايد 100 هرتز استاندارد رو داشته باشه hdtv
خوب بستگي به استفاده كننده داره از نظر من الان ديگه مينيمم بايد 100 هرتز استاندارد رو داشته باشه hdtv
دوست عزیز ببخشید اینقدر سوال میپرسم
میخوام همین مدل سامسونگ رو بگیرم راستش یه راهنمایی میکنی اخه بعضی هاشون نوشته مالزی و غیره کدوم بهتره به نظر شما
بازم ممنون از پاسخت
-موردي كه بارها خدمت دوستان عرض شده بستگي به ميزان ريسك پذيري خودتون داره
-خيلي از دوستان تهيه كردند و تا امروز موردي نبوده ممكن فردا موردي پيش بياد
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
-در مورد تفاوت ها قبلا صحبت شده عزيز :
-به نظرم بيشتر طراحي اون هست كه متمايز ميكنه اين مدل رو تا مثلا deep black panelکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد كنسول wii هم نميدونم منظور input lag ومباحث بازي هاي تحت شبكه مثل live , psn ,..هست يا مورد ديگه ؟
-به هر صورت در اين موارد پلاسماها براي گيمر ها گزينه هاي ارجحي هستند
-از نظر من اين اختلاف قيمت زياد توجيح پذير نيست
-ميتونيد مدل ex710 رو تهيه كنيد كه از زيبايي چيزي كم نداره
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
-مرسي سوالات سخت سخت ميكنيد ها
-خريد Hdtv ابتدا به ساكن به سليقه ونظر شما بستگي داره تا نظر و رويو هاي سايت هاي معتبر دنيا
panasonic v20
lg le8500
samsung c6900
sony ex700/710
شايد بهترين مدل ها ي مورد نظر شما در اين رنج قيمتي باشند
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
-مدل هايي كه مالزيايي ميخوره مربوط به بدون گارانتي ها ميشه كه از بانه تهيي ميكنند
و بقيه made by samsung ميخوره اكثرا (در گير اين اسامي پشت پنل نباشين )
با تشکر از t_tanhayam به کمک راهنمایی شما من EX500 رو انتخاب کردم , اگه لطف کنید برای یکی از دوستانم با بودجه حدود یک تومن یک مدل پلاسما بدون توجه به برند خاصی با تصویر قابل قبول برای مصرف خانگی معرفی کنید ممنون میشم . البته 46 اینچ .
ممنون
ضمن تشکر از جوابتون و معذرت بخاطر دیر جواب دادنم! آخه کامپیوتر خونه خرابه هر روز میام کافی نت!
_ انتخابی که غیر از پلاسما با بودجه من باشه چیه؟
-مدلهای سامی و الجی که گفتین میشه دقیقا ذکر کنین؟
- راستی یکی از امکاناتی که میخام وای فای هست!
-بهترين گزينه ها :
samsung 46c695
lg 47ld660
sony 46ex500
دو مدل ال جي وسامي تيونر ديجيتال و usb با قابليت اجراي انواع فرمت هارو دارند منتها سوني اين قابليت ها رو نداره
-در مورد واي فاي هم بايد يك دانگل usb واي فاي مجزا تهيه كنيد عزيز نزديك 100 تومان تقريبا از همون برند
-چون پنل هاي 46 تقريبا نداريم توي بيشتر برند ها ( پلاسما ) واكثرا 42 ويا 50 هستند بايد يا كمي افزايش بودجه بدين نزديك 200-300 تا بتونيد 50 تهيه كنيد ويا اينكه سراغ 42 ها برين :
50PJ350
50C460
TH-P42X20
TH-P42A20
42PJ560
42C470
دوستان سلام
من هر چه گشتم c650 نیافتم
از طرفی c685 هم انگار با افزایش قیمت روبرو شده
جدیدا سری B سامسونگ رو دیدم
از طراحی پنلش خیلی خوشم اومد
به نظرتون از سری بی که در حد 650 یا 685 باشه چه مدلی رو معرفی میکنید؟
با تشکر از شما....
-دقيقا همون مدل b650 ميتونه بهترين گزينه باشه
سلام
من بيست صفحه آخر رو خوندم و جز گيج شدن نتيجه اي برام نداشت به همين خاطر از شما دوستان خواهش مي كنم يه مدل 32 يا 37 با بودجه حدود 700 ( بالا و پايين داشته باشه ) معرفي كنيد ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)