تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 165

نام تاپيک: انتخاب dell xps l501 یا lenovo y560

اگه نباشه جاش خالی می مونه salieri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

salam amin jan agha man beyne xps l501 ba y560 mondam be nazaret kodomo begiram ??? man bazi baram khaili ahmiat dare . khaheshan bedone taasob bego .mamnon
    ببین دوست من
    اگه برای بازی میخوای بایدچندتا نکته رو در انتخاب لپتاپ در نظر بگیری:

1.گرافیک : از نظر گرافیک 5730 کارایی و قدرت بیشتری نسبت به 435m داره حدودا 10 درصد ( البته اکثر کارشناسان گرافیک ati رو برای گیم توصیه میکنن)

2.دما: مهمترین نکته که اکثرا در خرید لپ تاپ به اون توجه نمیکنند دمای دستگاه در اجرای بازیهای سنگینه. هرچقدر هم گرافیک و کانفیگ مناسبی برای گیم داشته باشی ولی دمای دستگاهت در اجرای بازی بالا بره . نشون میده این لپ تاپ مناسب گیم نیست و حتی ممکنه کلا گرافیکتو بسوزونه و یه عمر پشیمونی از خرید واست بمونه .من با هردو دستگاه کار کردم بدون تعصب میگم xpsبه شدت داغ میکنه . حالا بعضیها میان میگن کانفیگش بالاس ... داغ کردنش طبیعیه... اینا همش حرفه... دستگاه با کانفیگ بالا باید سازندش فکر تهویه اونم باشه که مشکل دما پیدا نکنه...
    دمای xps بعد از 1 ساعت مافیا2 به 88 درجه رسید و در شرایط مساوی 560, 75 درجه رو نشون میداد... این نشون میده طراحی مهندسی کجا به کار میاد ... شما یه نگاه به زیر y560 بندازین خواهید دید 7 دریچه هوا برای تهویه و خنک نگه داشتن y560 تعبیه شده و شما میتونین با کول پد دما را استثنایی کنید .

متاسفانه طراح شرکت دل به فکر این قضیه نبوده و دریچه های تهویه مناسبی برای xps پیشبینی نکرده که همین باعث شده این مدل دمای زیادی در هنگام اجرای بازی بوجود بیاره و فقط 3 دریچه تهویه قرار داده که برای این کانفیگ مناسب نیست

مسلما این دو نکته مهمترین ویژگیها برای انتخاب یک لپ تاپ مناسب بازی است
    و این نشون میده y560 در اجرای گیم نسب به xps بهتر عمل میکنه

موفق باشید

2. 2 کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آقا من بنچ مارک گرفتم از iv با ea36
    low/12.97
    mediom/11.2
    hight/10.9

این نتایج ماله اولین خط بنچ مارک هست همون که نوشته میانگین . شما منظورتون همون بود دیگه؟

بله
    این نتایج را با کدوم مدل گرافیک گرفتین ؟
    خیلی ضعیف فریم گرفته...
    Last edited by salieri; 25-02-2011 at 15:47.

4. این کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    به نظر من صفحه نمایش dell xps l501 کیفیت خوبی نداره . دو هفته قبل برای یکی از دوستان خریدم یک شب دستم بود تست کردم فقط صفحه نمایش به نظرم خوب نبود
    حالا هم که در دسترس نیست تا تست بگیرم

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

با سلام
    به نظر من صفحه نمایش dell xps l501 کیفیت خوبی نداره . دو هفته قبل برای یکی از دوستان خریدم یک شب دستم بود تست کردم فقط صفحه نمایش به نظرم خوب نبود
    حالا هم که در دسترس نیست تا تست بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله
    این نتایج را با کدوم مدل گرافیک گرفتین ؟
    خیلی ضعیف فریم گرفته...
    Ati 5650 1gb ddr3/corei5 560 turbo boost 2.66 to 3.2/4gb ram ddr3 1033

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ببین دوست من
    اگه برای بازی میخوای بایدچندتا نکته رو در انتخاب لپتاپ در نظر بگیری:

1.گرافیک : از نظر گرافیک 5730 کارایی و قدرت بیشتری نسبت به 435m داره حدودا 10 درصد ( البته اکثر کارشناسان گرافیک ati رو برای گیم توصیه میکنن)

2.دما: مهمترین نکته که اکثرا در خرید لپ تاپ به اون توجه نمیکنند دمای دستگاه در اجرای بازیهای سنگینه. هرچقدر هم گرافیک و کانفیگ مناسبی برای گیم داشته باشی ولی دمای دستگاهت در اجرای بازی بالا بره . نشون میده این لپ تاپ مناسب گیم نیست و حتی ممکنه کلا گرافیکتو بسوزونه و یه عمر پشیمونی از خرید واست بمونه .من با هردو دستگاه کار کردم بدون تعصب میگم xpsبه شدت داغ میکنه . حالا بعضیها میان میگن کانفیگش بالاس ... داغ کردنش طبیعیه... اینا همش حرفه... دستگاه با کانفیگ بالا باید سازندش فکر تهویه اونم باشه که مشکل دما پیدا نکنه...
    دمای xps بعد از 1 ساعت مافیا2 به 88 درجه رسید و در شرایط مساوی 560, 75 درجه رو نشون میداد... این نشون میده طراحی مهندسی کجا به کار میاد ... شما یه نگاه به زیر y560 بندازین خواهید دید 7 دریچه هوا برای تهویه و خنک نگه داشتن y560 تعبیه شده و شما میتونین با کول پد دما را استثنایی کنید .

