ببین دوست من
اگه برای بازی میخوای بایدچندتا نکته رو در انتخاب لپتاپ در نظر بگیری:
1.گرافیک : از نظر گرافیک 5730 کارایی و قدرت بیشتری نسبت به 435m داره حدودا 10 درصد ( البته اکثر کارشناسان گرافیک ati رو برای گیم توصیه میکنن)
2.دما: مهمترین نکته که اکثرا در خرید لپ تاپ به اون توجه نمیکنند دمای دستگاه در اجرای بازیهای سنگینه. هرچقدر هم گرافیک و کانفیگ مناسبی برای گیم داشته باشی ولی دمای دستگاهت در اجرای بازی بالا بره . نشون میده این لپ تاپ مناسب گیم نیست و حتی ممکنه کلا گرافیکتو بسوزونه و یه عمر پشیمونی از خرید واست بمونه .من با هردو دستگاه کار کردم بدون تعصب میگم xpsبه شدت داغ میکنه . حالا بعضیها میان میگن کانفیگش بالاس ... داغ کردنش طبیعیه... اینا همش حرفه... دستگاه با کانفیگ بالا باید سازندش فکر تهویه اونم باشه که مشکل دما پیدا نکنه...
دمای xps بعد از 1 ساعت مافیا2 به 88 درجه رسید و در شرایط مساوی 560, 75 درجه رو نشون میداد... این نشون میده طراحی مهندسی کجا به کار میاد ... شما یه نگاه به زیر y560 بندازین خواهید دید 7 دریچه هوا برای تهویه و خنک نگه داشتن y560 تعبیه شده و شما میتونین با کول پد دما را استثنایی کنید .
متاسفانه طراح شرکت دل به فکر این قضیه نبوده و دریچه های تهویه مناسبی برای xps پیشبینی نکرده که همین باعث شده این مدل دمای زیادی در هنگام اجرای بازی بوجود بیاره و فقط 3 دریچه تهویه قرار داده که برای این کانفیگ مناسب نیست
مسلما این دو نکته مهمترین ویژگیها برای انتخاب یک لپ تاپ مناسب بازی است
و این نشون میده y560 در اجرای گیم نسب به xps بهتر عمل میکنه
موفق باشید