اقا کسی پیشنهادی برای ما نداشت
اقا کسی پیشنهادی برای ما نداشت
باز همین 2مدل ,البته مدلهای زیادی هست واسه انتخاب که این مدلها نام برده شده امتحانشون رو پس دادند.
سلام
اگه یکم مبلغی که میخواید هزینه کنید رو بیشتر کنید این انتخابهارو میتونید داشته باشید
کامپ کنوود 703 85ت
باند 693 mtx بین 80-100
آمپ4کاناله dtr4.500 به قیمت 160ت
وگرنه
باند 6973 پایونر 55ت یا از برند ساند..
آمپ stl4.500 قیمت 130-140ت
موفق باشید
سلام
مبارک باشه..
شما ماشینتون رو تحویل بگیرید..ببینید پخشش در چه حدیه.. بعد اگه راضی کننده نبود میتونید عوضش کنید..
معمولا" رو ماشین 405 پخش LG فلش خور میندازند (حد اقل رو ماشین دوسته ما این بود)و کارخونه باند برای عقب نمی بنده که باید براش تهیه کنید..میتونید از همین مدلهایی که به دوستان معرفی شد شماهم از همینا تهیه کنید..
بازم اگه نیاز به تغییری دیدید دوستان هستند و راهنماییتون میکنند..
موفق باشید
سلام دوستان و اساتید
خیلی ممنون میشم ضبط پایونر usb خور خوب معرفی کنید بایه جفت باند.
چندتا از دوستانم 300 وات 6975 معرفی کردن با یه امپ دو کاناله خوب هستش![]()
Last edited by Tomas Angelos; 22-02-2011 at 14:20.
سلام....من که در حد اساتید اینجا نیستم اما اگه کمکی از ذستم بر بیاد دریغ نمیکنم
اول محدوده قیمتیتون رو برای سیستمتون بگید بهتره
در ضمن با داشتن ساب و کامپوننت میتونی صدای خیلی بهتری بگیری و از صدای سیستمت خسته نشی...
طرف 6975 هم اصلا نرو...
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
بهترین گزینه برای شما jvc هستش....
مدلش هم میتونید موقع خرید لحاظ کنید...
طرف مارشال و .... نرید که اصلا بدرد نمیخوره
موفق باشید![]()
سلام اساتید من 405 دارم می خوام بدونم چجوری مانیتور 7 یا 9 اینچی رو ماشین بزارم یعنی کجا ی کنسول بزارم
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
کسی جواب یا نضری نداره
سلام. بچه ها ميخوام واسه پرايد يه پخش با يه جفت باند بگيرم كه رو هم 180 بيشتر نشه... زياد داخل كل كل و سيستم بازي و اينا هم نيستم. فقط ميخوام پخش و باندا يه جوري باشن كه از صداش حال كني... يعني اگر اهنگ شماعيزاده هم بزاري روش با صداش حال كني....صداش گوشو اذيت نكنه و روح و روانتو شاد بنمايه...![]()
نظر خودم پخش 3250 با بانده 6973 هستش... راستي امپلي هم بخوره بد نيست... شايد يه روزي شيطون رفت تو جلدمون خواستيم امپلي اضاف كنيم... حالا نظر شما چيه؟؟؟ 3250 با يه جفت 6973 خوبه؟؟؟؟ يه چيزه ديگه گفتم تو كل كل و اينا نيستم ولي نه ديگه تا اون حد... يه جوري باشه كه صداشم در بياد... مرسي...
سلام اقا من یه باند عقب الان دارم میتونم به این با یه امپلی خوب صدای کیفیتی بگیرم که تو ولوم کم نیاره
TS-A6982S
coaxial 4 way
440w
MAX80w NOW
4اهم
میدونم باند مالی نیست اما دو سوال
1- ایا امپلی میتونم به این وصل کنم؟
2- با یه امپلی 4کاناله و یه باند گرد کامپوننت جلو مثل کنوود 703 چطور میشه صدای خوب و کیفیتی بهم میده خیلی ولوم براام مهمه
ممنون
ممنون خوب به قول اقا سامان صبر میکنم ببینم تو چه حدیه ظبط و باند امیدوارم برای چند ماهی جواب بده تا بعد
سلام بچه ها من هنوز اين ساب دوست داشتنيمو وصل نكردم ( 1250 اينفي ) گير باكسم ميخوام سيلد بسازم فقط سايز تخته هارو ميخوام حميد اقام كه سرش شلوغه![]()
تا 350 تومن.
jvc خوب هست چون خیلی شنیدم میگن پایونر بهتره از این حرفا....
منم زیاد از این چیزا سر در نمیارم ولی با صدا بلند و کیفیت حال میکنم باکسم میخواستم ببندم ولی چون ماشینم گاز سوز هست ترسیدم![]()
Last edited by Tomas Angelos; 23-02-2011 at 12:24.
هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)