بازی های کپی ای که ما میخریم نیاز به یک اجرا کننده داره , چون بازی های کپی توسط FW اصلی درایو تشخص داده میشه که کپی هست و اجرا نمیشه برای همین باید یک FW باشه که باری های کپی رو برای کنسول اصل جلوه بده.
این آپدیت توسط یک PC و پورت SATA ریخته میشه.
بازی های کپی ای که ما میخریم نیاز به یک اجرا کننده داره , چون بازی های کپی توسط FW اصلی درایو تشخص داده میشه که کپی هست و اجرا نمیشه برای همین باید یک FW باشه که باری های کپی رو برای کنسول اصل جلوه بده.
این آپدیت توسط یک PC و پورت SATA ریخته میشه.
یعنی اگه من نخوام لایو بازی کنم میتونم نسخه معمولی بازی های ap2.5 دار رو تهیه کنم ؟؟؟
حتی اگه این آپدیت جدیده که تو بازی بولت استورم بود رو ریخته باشم ؟؟؟
اگه میشه یه کمی واضح تر توضیح بدید.
ممنون![]()
الان دو تا بازی گرفتم که جفتش رو اجرا میکنم، لوگوی Xbox 360 ظاهر میشه
مشکل از همین آپدیت نبودن درایوره؟ یا چیز دیگه؟
بازم این xbox لعنتی گرون شده . آقا میثم اسلیم خام درایو 9504 کی دستت میاد ؟؟؟؟ تا قبل از عید ه کش میاد یا نه ؟؟؟؟؟؟ این اسلیم رو بگیریم قید بازی رو داخل پکش باید بزنیم نه ؟؟؟؟؟؟؟ بازی اورجینال چی هست واسش ؟؟؟؟ چند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
setting>memory>hard drive or memory card>profiles
بعد روی پروفایلت a رو میزنی تا گزینه delete رو ببینی
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
دقیقا مشکل از اپدیت درایو!![]()
از بس بازي غير آدميزادي اومده حالمون گرفته شد! ... همش تخيلي! خب عين آدم 2 تا گيم واقعي مثل كال آف بسازين ديگه ! منظورم با اين بازي جديدس ... بولت ! من كلا از گيم تخيلي خوشم نمياد ...(البته من خيلي سخت ميگيرم به بازي ها :دي)
بچه ها بازي درست حسابي كي مياد؟! مثل Homefront
سلام دوستان.
راستش من میخواستم یه 360 بگیرم متاسفانه دیدم قیمتا شدید رفته بالا و ظاهرا همینجور هم داره میره بالاتر !!!
نظر شما چیه؟
قیمتا پایین اومدنی هست؟
خودم بدجور دنبال 360 هستم ولی با این اوصاف دارم به سمت PS3 اسلیم کشیده میشم.
راستی اواسط فروردین قصد خرید دارم.
Homefront مگه Release نشده ؟![]()
فكر نميكنم ... گيم اسپات تاريخش رو زده 15 مارچ ... يعني 12 روز ديگه ...
مگه شما گرفتيش؟! نيومده ها :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)