برای خرید کنسول فقط باید آخر اردیبهشت ماه اقدام کرد چون کنسول ها افت قیمت وحشتناکی دارن
من خودم هرچی خریدم آخر اردیبهشت خریدم به جز psp go کهچون هنوز گرون نشده بود آخر مهرماه خریدم
برای خرید کنسول فقط باید آخر اردیبهشت ماه اقدام کرد چون کنسول ها افت قیمت وحشتناکی دارن
من خودم هرچی خریدم آخر اردیبهشت خریدم به جز psp go کهچون هنوز گرون نشده بود آخر مهرماه خریدم
از Joykiller360 كه همون آقا ميثمه بپرسيد قيمتارو ، فك ميكنم 120 حدود 380 اينا باشه ( اگه به خاطر عيد اتفاق عجيبي نيفتاده باشه )
مصارف خانگي : اينترنت ، Music Video و اهنگ و تماشاي عكس و ... همه اين كارارو PS3 ميكنه ( 360 ندارم ، نميدونم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي هم كه جفتشون حدودا در يه سطحا فرقي نداره
من به همه X360 رو پيشنهاد ميدادم ولي ميگن قيمتش بالاس الانا ، چون PS3 هم كپي شده ديگه زياد فرقي بينشون نميبينم ، هر كدومو ميخاي بگير ، حال كن
مراجعه به آقا ميثم...
تو توپخونه فرد قابل اعتماد از ديد بچه ها آقا ميثمه
توي فروم دوست و همسايه bazyrayaneh هم ايشون تو بازارچه تاپيك دارن ، خيلي آدم خوش برخورد و قابل اعتمادي هستن ( تا حالا خودم ازشون چيزي نگرفتم ، چون فقط آك داره و ما دنبال دست دوميم هميشه )
ليست قيمت ، آدرس ، شماره .. همه چي اينجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
قیمت xbox slim یا elite توی بندر عباس و قشم رو کسی میدونه؟
قیمت psp slim توی بندرعباس و قشم چقدره؟
کسی مدونه؟
زیاد مهم نیست slim باشه قیمت یک pspخوب رو میخوام.
ممنون
Last edited by Zaghan_13; 28-02-2011 at 14:51.
سلام
من دوستم یه پلی استیشن 3 خریده تو سلیمانیه فکر کنم یه 300 تای شده میگفت هارد هم داره همونجا هم چندتا بازی خریده منم مشکوک شدم چطوری انقدر ارزون خریده دوستان قیمت جهانیش چقدره و مدلهاشو لطفا بگید با سپاس
دوستان سلام
خسته نباشید.
من میخوام 1 کنسول بازی بگیرم اما بین PS3 و Xbox 360 Slim موندم ممنون میشم راهنمایی کنید ک کدوم را بگیرم
دوست عزیز به نظر من ایکس باکس بهتر چون بازیهاش ارزونتره و اگر بزودی -- اسلیم بیاد به راحتی میتونی آنلاین بازی میکنی و از لحاظ کیفیت بازیها هردو خوبن ولی بازی انحصاری ایکس باکس همیشه بیشتر بوده البته باید صبرکنی تا -- کامل اسلیم بیاد و بعد بخری و همچنین دستگاه کینکت یکی از بهترین تکنولوژی بازیهاس میتونی اونرو هم با قیمت مناسب و با بازیهای خوب تهیه کنی
البته نظ شخصی منه سلیقه ها متفاوته
مشکل اینجاست که قیمت 360 غیر واقعیه.
منم قصد خرید دارم که فعلا منصرف شدم تا قیمتا پایین بیاد.
اصلاح می کنم که بازی های انحصاری ps3 بیشتر هستند ....ولی بازی انحصاری ایکس باکس همیشه بیشتر بوده
توی ایران قیمتها همیشه غیر واقعی هست جون نظارت دولتی و سازمانیافته روی این مدل محصولات وجود نداره .
اگر هم داشت فرقی نمیکرد ، یا شایدم بد تر میشد !
برای همین به نظر من بهتره شما یه طوری از خارج از ایران تهیه کنی و حواست باشه بلایی که سر من اومد سر شما نیاد ،من برای یکی خریدم روش زده بود مید این رژیم غاصب صهیونیستی !!! مجبور شدم پس بفرستمیه دونه مید این کشور دوست و همسایه چین معظم بخرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)