تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 74 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 735

نام تاپيک: ◄◄ Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باسلام و عرض ادب
    عذر میخوام یهویی میام وسط بحثتون
    من فقط چند تا سوال دارم و نتیجه گیری باخودتون
    آقایونی که اینقدر میگین اپل خوبه تا حالا با آیپد کار کردین یا نه؟
    و آقایونی که میگین زوم موتورولا خوبه با اون کار هم کردین و یا فقط هردو از برندها دیدین و خوشتون اومده و یا یه کم بیشتر جلو رفتین و مشخصات فنی دیدین و دو تا فیلم و دارین باهم میجنگین؟
    درمورد سوال و جوابهایی که شده هم چند تا موضوع رو لازم میدونم بگم اول اینکه چشم انسان تا یه حد رزولوشن رو ساپورت میکنه یعنی تا یه حدی احساس بهتر شدن تصویر رو داری از یه حد که رد شد تنها خصوصیتی که داره مصرف بیشتر باطری برای اونه.شما که میگی ما فلش رو ساپورت خواهیم کرد خداییش یه چیزی رو بگو من بفهمم شرکت موتورولا مال باباتون و یا فامیلتون هس؟
    برای خیلی ها داشتن یو اس بی مهمه از جمله خود من اما برای این موضوع در آیپد چاره اندیشی شده و هر کس نیاز به این پورت داره یه کوچولو خرج میکنه اینطور نیست؟
    اما درمورد کارت اس دی میخوام بدونم در مورد سرعت نور چیزی میدونین؟اونوقت دیگه هوس داشتن کارت اس دی و اینها رو هم نمیکنین اگه فقط سرعت انتقال داده ها رو ببینین واقعا کسر شان بود اگه میخواستیم اس دی رو روی آیپد ببینیم.
    در مورد تعداد اپلیکیشنها و این موارد از اینکه احتمال اینکه رقیب گوگلی بتونه تعداد بیشتری اپلیکیشن رو در آینده ی نزدیک فراهم کنه بسیار زیاده اما یه کم به کیفیت appها هم توجه کنین اونموقع شاید یه چیزی بیشتر از تعداد براتون مهم باشه من به شخصه ترجیح میدم یا اپلیکیشنی وجود نداشته باشه برام یا کار با اون لذت بخش باشه.بدون هیچ تعصبی روی هیچ برند خاصی اینو میگم که خرید آیپد بسیار عقلانی تر از خرید تب لت های دیگه هس.جهت اطلاعتون میگم که از لحاظ مهندسی هم a4و همa5از پردازنده های ساخت اپل بی نظیر هستند و اونهایی که به شدت دنبال سخت افزار هستند اگه یه تحقیق کوچولو در مورد این پردازنده ها داشته باشند میفهمند که داستان سخت افزار قدیم موتورولا که توسط اپل به کار گرفته میشد و با سایر پردازنده های زمان خودش که فاصله بسیار زیادی با اون وجود داشت الان دوباره تکرار شده شما فقط کافیه یه مدت کوتاه با آیپد کار کنی تا بفهمی چقدر همه چی سر جاش هس نه اینکه امروز بگن گوگل 2.3 و فردا بگن گوگل3 و پس فردا هم بگن این دو تا رو یکی میکنیم میکنیمش گوگل 2.4 واقعا این یه ضعف بزرگهخصوصا اینکه به همه اجازه ی به روز رسانی داده نمیشه خوب دقت کنین.
    درمورد ساپورت فلش من موافق نظر اپل نیستم اما اونها استدلالهای خودشون رو دارن و از انصاف نگذریم بیراه هم نمیگن.اگر هم از آیپد استفاده کنین میگین که رزولوشن اون اینقدر هست که احساس نیاز نکنین که باید بالاتر میبود.ولی کلا اگه بحث منطقی میکنین هم نرم افزار رو ببینین و هم سخت افزار هر کدوم بدون اون یکی به درد نمیخوره و الان به نطر من آیپد حتی اگه سخت افزارش ضعیفتر هم باشد(درحالیکه فکر نمیکنم )(الان گیر میدن آقا رمش کمتره و سی پی یوش تک هسته ایه)بازهم با نرم افزار مناسب و ایجاد تعادل بین نرم افزار و سخت افزار اقبال بسیار بهتری نسبت به سایر رقبا داره و علت فروش زیاد اون هم به همین دلیله.
    فکر کنم کم کم زیاد شد.به درود.
    اول اینکه ما با هم دعوا نمی کنیم عزیز من، داریم بحث می کنیم.بعضیا می پرن وسط میگن دعوا نکنین!

