میخوام این 4 قطعه را 350 تموم کنم .
اگر مادربرد Biostar پشیمونم نکنه اون را بر میدارم. چون اصلاً نمیخوام قابلیت بقیه را هم خراب کنه.
این مدل نبود. گرافیک آنبورد نداشت. شاید TA870U3+ بود. دیقیق یادم نیست ولی چیزی از اون Asus کم نداره به جز مارکش!
میخوام این 4 قطعه را 350 تموم کنم .
اگر مادربرد Biostar پشیمونم نکنه اون را بر میدارم. چون اصلاً نمیخوام قابلیت بقیه را هم خراب کنه.
این مدل نبود. گرافیک آنبورد نداشت. شاید TA870U3+ بود. دیقیق یادم نیست ولی چیزی از اون Asus کم نداره به جز مارکش!
Last edited by arminkhodaei; 28-02-2011 at 14:21.
من که به خاطر کیفیت بهتر مادربوردهای ASUS .... ASUSرو میگیرم
شما اگه تا حالا تو عمرتون بازی کامپیوتری نکردین و بعدا هم بازی نمیکنید سیستم خیلی خوبه و در ضمن با رایانه دقیقا چیکار میکنید؟ چون ممکنه PHENOM II X4 925 هم براتون کافی باشه
Last edited by millad1388; 28-02-2011 at 14:46.
cpu:x4 925=130
mb:biostar ta870ud3+=108
ram:2*2kingmax1333=50
power:green 530aeu=65
350
اگر همون مدل از biostar همونی هست که گفتین بله مدله خوبیه و ارزش داره.البته من قیمتشو ندارم ولی به گفته خودتون 110 تومان است.
یعنی به اندازه 30 تومان بیشتر ارزش داره ؟؟
بازی میکنم، ولی نه خیلی حرفه ای
مشکل این سیستم برای بازی چیه ؟
من انواع کارها را میکنم و + گیم ولی فکر نکنم X4 925 کم بیاره. البته بنچمارک ها این را میگن.![]()
برای بازی گرافیک و رم و پردازنده مهمه و اون سیستم قدیمی شما به شدت کمبود رم داره و پردازنده هم چیزی نگم بهترها!!!بعد از خرید سیستم نو اون گرافیک قدیمی 9400رو بفروش و یک 4670 بنداز که 3 برابر 9400 قدرت داره
گرافیک این سیستم که معرفی کردند که در حد گرافیک خودتونه ولی چون پردازده و رم و بالا میبندین کارای بالاتری از سیستمتون داره و در آینده هم میتونید یک کارت گرافیک خوب تهیه کنید روی اون بندازی چون الان قیمت گرافیک بالا است
نکته:همون سال پیش هم که کارت 9400 رو خریدی اشتباه وحشتناکی کردی جون با همون قیمت اون موقع 9500 میدادند که کارای 9500 دو برابر 9400 هست و 9400 در حد آنبرد اون موقع والآن حساب میشود و کارت210 هم الان اندازه همون 9400 قدرت داره!!!
شما درست میگید. من پارسال یه اشتباهی کردم این گرافیک را خریدم. ولی متاسفانه الان پول برای تعویضش ندارم.
شاید بعد از عید عوضش کردم. البته جالب اینه که الان یک 4670 در بازار جهانی حدود 60 دلار قیمت داره ولی در ایران زیر 105 تومن پیدا نکردم !
حالا فعلاً این سیستم با این مشخصات، به جز گرافیک خوب هست ؟
اگر Athlon II X4 640 بگیرم چه طوره ؟ چون خیلی ها معتقدند که در آینده کش اهمیت خودش را از دست میده ( تا حدودی )
بین این مادربرد ها کدوم را بردارم ؟
اورکلاک در حد AirCooling انجام میدم نه بیشتر
GIGABYTE MA 870A-UD3
MSI 870A-G54
Biostar TA890FXE
صددرصد آخری، با جدیدترین چیپ و ظرفیت خوب اورکلاک.
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
تو این سایت اورکلاک Biostar TA890FXE بررسی شده مطالعه بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال دیگه :
من میخوام سیستمم را ارتقا بدم. آیا نیاز به تعویض کیس هم دارم ؟
چون کیسم به نظر خودم خوبه. یعنی Biostar TA890FXE را میتونم با همین کیس استفاده کنم ؟
مدل کیس من :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی نداره.فقط تهویه کیسو رو براه کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)