آقا من موقعي كه از ويندوز لودر استفاده مي كنم هر دو گزينه INSTALL و UNINSTALL غير فعال است
چي كار بايد بكنم؟(windows 7 ultimate x64)
آقا من موقعي كه از ويندوز لودر استفاده مي كنم هر دو گزينه INSTALL و UNINSTALL غير فعال است
چي كار بايد بكنم؟(windows 7 ultimate x64)
Last edited by hamidkashani; 04-03-2011 at 00:19.
1- باید با برنامه قبلی که ویندوز رو کرک کردی و حالا کرکش از بین رفته - کرک را حذف (uninstall) ;kd
2 - بعد کرک جدید رو اجرا کن
اولا ممنونم كه پاسخ دادي
دوما اينكه من همه ورژن هاي ويندوز لودر رو كه باز مي كنم داراي همون مشكل است يعني جفت گزينه ها غير فعالن
سلام
اقا من خیلی از حرفاتون سر در نمی ارم....
من ویندوزم تا 20 روزدیگه فکر کنم از کار بیوفته .....
اومدم این پیج رو خوندم و Windows Loader رو کپی کردم و install کردم .... البته نمیدونم برای64 بیتی هم جواب میده؟؟چون نوشته بود x64......
الان میشه بگید دقیقا باید از کجا بفعمم که ویندوزم کرکه یا نه واینکه اگه اشتباه کردم چجوری باید کرکش کنم....
راستی برای کسب اطلاع از کرک ویندوز و این برنامه ها که میگید باید به کجا رجوع کنم؟؟؟ مثلا اصطلاحاتی مثل genue و غیره رو نمیفهمم....
ممنون
سلام به احتمالی از ویتدوزی استفاده می کنی که موقع نصب خودش کرک شده. بهتره شما دوستان بروید control panel_ system ببینید گزینه پائین ویندوز valdation هست یا نه. باید این گزینه باشه :
windows is activated اگر نیست .بروید تو پست کرک ویندوز 7 removevat دانلود کنید و اجرا کنید و بعدloader رانصب کنیدو ریست فرمائید .اگر باز موفق نبودید بدانید عیب از خود ویندوزه. و می بایست ویندوز دیگری از شرکت های معروف مثل JB خریداری فرمائید.و نصب کنید.اکثرا ویندوز های تو بازار خود بخود اکتیو می شوند.
Windows.7.Loader.v2.0.0-DAZ
Size: 3.27 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
بچه ها همونطور که دوست عزیزمون هم فرمودند به آدرس control panel_ system برید و در اونجا باید تصویری مطابق شکل
زیر رو ببینید و اون علامت رو که دورش کادر قرمز هست علامت اکتیو بودن ویندوز هستش
موفق باشید دوستان
![]()
لينك مستقيم كرك پست بالا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم قسمت validate زده بود 3 روز دیگه مونده جریانش چیه چرا 3 روز ؟؟
هرچی کرک هم استفاده میکنم قسمن install خاموشه ؟؟
از چه کرکی باید استفاده کنم ؟؟
دوستان ویندوز آپدیت service pack 1 رو که دانلود کرد و نصب شد فکر کنم کرکش از کار افتاده. windows loader هم کار نمیده. میگه کرکهای قبلی رو پاک کن. حالا قبلیارو از کجا گیر بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)