دوم اینکه شما خودتون با آی پد 2 کار کردی؟

در مورد رزولوشن فعلا به اون حدی که شما می فرمایید نرسیده .راستی شرکت موتورولا مال پدرم نیست شما فرق شوخی و جدی رو نمی دونید؟
    دوست عزیز شما می فرمایید نرم افزار های آندروید کیفیت ندارن؟این حرفتون خیلی غیر علمیه. چون اونا که برنامه نمی سازن،من و شما می سازیم و نمی تونید بگید بی کیفیته.تازه آندروید بر خلاف ios سیستم عامل بازی داره و دست برنامه نویسا بازتره.
    در مورد ساپورت فلش : اونا استدلال خودشونو دارن که نشد دلیل، شما باید بگین چرا همچین استدلالی دارن وگرنه بپذیرید ضعف بزرگیه.البته اگه نگید : بهتر شده چون دیگه تبلیغات نمی بینیم، شارز اینترنت هم کمتر مصرف میشه

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

من که دیگه از دست این سیستم مایکروسافت داره حالم بهم میخوره و کلا میخوام کوج کنم رو اپل!!!
    اولین دستگاهی که میخوام از شرکت اپل بگیرم هم IPAD 2 هستش!البته قبل از عرضه IPAD 1 میخواستم بخرم IPOD TOUCH ولی دیدم تبلت اومده گفتم به خاطر صفحه بزرکتر که برای خوندن و کلا عکس دیدن عالیه و چون سری اول IPHON هم حدودا همون نقص های IPAD را داشت گفتم حتما سری دومش عالی میشه که شد!!!
    فقط به شخصه پیش بینی میکردم که از سری فیوژن AMD C50 استفاده میکنه که نشد!انشاال...سری .3....و جالبه که C50 دوهسته ایی و دارای گرافیک عالیی هست......
    خدا کنه قبل از عید تو ایران باشه هر مدلی از IPAD 2 که باشه میخرم فقط قبل از عید بیاد بهتره!!! منظورمو که متوجه شدین
    اگه پورت HDMI و پردازنده 2 هسته ایی که حداقل 80 درصد بهتر از تک هسته ایی هستش و گرافیکی که 9 برابر قویتره و به نظرم در حد ..psp 2 =600$..... براتون کافی نیست بهتره همون ipad 1 =350$ بخرین البته در خارج از ایران =قیمت جدید
    هر وقت به ایران رسید تو یک فروشگاه منم خبر کنید ممنون میشم
    کلا اخلاق منم خیلی شبیه به آقای استیو جابزه و کل سیاست هاشو اگه من هم بودم به جای او .همون کار ها رو انجام میدادم (البته اگه خودم در بهترین حالتم باشه) و در کل هر شخصی اگه کمبودی تو محصولات اپل تشخیص داد. به من بگه تا براش قشنگ توضیح بدم که در حقیقت نبودش مزیت هست
    نبود فلش یک مزیت برای اون پردازنده بدبخت هست که هر کی از راه میرسه یک نرم افزاری میسازه که مدام هنک کنه در حالی کارایی پایینی داره
    دوربین 5 مگاپیکسل اون هم در حد 8 مگاپیکسلی سایر رقبا کیفیت داره جون دارای قابلیت............هست (اگه تونستین جای خالی رو پر کنید)که نور رسیده به سنسور رو افزایش و نویز رو هم همزمان کاهش میده
    رزولوشن هم برای من هیچ وقت مهم نبوده!!!البته من دیگه پایینتر از رزولوشن اصلی ipadاستفاه نمیکنم
    شیشه صفحه نمایش ipad هم از نوعی هست که تو شیشه هواپیماهای نظامی استفاده میشود و کلا نشکنه
    و کل این 49 صفحه رو خوندم وکلی به اطلاعاتم اضافه شد =به جز این چند صفحه آخر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یک نگاهی بندازید دلایل جالبی آورده ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by M-Ebi; 06-03-2011 at 08:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

یه امضا تو همین قزوم دیدم گفتم کپی کنم اینجا یه کم بخندیم

iPad 2 is for people who don't care about technology
    Galaxy Tab 10.1 is for people who need device with many great features

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

اول اینکه ما با هم دعوا نمی کنیم عزیز من، داریم بحث می کنیم.بعضیا می پرن وسط میگن دعوا نکنین!

دوم اینکه شما خودتون با آی پد 2 کار کردی؟

در مورد رزولوشن فعلا به اون حدی که شما می فرمایید نرسیده .راستی شرکت موتورولا مال پدرم نیست شما فرق شوخی و جدی رو نمی دونید؟
    دوست عزیز شما می فرمایید نرم افزار های آندروید کیفیت ندارن؟این حرفتون خیلی غیر علمیه. چون اونا که برنامه نمی سازن،من و شما می سازیم و نمی تونید بگید بی کیفیته.تازه آندروید بر خلاف ios سیستم عامل بازی داره و دست برنامه نویسا بازتره.
    در مورد ساپورت فلش : اونا استدلال خودشونو دارن که نشد دلیل، شما باید بگین چرا همچین استدلالی دارن وگرنه بپذیرید ضعف بزرگیه.البته اگه نگید : بهتر شده چون دیگه تبلیغات نمی بینیم، شارز اینترنت هم کمتر مصرف میشه
    اولا سلام و عرض ادب
    دوما آی پد دو هنوز ارایه رسمی شده برا فروش؟همون آیپد قبلیه کفایته.سوما بر فرض که حرف شما به شدت درست باشهع در مورد رزولوشن اما هر بیشتر شدن رزولوشنی کیفیت بالاتری رو نمیده و گرنه همه رزولوشن رو بالا می بردند و در حال حاضر جنگ بر سر رزولوشن قدیمی شده دعوا بر سر تی اف تی های آی پی اس و او ال ای دی ها و سوپر او ال ای دی ها و اینهاس اگه دقت فرمودید.عموما تا جاییکه یادم میاد بحث های بی مورد در مورد اینکه کی چی رو ساپورت میکنه یا نمیکنه به جاهای خوبی نرسیده چون نه من انتخاب کردم که اپل فلش رو ساپورت نکنه و نه شما انتخاب کردی که زوم این کار رو انجام بده.این وسط بر فرض که دعوا هم نکنی وقتتو داری بابت چیزی هدر میدی که اصلا هیچ دخالتی توی وجود اون نداشتی مثل اینکه من بپرسم دختر بهتره یا پسر خب معلومه هر کی جنسیت خودشو بهتر میدونه اما اگه یه خورده فکر کنی تو اول به دنیا نیومدی و بعد جنسیت تعیین کنی پس نمیتونی بگی جنسیت تو بهتره.این موضوع رو قبول داری یا نه؟
    بعد هم عزیز من اگه قرار باشه همه یه چیزیو ببینن و همه اونو بخرن که یه عالمه شرکت باید تعطیل بشن اینطور نیست؟خب شما که نظرت اینه که زوم بهتره عوض اینکه بیای بگی آقا زوم بهتره و اینجا جوابت بدن که نه و اینا بهتره خودت یه زوم بخری تا ببینی خوبه یا نه.زوم از لحاظ سخت افزاری حرفهایی برا گفتن داره اما یه سوال رو جواب بده من دیگه هیچی نگم میون اینهمه سخت افزار قوی و ضعیف و بالا و پایین خداییش جز یه دونه گوگل برا همه داریم؟بعد هم پشتیبانی هر شرکتی از محصولاتش به شدت کم چون هر شرکتی جندین نوع تبلت داره خب معلومه به هر کدوم کمتر میرسه.
    درمورد فلش هم اگه یه خورده تحقیق کنی میبینی پس از اونکه اپل اونو ساپورت نکرد به شدت درصدد تغییر خودش براومد واگر واقعا مشکلی نداشت اینکار رو نمیکرد درسته؟یعنی این اپل نمیگه من فلش رو ساپورت نمیکنم چون دوست ندارم بلکه میگه وقتیکه استانداردهای ما رو گرفتن از اونها پشتیبانی خواهیم کرد حالا خدایش این بده یا خوب؟میدونی مثل فرق دکتره با آشپز =>آشپز هر چی بخوای بهت میده حتی اگر برات مضر باشه اما دکتر فقط چیزهایی رو بهت میده که برات خوبه نه؟
    درمورد باز بودن آندروید هم خوبی متصور بشو و هم بدی و فقط یه نیمه ی لیوان رو نبین عزیزم اگه کیفیت ها رو بسنجی واقعا کیفیت اپلیکیشنهای آندروید هر چند هم که خوب باشن به پای آی او اس نمیرسن و امیدوارم اینو قبول داشته باشی.باز بودن یه نرم افزار اولین خوبی اش فراگیر شدن زود و ایجاد نرم افزارهای خوب و مورد نیاز به طور گسترده هست قبول اما آیا عدم کنترل بر روی اونها موجب کم شدن کیفیت اونها نمیشه به نظر شما؟اگر قبول نداری یه آندروید بگیر یه خورده کار کن بفهمی که هی باگ جدید میگیری و مشکل جدید، که این موضوع عادی شده ولی اگه یه روز آی او اس زنگ نزنه آلارم گوشی کل دنیا میفهمن میدونی چرا؟برای اینکه این مورد برای اپل یعنی پیدا کردن یه موضوع برای حرفها و حدیثها.درسته اپل هم از فلش ساپورت نمیکنه ولی الان خیلی ها به منسوخ شدن نسخه ی قدیمی فلش اعتقاد دارند اگر نتونن اونها استانداردهای بهتری رو به دست بیارن و گرنه مطمئن باش با یه آپیدیت نرم افزاری پشتیبانی از فلش به سادگی برای اپل امکانپذیره نه؟من عدم پشتیابنی از فایل فلش رو نه تنها نقطه ی ضعف نمیدونم بلکه نقطه ی قوت میدونم نه برای اون مثالهای خنده دار شما بلکه به علت کیفیت پایین اونها.در ضمن نه من به شرکت خاص و یا برند خاصی اعتقاد داشته و نه دارم بلکه برام جالبه همه دوست داریم به بیان های مختلف بگیم من از همه بیشتر میفهمم آقا حرف شما درست و صحیح و منطقی در مورد نرم افزارها هم که فرمودید از نسخه های پایین تر استفاده میکنیم میشه همون کم شدن کیفیت دیگه چون اونها تا حد رزولوشن بالا رو که پشتیبانی نمیکنن یه خورده دقت کنین.من از یه چیزای اپل خوشم نمیاد لازم هم نمیدونم که بگم اما چیزی که مطمئن هستم اینه که از زوم از شرکت موتورولا به شدت قوی تر هست چون زوم رو یه شرکت ساخته و نرم افزار زوم متعلق به هی شرکت دیگه هست پس مطمئن باش که هماهنگی در آیپد رو هیچ وقت در زوم نمیبینی.
    در آخر یه نکته ی دیگه رو هم بگم اون هم اینه که تعداد کل اپلیکیشنهای موجود برای همه ی هانی ها میون شرکتهای مختلف همین عدد صد هست حالا ده تا بالا و پایین اونوقت شما داری تعداد رو با 65000برای یه شرکت اونم به تنهایی مقایسه میکنی نمیخوای نتیجه بگیری که این شرکت کار خودش رو به خوبی انجام داده در این مورد؟من دیگه و این بحث شرکت نمیکنم چون احتمالا معنی شوخی و جدی رو علاوه بر اینکه من متوجه نمیشم سایر دوستان که ادعای علم و ادب هم دارن متوجه نمیشن.برام خیلی جالب بود شما که میگین زوم بهتره برین تو تاپیک خود زوم نظر بدین چرا میایین اینجا و میگین اپل بهدرد نمیخوره شما برین بگین زوم خوبه مردم بهتر میدونن کدوم رو باید انتخاب کنن نه؟میدونن کدوم رو هم باید ببینن نه اینکه لازم باشه برای دیده شدن زوم به تاپیک آیپد مراجعه بشه قبول نداری؟
    با تشکر و عرض معذرت اگه طولانی شد

