ای کاش سی7 می گرفتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای کاش سی7 می گرفتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو باحال اومدی، فقط مستراح درستتره فکر کنم![]()
دوست عزیز شاید شما اطلاعاتتون ضعیف باشه وگرنه همین الان با گوشیمون چندتا شبکه تلویزیونی و رادیویی ماهواره ای رو میشه دریافت کرد در ضمن الان تو اروپا نوعی هندزفری اومده که میشه باهاش شبکه های تی وی رو مثل الان که رادیو رو میگیریم،دریافت کرد پس اونقدرام این مساله ی عجیبی نیس
اطلاعات رو ول کن شما و به این نکته توجه داشته باش که اگر شما خدای ناکرده وزیر اطلاعات کشور هم باشی (خدای اطلاع وعلم و اطلاعات و...)هرگز نمی تونی با این گوشی nokia N97 کنونی یعنی همین گوشی بدون استفاده از وسیله اکسترنال و اگزولاری دیگری حتی یک ملیونیوم ثانیه هم یکی از همین چیزا که گفتی ( تلوزیون و ماهواره و PMC ,T2 )و از این جور چیزارو بگیری.
صرفا جهت اطلاع عرز میکنم گرچه همه اینو میدونن ولی واسه بعضی از دوستان عرز میکنم که نمی دونن:
این روزا در اینترنت تبلیقاتیو شاهد هستیم که دم از گرفتن تلوزیون ماهواره ای میزنه توسط یک usb به این سیستم ِDVB گفته میشه در گوشی Nokia N96 یک سخت افزار مجزا در main Board گوشی کار گزاشته شده به اسم ----H و قابلیت گرفتن تصاویر دیجیتال رو که فرکانسشون از فرکانس های تلوزیونی آنالوگ در سطح پایین تری قرار داره رو أآرد(نقطه سر خط)
در گوشی شما (آقا رضای گل) همچین چیزی وجود نداره ...
دیگه ادامه نمیدم ولی اگه سوالی بود میتونین مراجعه کنید به WIKIPEDIA
Last edited by emadpumad; 05-03-2011 at 19:33.
دوست گلم منم منظورم pmcوt2نبود ،منظورم شبکه هایی مثل بی بی سی فارسی یا تلویزیون صدای آمریکا یا رادیو فردا و اینا بود،اما شک نداشته باش که بزودی شبکه های داخلیمونو بصورت انالوگ نه دیجیتال میتونیم ببینیم.![]()
ای شیطون رفتی گوشی چینی خریدی صداشم در نمیاری؟!!
تاپیک گوشی چینیا 2 تا اون ور تره !
کل بسه اسپم الکی نفرست !
Last edited by emadpumad; 08-03-2011 at 11:04.
دیدی کلک اطلاعاتت ضعیفه یکم بیشتر اگه دنبالش بری میتونی پیداش کنی البته به شرطیکه مردمو مسخره نکنی.موفق باشی![]()
آقا چرا اینقد این تاپیک خلوته 97ی ها مگه چتون شده بابا همش یه ان8ی بالاتر از گوشیتون اومده چرا کپ کردید بیاید گرمش کنیم.![]()
salam dostan ;babate fingilish sharmandam pcim ghati karde farsi neminavise
n97 video che format hayii ro mikhone va che barnameyi hast ke betone format haye bishtar ro bekhone ? (player manzorame)
سلام دوست من.گوشیت به جز فرمت قدیمی 3gp بصورت دیفالت فقط mp4 رو میتونه ساپورت کنه اما برنامه divx player هست که مثلا باید avi و دایویکس و ساپورت کنه البته با جون کندن هرچند من که خیر ندیدم ازش.همون تبدیل کنیم راحت تریم حجمشم بصرفه.موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)