تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2979 از 4751 اولاول ... 1979247928792929296929752976297729782979298029812982298329893029307934793979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,781 به 29,790 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

اینم از شاتل اشغال 10 روز از قرار داد منو بالا کشید و سرویس 1 ماهه رو 20 روزه قطع کرد.

بعد برین بگین اینا خیلی خوبن.

این همه تو هی چپ و راست ترافیکشونو بالا کشیدی یه بارم اونا چند روز از سرویستو بالا بکشن مگه چی میشه ؟!!

هنوز خیلی مونده تا یر به یر بشین !

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان قبلا من از ساعت 1 تا 3 محدود بودم ولی الان حدود 4 روزه که کلا از 1 تا 7 سرعت رو 5 کیلوبیت میچرخه واسه شماها هم همینطوره یعنی کلا دانلود شبانه لیمیت شده؟؟
    اکو 512__اصفهان

موفق باشید

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر منزل جدید در همون منطقه مخابراتی منزل قبلی هست فقط باید 1000 تومن بابت جابجایی خط بگیرن ازتون

اگر منطقه مخابراتی فرق کرده اطلاعی ندارم
    احتملا خطشون فیبر نوری بوده که 6 تومن گرفتن من پرسیدم
    دوستان شبانه 1 تا 3:30 دقیقه سرعتش صفر هست خیلی وقت شد
    کسی آمار نداره آیا این وضعیت قرار ادامه دار باشه یا بالاخره تموم میشه ایشالا
    وی پی چی کار میده شبا ؟!
    یاعلی
    عزیز من شما را محدود کردن به خاطر دور نزدن محدودیت هم چیز پی ان را میبندن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بعد از مدتها اومدم شبانه دانلود بذارم..اونم از مدیافایر...که دیدم خیلتر شده!!!
    کاره مخابراته یا خود شاتل؟ برای بقیه دوستانم خیلتره؟!

تنها سایتی که سابقه نداشته..با این وضع رسما در دانلود رو ببندن و اینترنت شبانه رو تعطیلش کنن بره! همون سرعت 10-15 رو هم دیگه نمیشه استفاده کرده. سروری نمونده..

اینم از شاتل اشغال 10 روز از قرار داد منو بالا کشید و سرویس 1 ماهه رو 20 روزه قطع کرد.

بعد برین بگین اینا خیلی خوبن.
    من مدتیه سرویسم بیشتر از دو سه هفته کار نمیده...netlimiter هم دارم, هر دوره راحت یک گیگ اختلافه بین مصرف خودم و رقمی که تو سایت میزنه!!! دوستان نظری ندارن؟ ممکنه کسی از اکانتم استفاده کرده باشه؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این همه تو هی چپ و راست ترافیکشونو بالا کشیدی یه بارم اونا چند روز از سرویستو بالا بکشن مگه چی میشه ؟!!

هنوز خیلی مونده تا یر به یر بشین !
    واقعا شما رو چه حسابی همچین حرفی می زنی؟

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    امشب میخواستم با توجه به حرفای صبح پشتیبانی شاتل كلا بی خیال اینترنت شبانه بشم وروزانمو خالی كنم وحتی باچند شركت مختلف هم برای تغییرسویس اینترنتم تماس گرفته بودم وقتی ساعت 1و20 وصل شدم به اینترنت چشام ازحدقه زده بودبیرون انگار بعد ازچند روز كه توكویرهرروز حداكثر50سی سی اب اونم شور میتونستم بخوردم الان یك تانكر 2000لیتری اب خنك جلوم گذاشتند
    تاالان كه ساعت 3و8 دقیقه سرعتم خیلی خوب فقط موندم ناپرهیزی دردانلود بكنم یا نه صبح كه شاتل میگفت شب محدودیت حجمی نداریم
    باید ببینم تاكی این وضع ادامه داره
    Last edited by javad026; 06-03-2011 at 03:41.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    امشب میخواستم با توجه به حرفای صبح پشتیبانی شاتل كلا بی خیال اینترنت شبانه بشم وروزانمو خالی كنم وحتی باچند شركت مختلف هم برای تغییرسویس اینترنتم تماس گرفته بودم وقتی ساعت 1و20 وصل شدم به اینترنت چشام ازحدقه زده بودبیرون انگار بعد ازچند روز كه توكویرهرروز حداكثر50سی سی اب اونم شور میتونستم بخوردم الان یك تانكر 2000سی سی اب خنك جلوم گذاشتند
    تاالان كه ساعت 3و8 دقیقه سرعتم خیلی خوب فقط موندم ناپرهیزی دردانلود بكنم یا نه صبح كه شاتل میگفت شب محدودیت حجمی نداریم
    باید ببینم تاكی این وضع ادامه داره
    برادر یه شیشه نوشابه کلا 300 سی سی جا می شه یه کم واحد هارو اشتباه گفتی
    اما در مورد سرعت بدون الان امتحانی سرعتت رو زیاد کردن
    اگه بازم زیاد دانلود کنی مثل قبل می شه
    سقف یک گیگ رو فراموش نکن

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اره الان درستش میكنم
    برای محدودیت صبح زنگ زدم به شاتل گفت سرویس شبانه محدودیت حجمی نداره وعلت كم شدن سرعتتون به خاطرshare شدن
    باید صبركنم ببینم چی میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض راضیم

من حدود 1 سالی هست از شاتل adsl 128 دارم ، فوق العاده ازش راضیم ، ماهی 14 تومن میدم ، 3گیگ ، سرعت دانلودم بدون هیچگونه نوسان همیشه روی 230kb/s هستش ، خلاصه خیلی حال میکنم ، پیشنهاد شما هم بگیرین.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعد از مدتها اومدم شبانه دانلود بذارم..اونم از مدیافایر...که دیدم خیلتر شده!!!
    کاره مخابراته یا خود شاتل؟ برای بقیه دوستانم خیلتره؟!
    مخابرات
    دوستان صفحات قبل چندبار گفتن. اگه می خوای بدونه دردسر از مدیافایر استفاده کنید یه .Cdn قبل قسمت اصلی آدرس بنویسید تا راحت بدونه ف یلتر با مدیا فایر کار کنید.
    من حدود 1 سالی هست از شاتل adsl 128 دارم ، فوق العاده ازش راضیم ، ماهی 14 تومن میدم ، 3گیگ ، سرعت دانلودم بدون هیچگونه نوسان همیشه روی 230kb/s هستش ، خلاصه خیلی حال میکنم ، پیشنهاد شما هم بگیرین.
    اینجا تاپیک خود شاتل هست و +95% کاربرای این تاپیک شاتل دارن و وضعیت رو می دونن . نیازی به تبلیغ نیست.
    تو 1 هفته اخیر +50 تا پست بخاطر بد بودن سرعت تو ساعت 1-7 شب که ساعت رایگانه داده شده دیگه گفتن اینکه سرعت همیشه بدونه نوسان 230 هست خنده داره.
    در ضمن سرعت تو روز سرویس اکو اگه 230000 هم باشه با 23 فرقی نداره چون نمیشه دانلود کرد و برای پیج باز کردن هم 23 کافیه. مسئله شب ها و ساعات رایگان هست که سرعت خیلی وقت ها بین 5 تا 20 هست.
    اگه وابستگی مالی یا .. به شرکت شاتل دارین بیخیال این تاپیک و تبلیغات بشین
    Last edited by mhv_kntu; 06-03-2011 at 08:53.

11. 8 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 347 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 347 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •