با سلام
دوستان چطور میشه پرینتر قدیمی رو به مادر بورد asus p7h55-m/usb3 وصل کرد قبلا" با کابل Connectivity USB To Parallel Printer Cable میشد انجام داد ولی الان با این مادر بورد نمی شه . راه حلش چیه؟
با سلام
دوستان چطور میشه پرینتر قدیمی رو به مادر بورد asus p7h55-m/usb3 وصل کرد قبلا" با کابل Connectivity USB To Parallel Printer Cable میشد انجام داد ولی الان با این مادر بورد نمی شه . راه حلش چیه؟
سلام
دوستانی که پرینتر های کانن دارند مثل مدلهای I2700 , MP490 که کارتریج 490 ، 510 و 511 هستش
می خواستم بدونم شارژ میشن یا که نه
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را ارم
دوستان سلام.
من يك دستگاه چهار كاره ميخوام (پرينت، فكس، اسكنر و كپي)
ميخوام اينها رو هم حتماً داشته باشه:
قابليت استفاده به صورت wifi
قابليت پرينت دو رو
ليزري، اگر سياه و سفيد پرينت بگيره هم مانعي نداره.
براي مصارف خانگي
سقف پرداختيم هم 300-400 هست.
چه مدلهايي رو پيشنهاد ميكنيد؟
من شنیدم خرید پرینت لیزری نیاز به مجوز داره! درسته؟
بچه ها کسی نیست جواب ما رو بده؟؟!؟!![]()
کسی جواب این سوال رو میدونه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه قبلي رو خالي نكني و تفاوت داشته باشند چاپ يكنواخت نميشه و يك جاهايي پررنگ تر و جاهايي كمرنگ تر ميوفته.
مخصوصا سري اول مهمه. دفعات بعد اگه تونر همون باشه موردي نداره.
البته اغلب كارتريج ها بخشي دارند كه پودرهاي اضافه رو جمع آوري ميكنه كه حتما بايد تخليه بشه.
بنابراين يه دستگاه دمنده هوا داشته باشي كار خيلي تميز تري ميشه.
کل سایت رو گشتم ولی جوابی پیدا نکردم، اینه که مجبورم سوال کنم. البته یکی دوتا از دوستان هم مشکل مشابه داشتند ولی اصلا مشخص نشده بود، مشکلشون حل شده یا نه!
دوتا پرینتر epson R290 دارم که هردو یک مشکل مشابه دارند. کارتریج رو نمیشناسند. اگر با چیپ تانک باشه که کلا هیچ کدوم از کارتریجها شناسایی نمیشه و چراغ تعویض کارتریج روشنه. اگر هم با کارتریج تکی تست بشه، تک تک میشناسه ولی همه رو با هم نه.
هم چیپ و هم کارتریجها رو با یک پرینتر دیگه تست کردم سالم بودند.
اساتید بزرگوار سلام
خواهشمندم کمکم کنید که سخت محتاج جوابم
پرینتر اچ پی 6313 دارم مدتیه که ارور کاتریج میده کاتریج های شارژ شده ای که خودم شارژ کرده بودم را امتحان کردم وهمان ارور را داد حالا که مجبوری رفتم و یک کاتریج 129 را 19500 تومان و کاتریج رنگی 135 را به مبلغ 21000 تومان خریدم باز همان ارور را میدهد کلافه ام تورو خدا کمکم کنید
قبلا زياد صحبت كرديم.
دوستان زيادي اقدام كرده بودند براي باز كردن هد و اين مشكل رو پيدا كرده بودند.
چند مورد رو چك كنيد: اول كيتي كه چيپ كارتريج ها بهش وصل ميشه(داخل دستگاه، در صورت خرابي بايد تعويض بشه)
دوم كابل هاي فلت كه از برد به سمت هد مياد(با تعويض كابل ها)
در غير اين صورت احتمال زياد از main مي باشد.
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
شما قسمت اتصالات كارتريج ها و نيز اتصالات فلزي قسمت حمل كننده كارتريج ها داخل دستگاه رو با دستمال و الكل كاملا تميز و بعد خشك كنيد.
دوباره كارتريج ها رو سر جاش بذاريد.
اگه رفع شد كه خدا رو شكر.
در غير اين صورت مشكل رو بايد در كارتريج هايي كه خريديد(چون با توجه به قيمت طرح هستند و اصل نيست احتمالا) و يا خود دستگاه بررسي كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)