سلام بازم من مزاحم شدم اسکنر خوب واسه کارخونه تا 100تومن یا ارزون تر چی خوبه؟canon ya hp?![]()
سلام بازم من مزاحم شدم اسکنر خوب واسه کارخونه تا 100تومن یا ارزون تر چی خوبه؟canon ya hp?![]()
من كه نگفتم نزن اساتيد توصيه كردند
بعضي از سي دي ها سطحشون يه جوري هست خراب ميكنه هد رو.
براي كيفيت چاپ كلين خوبه. آره عمر هد رو هم بالا مي بره
هد چيز مهمي هست قيمتش نزديك 200 هزار تومان هست! ولي مشكل هد اينه كه جوهر داخلش خشك بشه كه با كلين حل ميشه اگه با كلين و... حل نشه و خيلي خوابيده باشه اونوقت ممكنه نياز به تعويض پيدا كنه بتابراين هرگز نشه فراموش.... هان چي نشه فراموش؟![]()
یک سوال کلی راجع به پرینترهای HP .
کارتریجهاش هیچ کدوم چیپست دارن؟ که بعد از شارژ دچار مشکل بشن ( مثل سامسونگ)
و کلا این چیپست رو برخی از کارتریجها که مشکل درست کرده چی هست؟
چيپ دارن تقريبا همه پرينترهاي hp .
اما تاثيري توي روند پرينتر نداره سامسونگ ها مثلا 2000 تا بزنه ديگه تا كارتريج عوض نشه اجازه پرينت نمي ده ولي Hp ها سطح تونر رو ممكنه خالي نشون مي ده ولي پرينت مي كنه كه خب نيازي به تعويض چيپ هم وجود نداره.
چيپ به كار مي ره كه شما شارژ نكني و بري كارتريج نو بخري تا سود شركت تامين بشه.
اها!! پس كه اينطور. حالا اين رنگ هارو كجا ميبره اين؟! كلي از رنگ برا كلين ميره!! آشغالاشو كجا ميريزه؟!
بعد يه چيزي؟ ميدونين چجوري مي شه پرينتي كه رو سي دي گرفتم با آب پاك نشه؟! فيكساتيو براي فقاشي زدم اما يجوري شد روي سي دي!!![]()
يه اسفنج خيلي فشرده داره جوهر ها جمع ميشه اونجا.
اون رو كه ديگه بچه هاي سايت عكاسي بپرس . حكايت با آب پاك شدن حكايت جنس نامرغوبي هست كه روش پرينت ميكنيم روي يه كاغذ معمولي چاپ ميكنم يه قطره آب ميوفته روش حل ميشه ولي روي اين كاغذهاي عكس ميشه باهاش حتي زيردريايي درست كرد![]()
آره! من رو كاغذ عكسي كه خوده اپسون همراش بود يكي چاپ كردم هركاري كردم رنگش نميره!! پس كه اينطور!!
كسي دي وي دي 9 پرينتيبل خوب سراغ نداره؟!![]()
سلام بازم من مزاحم شدم اسکنر خوب واسه کارخونه تا 100تومن یا ارزون تر چی خوبه؟canon ya hp?
پس چراکسی جواب نداد باز تعریف کردیماااااااااا![]()
سلام دوستان
بالاخره یه hp 1214nfh چهار کاره خریدم
عجب پرینتریه!
فقط چندتا سوال دارم:
1.من یه مودم خودم دارم و یه یکی هم که مودم پرینتر برای فکس هستش...من اومدم به وسیله یه تبدیل 2 به 1 سوکت های مودم هارو به سیم تلفن وصل کردم ولی حالا مودم سیستم کار نمیکنه ولی مودم پرینتر کار میکنه!!!مشکل چیه؟
2.هزینه هر پرینت/کپی با این دستگاه رو کاغذ" دبل آ" 80 گرم, چقدره؟
3.بعد از یه مدت چطوری میتونم کانفیگ دستگاه رو پرینت بگیرم؟!مثلا چه تعداد پرینت/کپی/فکس/اسکن انجام شده و...؟
4.اگر نکته یا موردی در رابطه با شرایط نگهداری دستگاه و اقدامات لازم جهت افزایش طول عمر دستگاه هست ممنون میشم بهم بگید.
با تشکر![]()
خيلي مزاحم ميشي جديدا تكرار نشه
حتما كسي اطلاعاتي نداشته كه جواب شما رو نداده من كه خودم 6-7 ديدم سوالتون رو
اصلا من نمي فهمم كي اسكنر رو آورده گذاشته كنار پرينتر
اين دوره زمونه كي مياد 100 تومن بده براي اسكنر اونم براي كارخونش!
الان اسكنر هايي كه روي دستگاههاي MFP هست دست كمي از اسكنرها نداره.
Last edited by mohammad.t; 08-03-2011 at 15:54.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)