سلام من کلیدهای فعال سازی کاسپر Kaspersky Internet Security 2011 را دارم فقط نمی دونم چه جوری فعالش کنم ؟
سلام من کلیدهای فعال سازی کاسپر Kaspersky Internet Security 2011 را دارم فقط نمی دونم چه جوری فعالش کنم ؟
باید این skin را دانلود کنید.به تنظیمات کاسپرسکی بروید و اسکین را به این اسکین تغییر بدهید.سپس به قسمت فعال سازی بروید و key file را وارد کنید.
اگه سوالی هست بفرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من این اسکین را دانلود وتوی تنظیمات اعمال کردم شکلش تغییر کرد بعدش چیکار کنم من تمام کلیدها را امتحان کردم ولی فعال نشد میشه لطفا کنی و کامل راهنمایم کنی؟
سلام فقط kaspersky pure . اوج امنیت و راحتی. خیلی قویتر از 566 . در مورد avira internet security اینرا بگم بدجوری به دانلود کردن با download manager گیر میده. و در مورد avast internet security 6 هم ویندوز 7 پیغام عدم شناسائی آنتی ویروس میدهد. ولی ورژن قبلیش یعنی avast internet security 5.1 .889 بهتره.ولی وقتی کرکش می کنی آپدیت کمی ارائه می دهد. نظر خودتونه.فعلا من با pure خیلی حال می کنم و جلوی هکر های موذی را می گیرد.روی ویندوز 64 bit خوب جواب میدهد.
اگه به قسمت فعال سازی رفتید ولی فعال نمیشه علتش اینه که key file ها مشکل دارن.(تاریخ گذشته اند یا بلاک شدند)
پیشنهاد می کنم یک لایسنس ارجینال کاسپر که حدود 10 تومانه بگیرید تا راحت بشید.من خودم لایسنس ارجینال دارم و دیگه از بلاک شدن و دردسر راحت شدم!
امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم.
سلام اول اینکه آیا کاسپر بهتر از نود 32 هستش که ارزش خرید این لایسنس را داشته باشه دوم اینکه این لایسنس تا کی فعاله مثلا چند سال آیا با تعویض ویندوز به مشکل بر نمی خوریم ؟
این مبلغی که گفتم برای 1 سال است.با تعویض ویندوز هم به مشکل بر نمیخورید.
راستش من با خیلی از نرم افزار های امنیتی کار کردم ولی مثل کاسپر ندیدم.خیلی قویه!البته تو کارکردن با اون باید صبر داشته باشید![]()
سلام.من Kaspersky Internet Security 2010 روی سیستم دارم .به نظر شما Kaspersky Internet Security 2011 رو بخرم یا لایسنس 2010 رو بخرم .لطفا در خصوص خرید از سایت معتبر راهنمایی نمایید . با تشکر
با سلام
من تازه Kaspersky Internet Security 2011 رو در لپ تاپم نصب کردم و با کلید جدید هم اونو اکتیو کردم اما بعد از نصب دیگه نمیتونم به اینترنت وصل بشم حتی خود کاسپر هم نمیتونه آپدیت بشه ؟؟؟!!!
فایروال اون رو هم چک کردم مثلا فایرفاکس در قسمت تراست برنامه هست اما نمیشه باهاش صفحات رو بیارم
چیکار باید بکنم !!!
خیلی در مورد انتخاب یه برنامه سیکوریتی قوی و مناسب تحقیق کردم اما بیشتر سردرگم میشم...
آیا کاسپر انتخاب خوبیه ؟؟؟
منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم...
کسی نیست کمکمون کنه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)