سلام یک سوال
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d

سلام یک سوال
من الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d

تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene.gif)

تو بنجره project زیر شاخه standard asste توی یونیتی 3 هم دوربین اول شخص و هم سوم شخص داره
کافیه بکشی بندازی تو محیط secene.gif)

خب اون آموزشایی که من از 3D BUZZ گذاشتم دانلود کن ... کلش 1.5 گیگهدیدم ولی نمیتونم 11 گیگ دان کنم که :d چون حجمم رو به پایانه pdf میخوام.gif)
رات میندازه ....
تو پنل Project از پوشه ی Standard Assets پوشه ی Character Controller رو انتخاب کن و First Person Shooter رو روی صحنه ت بزارمن الان یک terrain ساختم با چمن و درخت حالا میخوام بدونم چجوری یک پلیر بهش اضافه کنم با دید fps و حرکت بوسیله ی w,a,s,d که دوربین هم به سمت موس بچرخه :d.gif)

اینا رو خودم یاد گرفتم همون دیشب :d
حالا یک سوال مهم تر چه جوری تو بازی تفنگ بذارم؟ که بشه تیر هم زد؟:d

خوب دیگه ارتاس جان جاوا یا c# دستتو می بوسه یک مدل تفنگ رو زیر شاخه دوربین ات کن .

سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین..gif)

آره خیلی خوبه ... الان باید شروع به یادگیری کدهای یونیتی کنی.سلام , من حلقه ها , شرط ها , کلاس ها و توابع رو در سی شارپ مسلط شدم به نظرتون تا این حد برای یونیتی کافیه؟یه توضیح بدین.

..............................................

یعنی چی این ؟.gif)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)