متاسفانه طراح شرکت دل به فکر این قضیه نبوده و دریچه های تهویه مناسبی برای xps پیشبینی نکرده که همین باعث شده این مدل دمای زیادی در هنگام اجرای بازی بوجود بیاره و فقط 3 دریچه تهویه قرار داده که برای این کانفیگ مناسب نیست

مسلما این دو نکته مهمترین ویژگیها برای انتخاب یک لپ تاپ مناسب بازی است
    و این نشون میده y560 در اجرای گیم نسب به xps بهتر عمل میکنه

موفق باشید
    doste man vaghean mamnonam rasti manzoret az kol pad chea inam 1tozih bedi vaghean mamnon misham va dige inke ,itonam moghe kharide y560 be foroshande begam rame 4g ro be 6tabdil kone ???? mamnon misham tozih bedi

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واقعا بین AMD Radeon HD 6370M و ATI Radeon HD 6370 هیچ تفاوتی نیست؟ اگه تفاوتی نیست چرا هنوز اسم ATI Mobility Radeon HD 5730 در سایت netbookchek عوض و تبدیل به AMD Radeon HD 5730 نشده؟ و چرا همین AMD Radeon HD 6370M در 26.11.2010 ساخته شده ولی ATI Mobility Radeon HD 5730 در07.01.2010 ساخنه شده.مگه میشه که محصول جدیدتر ضعیفتر از محصول قدیمی تر باشه؟؟؟

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

خواهش می کنم کامل و دقیق جواب بدید؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

doste man vaghean mamnonam rasti manzoret az kol pad chea inam 1tozih bedi vaghean mamnon misham va dige inke ,itonam moghe kharide y560 be foroshande begam rame 4g ro be 6tabdil kone ???? mamnon misham tozih bedi
    کول پد وسیله ایه که برای کاهش دمای سیستم زیر دستگاه میزارن . مدلای مختلفی ام داره از 5 تومان شروع میشه تا 20 تومان
    من دیشب یک مدل تایوانیه 3 فن رو خریدم 10ت
    4 تا پورت usb هم داره

بله تا 8 گیگ میتونی اضافه کنی البته الان نیاز نیست چون 4 گیگ در حال حاضر برای سنگین ترین بازی هام کافیه

10. این کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

واقعا بین AMD Radeon HD 6370M و ATI Radeon HD 6370 هیچ تفاوتی نیست؟ اگه تفاوتی نیست چرا هنوز اسم ATI Mobility Radeon HD 5730 در سایت netbookchek عوض و تبدیل به AMD Radeon HD 5730 نشده؟ و چرا همین AMD Radeon HD 6370M در 26.11.2010 ساخته شده ولی ATI Mobility Radeon HD 5730 در07.01.2010 ساخنه شده.مگه میشه که محصول جدیدتر ضعیفتر از محصول قدیمی تر باشه؟؟؟

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

چون سری 6000 جز سری هایی است که بعد از واگذار شدن ati به کمپانی amd عرضه شد
    و 6370 جز ضعیفترین مدل های این سری هست
    ولی سری 5000 قبل از واگذاری ati توسط این شرکت زده میشد و 5730 جز مدلای خوب خانواده 5000 هست
    و هیچ وقت محصول جدیدتر دلیل بر بهتر بودن اون نبوده و نیست...

12. 2 کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    شما مطمئن باش که فرقی نمی کنن . جدیدا amd تصمیم گرفت که اسم ati رو برداره چون بر این نظره که اسم amd رو مردم عادی بهتر میشناسن
    در مورد محصول جدید و قدیم هم همیشه به این صورت نیست . البته من تستها رو ندیدم .
    مثلا ممکن محصول جدید دارای یکسری بهینه سازی در زمینه دما و میزان مصرف باشن و یا دارای یک خصوصیت جدید تر . مثلا در نمایش فیلمهای hd . که فکر می کنم در سری 6000 amd هم یک سری ویژگیهایی از این قبیل اضافه شد و شاید در یک زمینه خاص برابر محصول 5000 و یا کمتر قدرت داشته باشن . اما خوب هم با قیمت پایین عرضه شدن و هم دارای بهینه سازیهای بیشتری بودن

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

چون سری 6000 جز سری هایی است که بعد از واگذار شدن ati به کمپانی amd عرضه شد
    و 6370 جز ضعیفترین مدل های این سری هست
    ولی سری 5000 قبل از واگذاری ati توسط این شرکت زده میشد و 5730 جز مدلای خوب خانواده 5000 هست
    و هیچ وقت محصول جدیدتر دلیل بر بهتر بودن اون نبوده و نیست...
    ببخشید
    فکر کنم با هم ارسال شد

14. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کول پد وسیله ایه که برای کاهش دمای سیستم زیر دستگاه میزارن . مدلای مختلفی ام داره از 5 تومان شروع میشه تا 20 تومان
    من دیشب یک مدل تایوانیه 3 فن رو خریدم 10ت
    4 تا پورت usb هم داره

بله تا 8 گیگ میتونی اضافه کنی البته الان نیاز نیست چون 4 گیگ در حال حاضر برای سنگین ترین بازی هام کافیه
    bazam mamnon va dige inke blueray dare ??? age dare dvd rayteram hast ya na ???? bazam mamnon

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •