Slow Motion
تصویر آهسته در بازی جنگی و ...........
این کد
function Update () {
if (Input.GetButtonDown ("Fire3")) {
if (Time.timeScale == 1.5)
Time.timeScale = 0.2;
else
Time.timeScale = 1.5;
// Adjust fixed delta time according to timescale
// The fixed delta time will now be 0.02 frames per real-time second
Time.fixedDeltaTime = 0.02 * Time.timeScale;
}
}
چند نکته اولا من تیم بازی خودم رو روی 1.5 تنظیم کردم پس شما هم اگر تایم بازیتون تفاوت می کنه اون تایم جایگزین تایم در کد بکنید
تایم بازی در سمت Edit-Project Setting -Timeدر Time Scale است
من خودم Fire 3 رو Altshift در نظر گرفتم پس شما می تونیم Fire 3 رو به هر چیزی دوست دارید تغییر بدید , نکته ی آخر
time.timeScale رو هم میتونید تغییر دهید ولی فکر نکنم بهتر از این شماره باشد
ره ساده تر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز این بار می خواستم کلید های unity رو برای تاز کار ها بگذارم هم کیبرد هم دسته
- "a", "b", "c" ...
- "1", "2", "3", ...
- "up", "down", "left", "right"
- "[1]", "[2]", "[3]", "[+]"
- : "right shift", "left shift", "right ctrl", "left ctrl", "right alt", "left alt", "right cmd", "left cmd"
- Mouse Buttons: "mouse 0", "mouse 1", "mouse 2", ...
- Joystick Buttons (from any joystick): "joystick button 0", "joystick button 1", "joystick button 2", ...
- Joystick Buttons (from a specific joystick): "joystick button 0", "joystick button 1", "joystick 1 button 0", ...
- "backspace", "tab", "return", "escape", "space", "delete", "enter", "insert", "home", "end", "page up", "page down"
- "f1", "f2", "f3", ...
نحوه ی کار با این ها
در قسمت Edit_Project setting-input
می بینید که چندین مولفه باز می شود این ها کلید هایی هستند که در برنامه نویسی استفاده می شوند یعنی وقتی کدی در باره ی کلید می نویسید مثل
Input.GetButtonDown ("Fire3)"
که در کدآنرا معرفی می کنیم مثل Fire 3
حالا چگونه دکمه ی دلخواه را تنظیم کنیم حالا می توانیم Fire 1 در قسمت input باز بکنیم به دو مولفه بر می خوریم
Positve buttun, Alt Postive Button حالا کلید دلخواه(در بالا آمده) را در آن قسمت قرار می دهیم ، یکی کلید اصلی و دومی کلید جانشین مثل بسیاری از بازی ها که دو کلید یک کار را انجام میدهند و قسمت Name را در کد نویسی استفاده می کنیم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید