سلام صبح بخیر....
.gif)
من الان که دارم این پست ها رو میخونم.... میدونی، یاد دوستان سایت برنامه نویس میوفتم که زود تصمیم میگیرن...
میدونم صحبتهای من بی فایده است چون تا تجربه نکنی نمیایی.....
اینا با افکار احمقانشون دارن به قول خودشون سال 2012 رو برای ظهور شیطان آماده میکنن!!!!
اینطور که معلومه شما حتی تلوزیون هم نگاه نمیکنید که در رابطه با فراماسونری چه چیزایی میگه و همینطور در مورد آرم 2012...
من اگه مغروم چون جلوی شیطان قرار گرفتم چون خدا وقتی من و شماهارو آفرید به خودش گفت احسن الخالقین....
گناه شیطان چی بود؟اینکه به منو شما سجده نکرد ولی به خدا که سجده میکرد...
ولی متاسفانه انسان به خدا هم سجده نمیکنه...
قربونت برم خدا که اگه این پیامبران رو نمیفرستادی اینا به جای دین و علم کردن صحبت علوم سیساسی و پزشکی میکردن و میگفتن اسلحه و داروهاشونو نگاه کن و دنیارو بر پایه ی علم خودشون میدونن نه علم خدا....
میدونید بیشتر بیماری هارو اونا به وجود آوردن؟و به منو تو خروندن تا داروش کشف شد گفتی چی؟علم پزشکی...
دیدی بمب هسته ای میسازن؟حتماً سرشار از علمه....
دیدی میزنن میکشن؟حتماً حقشونه!!!!
من از این بهم میریزم که به جای اینکه برم آدمای کشورهای اطرافمو با شیطان آشنا کنم دارم با آدمای خودم کل کل میکنم.
راستش همه ی اینا به هم ربط دارن....
اونا دارن دین خودشون رو با نام کابالا گسترش میدن و قصد جهانی کردن رو دارن و میخوان تمام ادیان اسلامی رو حذف کنن.
پیامبر اسلام میدونی چی میگه؟
میگه اگه یه روز از پایان دنیا هم مونده باشه...خداوند اون روز هم منجی خودشو میفرسته...پس اگه اطمینان داشته باشیم به وجود امام زمان متوجه میشیم که اونا هیچ کاری نمیتونن بکنن و خداوند نورش را بر همه ی دنیا روشن خواهد کرد.
من تازه بعد از 20 سال زندگی الکی فهمیدم چطوری باید زندگی کنم....
دانستنیهایی که باید بگم رو میگم...
خوشابحال آنان که بیدار باشند....
و بدا به حال آنان که بیدار باشند و خودشان را بزنند بخواب.