از هركي كه در اين تاپيك شركت مي كنه مي خوام كه سنش و چند ساله كه دلفي كار ميكنه را بنويسه
از هركي كه در اين تاپيك شركت مي كنه مي خوام كه سنش و چند ساله كه دلفي كار ميكنه را بنويسه
در ضمن همه بنويسند اهل كجا هستند فقط لطفاَ شهر ها و دهات هاي مريخ را نام نبريد چون كسي نميشناسي
من خودم اصفهانيم
اصفهان پايتخت فرهنگي جهان اسلام
یه چیز جالب که باید بگم اینه که من دلفی رو به خواست خودم یاد نگرفتم و تقریبا زوری یاد گرفتم !
این یکی واقعآ باحال بود! یعنی چیز تازه ای بود که شنیدم!یه چیز جالب که باید بگم اینه که من دلفی رو به خواست خودم یاد نگرفتم و تقریبا زوری یاد گرفتم !
دقیقآ بر عکس من! من یه عمو داشتم که برنامه نویس بود!(که هنوز هم دارم)
اینقدر بهش گیر می دادم که یادم بده! اما اینو هم بگم که خودش دوست داشت به دیگران برنامه نویسی یاد بده!
موفق باشید
خرد جان همه چيا زوري ياد گرفته از سي پلاس پلاس گرفته تا جاوا و بيسيك (انيميشن مجبورش كرده كه اينارو ياد بگيره)
به هر حال فكر كنم خرد كه زوري دلفي را ياد گرفته از خيلي از كاربرهاي انجمن به ويژه خودم خيلي بيشتر حاليشه خيلياااااااااااا
سلام
جالب! به خاطر گرافيك بقيه چيزا رو ياد گرفته !
من دقيقآ بر عكس! دلفي كه بلد بودم و مي خواستم
بازي بسازم! مجبور شده بودم كه گرافيك ياد بگيرم
علي جون ميشه! بپرسم چطوري مجبور شده بودي؟
من بهت میگم چون می خواست برنامه بسازه کارهای گرافیکیشا آماده کرده بود ولی برنامه نویسی اونا انجام نداده بود
من بيسيك و كلابرنامه نويسي رو به خواست خودم ياد گرفتم اما دلفي رو نه . سي (كاملا سي نه . سي اسكريپت) رو هم واسه رو كم كني ياد گرفتم !
البته من همون انيميشن رو كار مي كنم .
يه تفاوت جالب هم كه بين گرافيك و برنامه نويسي هست :
انيميشن در حال ساخت اصلا كيف نمي ده وقتي كامل شد خيلي حال مي كني اما برنامه نويسي رو در همون موقع كه داري برنامه مي نويسي حال مي كني اما وقتي ساخته شد ديگه كيف نمي ده .
Last edited by ALI Kheradmand; 12-09-2006 at 15:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)