اون همه عکس و دم و تشکیلات... فقط 50 هزارتا..!!!!خوب شد گفتی... من که بیخیالش شدم.
بازم صد رحمت به wreck car از ibiza دو تا ماشین درآوردم
یه راه توپ واسه اونایی که از لحاظ مالی خوردن به پیسی و تو کف ماشینای گرون قیمت و ویلاهای بالای شهر موندن !!!
تو Hawaii، خفن ترین ماشینتونو وردارید برید تو اتوبان وسط جزیره، بندازید تو لاین مخالف و تخت گاز برید. اگه دست فرمون تعطیل نباشید و از کنار ماشینا بدون برخورد، مویی رد کنید (اصطلاحا Dodge بزنید) همینجوری واستون کنتور میندازه... Jump و Drift و بیخیال بشید، فقط لایی بکشید.
حتما لاین مخالفو انتخاب کنید، چون اولا نسبت سرعت Dodge زدنتون وحشتناک میره بالا (مثلا اگر با سرعت 250 تا از کنار یه ماشین که 150 تا داره از روبرو میاد رد بشید یهو 400 تا واستون میندازه !!!)
دوما چون ماشینا از روبرو میان زودتر بهتون میرسن و اگه سرعت عملتون بالا باشه میتونید سریالی Dodge بزنید. اینجوری عددی که اون بالا داره واستون جمع میشه، 5x 4x 3x 2x و... برابر میشه. اگه تصادف نکنید و این عددو به یازده دوازده برسونید عملا دارید پول پارو میکنید...
فقط دستتون رو از رو Enter ورندارید؛ به محض اینکه دیدید دلار به اندازه قابل توجه جمع شد و تیک سبز اومد، سریع Enterو بزنید که پول بره به حسابتون، وگرنه با اولین برخورد با ماشینا یا گارد ریل همه رشته هاتون پنبه میشه
بازم تاکید میکنم حتما بندازید تو لاین مخالف چون اگه تو جهت موافق ماشینا حرکت کنید، چیزی دستتونو نمیگیره
تو جاده های Ibiza نمیشه اینجوری پول درآورد چون جاده هاش دوطرفس و احتمال تصادف زیاده، اما اتوبانای Hawaii مخصوصا چهار بانده هاش خوراکه... یه بار تست کنید متوجه میشید
البته نمیگم کار خیلی راحتیه ولی خدا وکیلی از بعضی تستای لایسنسای Hawaii آسونتره
خلاصه اینکه با این روش هم آدرنالین خونتون میره بالاهم دلارای تو حسابتون..
اینم کارکتر من که جناب اسپانیولی خواسته بودن
![]()

راستی بچه ها یه عکس از کاراکترتون بگیرید بذارید ببینیم سلیقه همدیگه رو
خوب شد گفتی... من که بیخیالش شدم. .gif)
هم دلارای تو حسابتون.. .gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)