6. این کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض در رابطه با نبود فلش در محصولات apple

این روزها، روزهای سختی برای Adobe Flash است. با این پست آقای مایک چمبرز که در آن از توسعه‌دهندگان روی پلتفرم فلش خواسته شده تا تلاش خود را روی آندروئید متمرکز کنند و همچنین با اعلام توقف برنامه مبدل فلش به آیفون در ادوبی، به نظر می‌رسد اولین گام‌ها در جهت کمرنگ کردن حضور فلش برداشته شده است.

چرا اپل فلش را دوست ندارد؟

آغاز جدل اخیر بین اپل و فلش بعد از عرضه CS5 زمانی بود که اپل استفاده از مبدل فلش به آیفون برای ساخت برنامه‌های آیفون را ممنوع کرد. واقعیت این است که یکی از بهترین برگ‌های برنده روی دستگاه‌های مالتی تاچ اپل مثل آیفون و آی پد بازی‌هاست. شاید اگر صحبت‌های استیو جابز در خصوص باگ‌های فلش و کرش کردن مک به خاطر فلش را در نظر نگیریم یکی از دلایل عدم علاقه اپل به فلش، اشتراک در حوزه توسعه بازی‌ها بین پلتفرم اپل و پلتفرم ادوبی فلش هست. در واقع اپل ترجیح می‌دهد برنامه‌نویسان به ازای هر بازی یک برنامه در پلتفرم سیستم عامل اپل ایجاد کنند تا اینکه هزاران هزار بازی و برنامه فلشی با باز گذاشتن پلتفرم فلش روی محصولات اپل نصب شوند.

بدون فلش، با HTML5

آی پد بدون فلش چندان هم عجیب نبود. اگر ویدئویی که اجرای بازی Quake II‌ با استفاده از HTML5 را در مرورگر نشان می‌دهد دیده باشید شک نمی‌کنید که دیگر نیازی به حضور فلش برای تولید برنامه‌های تعاملی روی وب نیست. چند مهندس گوگل با پورت کردن موتور بازی Quake II در HTML5 (+) ضمن نشان دادن قدرت HTML5 در ویدئو، صدا، ذخیره سازی محلی و … به روشنی ثابت کردند که دنیای وب می‌تواند بدون پلاگین‌ها و فقط به کمک مرورگرها حاوی مطالب تعاملی و انیمیشن و مالتی مدیا باشد.

اپل به فلش اجازه نفس کشیدن در محیط محصولاتش را نمی‌دهد، اما HTML5 را به عنوان یک جایگزین مطمئن می‌پذیرد.

آینده: فلش، سیلورلایت یا HTML5

هر چند ادوبی با تکیه بر فعالیت ۲ میلیون برنامه‌نویس و طراح فلش همچنان نقش مهمی در دنیای وب دارد، اما بازار پلاگین‌های مالتی مدیا برای ادوبی بی رقیب نیست.

مایکروسافت که مدتی است فقط نظاره گر جدال‌های رقبایش درحوزه‌های مختلف مثل گوگل و ادوبی با اپل است، در حوزه مالتی مدیا، گرافیک و انیمیشن و محتوای تعاملی در وب مایکروسافت سیلورلایت را به عنوان رقیبی برای فلش مطرح کرده است اما با قابلیت‌های فوق‌العاده HTML5 به نظر نمی‌رسد کاربران و توسعه‌دهندگان دیگر رغبتی به استفاده از پلتفرم‌های قدیمی که برای اجرای برنامه‌هایشان نیاز به نصب پلاگین روی مرورگر دارند داشته باشند.

HTML5 چیست؟
    برای پاسخ دادن به این سوال، بهتر است اول به جواب این سوال برسیم که HTML چیست؟
    اگر شما از کاربران قدیمی اینترنت باشید، حتما به خاطر دارید که در سال‌هایی نه چندان دور استفاده از صفحات وب به سادگی امروز نبود. (اشتباه نشود در مورد سرعت اینترنت حرف نمی‌زنیم!)

در واقع در دهه 1980 استفاده از قالب‌های گرافیکی، صوت و تصویر در فایل‌های متنی به سادگی امکان‌پذیر نبود و به همین دلیل کاربران نمی‌توانستند از ابزارها و اطلاعات ارائه شده در سایت‌ها به راحتی استفاده کنند. اما ظهور استاندارد اینترنتی HTML این روند را تغییر داد.

HTML) Hyper Text Markup Language) به معنای زبان نشانه‌گذاری فرامتن است. البته باید توجه داشت که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، زبانی است برای نشانه گذاری که برای تدوین قالب و طراحی صفحه‌های وب به کار می‌رود.

این زبان به شما امكان مي دهد متن را قالب دهي كنید، تصاوير گرافيكي، صوت و ويديو را اضافه كنید و همه اينها را در يك فايل متني كه هر كامپيوتري مي تواند آن را بخواند ذخيره کنید و سپس در صورت تمايل آنرا از طريق شبكه جهاني اينترنت با همه نيا به اشتراك بگذاريد.

اچ تي ام ال متشكل شده از يك سري دستورالعمل است. به هر یک از این دستورالعمل ها، برچسب یا تگ (Tag) می‌گویند. هركدام از تگها وظيفه خاصی برعهده دارند. بعضي از تگ‌ها وظيفه نگهداري تگ‌هاي ديگر و بعضي تگها وظيفه دارند كه عنصري مشخص مانند متن يا تصوير را در صفحه به نمايش بگذارند.

همچنین برچسب‌هایی برای تغییر شکل ظاهری متن (فونت و رنگ و ...) یا برقراری پیوند (Link) به صفحات دیگر در اچ‌تی‌ام‌ال تعریف شده‌ است.

در واقع محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیله تگ نشانه گذاری می شود و نحوه نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف می‌شود. مرورگرهای وب که قادر به درک و تفسیر برچسبهای اچ‌تی‌ام‌ال هستند، تک‌تک آنها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال می خوانند و سپس محتوای آن صفحه را به صورتی که کاربر می‌بیند، نمایان‌سازی (Render) می‌کنند.

استاندارد اینترنتی HTML از نوع پنجم

بحث در مورد ایجاد نسخه جدیدی از زبان نشانه گذاری HTML از سال 2004 آغاز شد و گفته می‌شود در فوریه 2010 نسخه‌های تقریبا نهایی از این استاندارد ایجاد شده است: استاندارد اینترنتی HTML5. یکی از فناوری های جدیدی که کارشناسان معتقدند دنیای وب را تغییر خواهد داد.

در HTML5 بحث اصلی ایجاد استانداردهایی برای وب چندرسانه‌ای است. به عبارت دیگر استانداردی که می تواند پاسخگوی تمام نیازهای اینترنتی کاربران باشد. این استاندارد اینترنتی به گونه ای طراحی شده که می تواند نیازهای صوتی و تصویری کاربران در دنیای مجازی را برطرف کند و امکان استفاده از نسل جدید نرم افزارها و ابزارهای اینترنتی با سرعت بالا را در رایانه های رومیزی، لپ تاپ‌ها و نوت‌بوک‌ها، تلفن های همراه و ... فراهم کند.

به این ترتیب کاربران اینترنت می‌توانند به جای استفاده از چندین و چند نرم افزار بر روی رایانه خود به منظور دیدن فیلم و تصویر و شنیدن صدا و ...، از مرورگر اینترنتی که با استاندارد HTML5 سازگار است استفاده کنند و از طریق آن فایل های صوتی، تصاویر ویدئویی و فایل‌های گرافیکی دوبعدی را با کیفیت و سرعت بالا مشاهده کند.
    منابع:
    کد:
    کد:
    بينيد من تا حالا پست ندادم و بيشتر اهل خوندن بحث ها هستم اما تو اين يك مورد خواستم به يك مورد اشاره كنم بعد از مطالب بالا ببيند اپل كمپاني نيست كه زير بار استاندارد هايي كه بقيه تعريف كردن بره بلكه خودش استاندارد هاي خودشو تعريف مي كنه ...نداشتن فلش هم نشان از ضعف اپل نيست اپل مي تونست مثل خيلي از شركتهاي ديگه از فلش استفاده كنه اما به جاي اون ترجيح ميده خودش استاندارد جديدي رو تعريف كنه برا استفاده از وب ..
    نه تنها در اين ضمينه بلكه در خيلي موارده ديگه هم اپل استاندارد و چارچوب خودشو داره

8. 2 کاربر از morvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض html5

خبر بد براي فلش و خبر خوب براي وب سايت ها
    استاندارد آينده براي ساخت وبسايت ديگر نيازي به نصب adobe flash , silverlight و همراه كردن آنها با پخش صدا و تصوير در كدهاي خود ندارد . نتيجه اين ميشود كه عمليات سريعتر انجام ميشود و كمتر مخل آسايش است و تجربه مرور وب نيز پايدارتر خواهد بود . زمان عرضه : اواسط 2011
    منبع : مجله gsm

اين به اين معني است كه به زودي براي استفاده از فايلهاي مولتي مديا در وب ديگه نيازي به فلش نيست..

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد عید دارم میرم ترکیه.به نظرتون عقلانی هست که تعدادی ipad 2 از اونجا بیارم برای فروش؟
    اصلا اونجا نمایندگی داره؟
    سوا آخرم اینکه تا چه تعداد میتونم بدون مالیات بیارم؟

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بنده حقیر هم یه تذکری به دوستان بدم....
    اگر کسی میخواد آیپد2 بخره از ایران نخره که قیمت ها تا 4 ماه دیگه نجومیه....
    اگر هم شک دارین بین دو تا سیستم عامل حتما iOS رو بگیرین که فعلا از آندروید شاختره...واقعا هم شاختره....
    مگر 2 سال دیگه که معلوم نیست iOS 5 هم اومد واین زنبور عسل آندروید رو هم جا گذاشت...

15 میلیون فروش آیپد 1=کلی خدمات پس از فروش وحمایت از آیپد تو همه جا....حتی این جا

---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

به این حرف های usb , فلش هم توجه نکنین...من تا حالا هر چی فیلم وموسیقی آنلاینه راحت دیدم...

12. این کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این روزها، روزهای سختی برای Adobe Flash است. با این پست آقای مایک چمبرز که در آن از توسعه‌دهندگان روی پلتفرم فلش خواسته شده تا تلاش خود را روی آندروئید متمرکز کنند و همچنین با اعلام توقف برنامه مبدل فلش به آیفون در ادوبی، به نظر می‌رسد اولین گام‌ها در جهت کمرنگ کردن حضور فلش برداشته شده است.

چرا اپل فلش را دوست ندارد؟

آغاز جدل اخیر بین اپل و فلش بعد از عرضه CS5 زمانی بود که اپل استفاده از مبدل فلش به آیفون برای ساخت برنامه‌های آیفون را ممنوع کرد. واقعیت این است که یکی از بهترین برگ‌های برنده روی دستگاه‌های مالتی تاچ اپل مثل آیفون و آی پد بازی‌هاست. شاید اگر صحبت‌های استیو جابز در خصوص باگ‌های فلش و کرش کردن مک به خاطر فلش را در نظر نگیریم یکی از دلایل عدم علاقه اپل به فلش، اشتراک در حوزه توسعه بازی‌ها بین پلتفرم اپل و پلتفرم ادوبی فلش هست. در واقع اپل ترجیح می‌دهد برنامه‌نویسان به ازای هر بازی یک برنامه در پلتفرم سیستم عامل اپل ایجاد کنند تا اینکه هزاران هزار بازی و برنامه فلشی با باز گذاشتن پلتفرم فلش روی محصولات اپل نصب شوند.

بدون فلش، با HTML5

آی پد بدون فلش چندان هم عجیب نبود. اگر ویدئویی که اجرای بازی Quake II‌ با استفاده از HTML5 را در مرورگر نشان می‌دهد دیده باشید شک نمی‌کنید که دیگر نیازی به حضور فلش برای تولید برنامه‌های تعاملی روی وب نیست. چند مهندس گوگل با پورت کردن موتور بازی Quake II در HTML5 (+) ضمن نشان دادن قدرت HTML5 در ویدئو، صدا، ذخیره سازی محلی و … به روشنی ثابت کردند که دنیای وب می‌تواند بدون پلاگین‌ها و فقط به کمک مرورگرها حاوی مطالب تعاملی و انیمیشن و مالتی مدیا باشد.

اپل به فلش اجازه نفس کشیدن در محیط محصولاتش را نمی‌دهد، اما HTML5 را به عنوان یک جایگزین مطمئن می‌پذیرد.

آینده: فلش، سیلورلایت یا HTML5

هر چند ادوبی با تکیه بر فعالیت ۲ میلیون برنامه‌نویس و طراح فلش همچنان نقش مهمی در دنیای وب دارد، اما بازار پلاگین‌های مالتی مدیا برای ادوبی بی رقیب نیست.

مایکروسافت که مدتی است فقط نظاره گر جدال‌های رقبایش درحوزه‌های مختلف مثل گوگل و ادوبی با اپل است، در حوزه مالتی مدیا، گرافیک و انیمیشن و محتوای تعاملی در وب مایکروسافت سیلورلایت را به عنوان رقیبی برای فلش مطرح کرده است اما با قابلیت‌های فوق‌العاده HTML5 به نظر نمی‌رسد کاربران و توسعه‌دهندگان دیگر رغبتی به استفاده از پلتفرم‌های قدیمی که برای اجرای برنامه‌هایشان نیاز به نصب پلاگین روی مرورگر دارند داشته باشند.

HTML5 چیست؟
    برای پاسخ دادن به این سوال، بهتر است اول به جواب این سوال برسیم که HTML چیست؟
    اگر شما از کاربران قدیمی اینترنت باشید، حتما به خاطر دارید که در سال‌هایی نه چندان دور استفاده از صفحات وب به سادگی امروز نبود. (اشتباه نشود در مورد سرعت اینترنت حرف نمی‌زنیم!)

در واقع در دهه 1980 استفاده از قالب‌های گرافیکی، صوت و تصویر در فایل‌های متنی به سادگی امکان‌پذیر نبود و به همین دلیل کاربران نمی‌توانستند از ابزارها و اطلاعات ارائه شده در سایت‌ها به راحتی استفاده کنند. اما ظهور استاندارد اینترنتی HTML این روند را تغییر داد.

HTML) Hyper Text Markup Language) به معنای زبان نشانه‌گذاری فرامتن است. البته باید توجه داشت که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، زبانی است برای نشانه گذاری که برای تدوین قالب و طراحی صفحه‌های وب به کار می‌رود.

این زبان به شما امكان مي دهد متن را قالب دهي كنید، تصاوير گرافيكي، صوت و ويديو را اضافه كنید و همه اينها را در يك فايل متني كه هر كامپيوتري مي تواند آن را بخواند ذخيره کنید و سپس در صورت تمايل آنرا از طريق شبكه جهاني اينترنت با همه نيا به اشتراك بگذاريد.

اچ تي ام ال متشكل شده از يك سري دستورالعمل است. به هر یک از این دستورالعمل ها، برچسب یا تگ (Tag) می‌گویند. هركدام از تگها وظيفه خاصی برعهده دارند. بعضي از تگ‌ها وظيفه نگهداري تگ‌هاي ديگر و بعضي تگها وظيفه دارند كه عنصري مشخص مانند متن يا تصوير را در صفحه به نمايش بگذارند.

همچنین برچسب‌هایی برای تغییر شکل ظاهری متن (فونت و رنگ و ...) یا برقراری پیوند (Link) به صفحات دیگر در اچ‌تی‌ام‌ال تعریف شده‌ است.

در واقع محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیله تگ نشانه گذاری می شود و نحوه نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف می‌شود. مرورگرهای وب که قادر به درک و تفسیر برچسبهای اچ‌تی‌ام‌ال هستند، تک‌تک آنها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال می خوانند و سپس محتوای آن صفحه را به صورتی که کاربر می‌بیند، نمایان‌سازی (Render) می‌کنند.

استاندارد اینترنتی HTML از نوع پنجم

بحث در مورد ایجاد نسخه جدیدی از زبان نشانه گذاری HTML از سال 2004 آغاز شد و گفته می‌شود در فوریه 2010 نسخه‌های تقریبا نهایی از این استاندارد ایجاد شده است: استاندارد اینترنتی HTML5. یکی از فناوری های جدیدی که کارشناسان معتقدند دنیای وب را تغییر خواهد داد.

در HTML5 بحث اصلی ایجاد استانداردهایی برای وب چندرسانه‌ای است. به عبارت دیگر استانداردی که می تواند پاسخگوی تمام نیازهای اینترنتی کاربران باشد. این استاندارد اینترنتی به گونه ای طراحی شده که می تواند نیازهای صوتی و تصویری کاربران در دنیای مجازی را برطرف کند و امکان استفاده از نسل جدید نرم افزارها و ابزارهای اینترنتی با سرعت بالا را در رایانه های رومیزی، لپ تاپ‌ها و نوت‌بوک‌ها، تلفن های همراه و ... فراهم کند.

به این ترتیب کاربران اینترنت می‌توانند به جای استفاده از چندین و چند نرم افزار بر روی رایانه خود به منظور دیدن فیلم و تصویر و شنیدن صدا و ...، از مرورگر اینترنتی که با استاندارد HTML5 سازگار است استفاده کنند و از طریق آن فایل های صوتی، تصاویر ویدئویی و فایل‌های گرافیکی دوبعدی را با کیفیت و سرعت بالا مشاهده کند.
    منابع:
    کد:
    کد:
    بينيد من تا حالا پست ندادم و بيشتر اهل خوندن بحث ها هستم اما تو اين يك مورد خواستم به يك مورد اشاره كنم بعد از مطالب بالا ببيند اپل كمپاني نيست كه زير بار استاندارد هايي كه بقيه تعريف كردن بره بلكه خودش استاندارد هاي خودشو تعريف مي كنه ...نداشتن فلش هم نشان از ضعف اپل نيست اپل مي تونست مثل خيلي از شركتهاي ديگه از فلش استفاده كنه اما به جاي اون ترجيح ميده خودش استاندارد جديدي رو تعريف كنه برا استفاده از وب ..
    نه تنها در اين ضمينه بلكه در خيلي موارده ديگه هم اپل استاندارد و چارچوب خودشو داره
    بسیار اطلاعات مفیدی بود. تا منسوخ شدن فلش زمان لازمه .من و خیلی ها تبلت رو بیشتر از یک سال نمی خوایم پس شاید حرف شما در تبلت های سال های آینده صدق کنه.
    از طرفی برای من و خیلی ها ساپورت فلش خیلی مهمه.
    راستی من هیچ وقت اپل رو زیر سوال نبردم،فقط از تبلتش انتقاد کردم. خودم گوشی آیفون دارم.
    Last edited by hajoo; 06-03-2011 at 18:49.

14. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •