فعلا خرید 360 توصیه نمیشه به خاطر قیمت های نجومی !![]()
فعلا خرید 360 توصیه نمیشه به خاطر قیمت های نجومی !![]()
1. راه های وجود داره که در همین انجمن مطرح شده ...
x360های تولید شده بعد از سال 2009 همگی جاسپر هستند
2. در همین سایت یه دوست عزیزی هست بنام میثم صیام (( بهترین جا )) از ایشون بخر
3. نه دیگه با dmi وصل میکنی بعد صدا و تصویر منتقل میشه
4. والا من دارم باتری شارژی استفاده می کنم .. سرجمع شده 14 تومن
5. آپدیت که نیازه
6. درست متوجه نمی شم
7. من دارم تو 40 اینچ بازی می کنم
8. خیلی حال میده بخصوص یه مرحله که دارن ازت شکنجه میگیرن بعد شوک دسته مثل تپش قلب عمل میکنه
خواهش می کنم ....
اما دوست عزیز فعلا x360 خیلی گرون شده و خریدش اصلا به صرفه نیست ...
موفق باشید
دشمنت شرمنده عزیزم
چرا میشه درستش کرد کار زیاد سختی نیست. شما تسمه رو در بیارید و ببرید از رو اندازش یکی بخرید .
علیرضا جان من حرفت رو تا حدودی رد کنم مارو نمیزنی!!؟؟
1- بله درسته , تمام وسایل یک Mac Address دارن( البته اونایی که قابلیت شبکه شدن رو دارن !! )
اما مشکل اینجاست که ما دارای 2 مورد شناسنامه ای دیگه هم در کنسول هستیم به نام های Serail Number/Consol ID که میتونه خودش عامل اصلی باشه.
2-خب این که 100 البته . چیزی در مورد PDS نخوندم تا حالا , احتمالا یک نوع HUB باید باشه .
3-داداش خب همه ی Xbox ها تا الان از CPU های سری Xenon 64bit دارن استفاده میکنن !! نمیشه که وسط کار یهو Bit روتغییر داد !!
اهان حالا رسیدیم سره اصل ماجرا :
ما الان دقیقا نمیدونیم که سرورهای MS به چه صورت کنسول ها رو پشتیبانی میکنن !! یعنی نمیدونیم که یک کنسول توسط ID شناخته میشه یا Serial Number یا همین Mac Address یا شاید هر 3!!! اگه بخوایم فرض رو بر این بگیریم که MS برای سرور های خود یک بازه تعریف کرد و هر کدی تو این بازه بخواد فعالیت کنه که حتی میشد توسط یک PC هم وارد LIVE شد و بازی کرد !! اگه هم فرض بگیریم که توسط Mac ID کنسول رو چک میکنه که خب این ID باید در تمام کنسول ها متفاوت باشه (که هست )و دیگه اینکه در خود Server هم ثبت شده باشه که (معلوم نیست ) همین معلوم نبودن میتونه کار رو خراب کنه . الان ما نمیدونیم که دقیقا Serial Numbers یا Consol ID ما
تو سرور MS از قبل تعریف شده هست یا نه , اگه باشه که هیچ کاریش نمیشه کرد و اگه نباشه دستمون واسه خیلی از کارا باز میمونه.
کد تقلب رو سایت های IGN و GameSpot میزارن برای استفاده .
سلام دوباره به شما جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم فکر نمیکردم سوالامو به خوبی جواب بدید.
1-در مورد اون سوال که گفتم چه ریجنی بخرم که بازی هاش فراوون باشه منظورم همون قفل منطقه ای است برای بازی ها مثل ریجن ntsc-j ، ntsc-uc
2-میشه یک جایی که برای خرید xbox 360 هست رو معرفی کنید.
3-همونجا که میخرم اونجا میتونن آپدیتش کنن؟
4-شما راحت تو call of duty نشونه گیری میکنی؟
بازم ممنون.
در این مورد اطلاعی ندارم ...6-چه ریجنی بخرم که بازی هاش فراوون باشه
DVD میگیریم بازی می کنیم کاری با این جور چیزاش ندارم
پیش خود آقا میثم2-میشه یک جایی که برای خرید xbox 360 هست رو معرفی کنید.
3بله، من هم دستگام رو پیش میثم جان بردم-همونجا که میخرم اونجا میتونن آپدیتش کنن؟
عالی هست از هر نظر4-شما راحت تو call of duty نشونه گیری میکنی؟
![]()
فکر نمیکنم الان دیگه به غیر از Region های PAL تو بازار پیدا بشه , شما هرچی میگیری PAL بگیر که به منطقه ما هم میخوره.
حالا آدرس مغازه ی این آقا میثم رو به ما میدید.
شما تو 40 اینچ با رزولیشن 1080p بازی میکنی افت فریم که نداری هیچوقت؟
مرسی
Last edited by hldvpsdk; 21-02-2011 at 21:23.
بفرما این پروفیال آقا میثم هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگو از طرف پوریا اومدم![]()
شما تو 40 اینچ با رزولیشن 1080p بازی میکنی افت فریم که نداری هیچوقت؟
مرسی
سلام.
دوست عزیز ما تو ۶۲ اینچ بازی میکنیم هیچ افت فریمی نداره
تو این سایت ها که گفتی میرم ولی خیلی پیچیده هستن بعد ریجن بازی هم باید در نظر گرفت ؟ یا فرق نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)