کسی نمیدونه مشکلش چیه؟ چون اگه تقصیر طرف باشه برم یقشو بگیرم.
کسی نمیدونه مشکلش چیه؟ چون اگه تقصیر طرف باشه برم یقشو بگیرم.
بازی Patch LT رو میتونید از سایت های فروش آنلاین بازی مثل پیناتا و یا دوست خودم حمید تهیه کنید :
تاپیک حمید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگم شهاب بیا در بریم![]()
راستش شهاب چند وقت پیش با بچه ها صحبت پیش اومد در مورد گرونیو این حرفها !!
آخرش به این نتیجه رسیدیم که اگه دولت الکترونیک راه بیوفته و تمام اجناس به قیمت دولتی و یا شاید حتی جهانی برسن چقدر آدم تو این
مملکت هست که به خاک سیاه میشینه !!!!!
تو فکر کن طرف یه باره کنسول یا لپ تاپ یا گوشی میاره که اگه هرگوشی یا کنسول رو میخره 100 تومن اینجا میفروشه 300 تومن !!
حالا اگه این تشکیلات شکل بگیره طرف گوشی میاره 100 تومن میفروشه 101 تومن![]()
تاچیک دومی رفیق خودمه !! ازش بخرید که جنسش حرف نداره.
قبلا این مشکل رو نداشتین !!؟؟
ببینم آقا، مگه نمیگفتین طی همین چند هفته اسلیم هم کپی خور میشه؟؟
پس چی شد؟
خیر بعد ریختن lt این طور شد
بعد از 1-2 ساعت چطوری هنگ میکنه ؟ یهو قفل میکنه ؟ صفحه سیاه میشه ؟ شطرنجی میشه ؟ اول سرعت بازی کم میشه بعد قفل میشه ؟ تیکه تیکه میشه بعد قفل میشه ؟ تمام کنسول هنگ میکنه ؟
چطوریه ؟
سعید فک کنم هنگام آپدیت به +LT زدن لنز رو پکوندن!!![]()
دوستان میخواستم برم xbox live گفت باید اپدیت کنی منم ok کردم یه ربع گذشت اپدیت کامل شد بعد اومد م که بازی call of duty bo رو بزارم صفحه سیاه شد و دیگه نیومد چنتا بازی دیگه هم نیومد حدسم اینه که فلگ شدم
حالا سوالم اینه که ایا دوباره از نو lt + بریزم میتونم این بازیارو اجرا کنم؟چون برام مشکل ساز شده تازه بازی فایت نایتم که بازی میکنم
صحنه اهسته ها یا همون اسپیشل افکتها حذف شده رفته رو مخ چاره من چیه؟؟؟
خیلی ساده بگمبازی dragon age 2 رو بگیرم؟
![]()
دوست عزیز موقع ریختن ال تی پلاس لنز که در دسترس نیست که بپوکوننش ، من نمی دونم ایشون کجا دادن برای آپدیت ولی بعضی بی وجدان ها درایو رو عوض می کنن ، البته هنگ کردن بازی فکر نکنم به لنز و درایو مربوط باشه ، دستگاه شما چیه جسپر یا فالکون شاید رو به مرگ باشه حالا با ال تی پلاس ریختنون هم زمان شده !!!
دشبورد جدید چند تا بازی رو کلا از کار می اندازه که یکیش همون کال آف دیوتی بلاک آپسه ، شما هم باید برید نسخه پچ شده کال رو بخرید ، این یکی نمی دونم مثل همون فیبل پچش می کنن یا فرق می کنه !
دوست عزیز موقع ریختن ال تی پلاس لنز که در دسترس نیست که بپوکوننش ، من نمی دونم ایشون کجا دادن برای آپدیت ولی بعضی بی وجدان ها درایو رو عوض می کنن ، البته هنگ کردن بازی فکر نکنم به لنز و درایو مربوط باشه ، دستگاه شما چیه جسپر یا فالکون شاید رو به مرگ باشه حالا با ال تی پلاس ریختنون هم زمان شده !!!
دشبورد جدید چند تا بازی رو کلا از کار می اندازه که یکیش همون کال آف دیوتی بلاک آپسه ، شما هم باید برید نسخه پچ شده کال رو بخرید ، این یکی نمی دونم مثل همون فیبل پچش می کنن یا فرق می کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)