من از Ulead MediaStudio Pro 6.0 استفاده كرده ام ولي به پاي Adobe Premiere Pro 2 نمی رسه با این برنامه هر کاری رو که فکر کنی در ضمینه ویدویی می تونی انجام بدی .هر کاری رونوشته شده توسط ali_golden
![]()
من از Ulead MediaStudio Pro 6.0 استفاده كرده ام ولي به پاي Adobe Premiere Pro 2 نمی رسه با این برنامه هر کاری رو که فکر کنی در ضمینه ویدویی می تونی انجام بدی .هر کاری رونوشته شده توسط ali_golden
![]()
بله دوست عزیز من هم منکر قدرت پریمایر نمیشمنوشته شده توسط sinasignal
ولی اگر بحث سرعت هم به وسط بیاد مطمئن باش که پریمایر کم میاره![]()
پریمایر سرعت خیلی پایینی ولی قدرت بالایی داره
در صورتی که مدیا استدیو هم سرعت خوبی داره هم قدرت خوبی فکر نکنم کاری باشه که پریمایر انجام بده و مدیا استدیو نتونه![]()
منم اینو قبول دارم که Premiere سرعت رندر کندی داره اونم بخاطر الگوریتم رندرینگی است که در پریمایر هستش یک cpu قدزتمند این مشکل رو حل می کنه در ضمن اگه بخای برتری های Premiere رو نسبت به Ulead برات ذکر می کنم . راستی شما با Premiere کار کردید؟ در ضمن از کدوم نسخه Ulead MediaStudio استفاده می کنی؟نوشته شده توسط ali_golden
اين برنامه كه لينكشو براتون ميذارم به طور كامل با برنامه يوليد سازگاري داره و ميتونيد اونو يه فارسي نويس كوچيك و توانا فرض كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بايد متنو توش بنويسيد بعدش توي برنامه يوليد با انتخاب زبانه title و دابل كليد در صفحه نمايش فيلم كليدهي تركيبي ctrl+v رو بزنيد بعدش از سمت چپ قسمت انتخاب فونت از بين فونت هايي كه با ipt شروع ميشن يكي رو انتخاب كنيد
با تشكر
من مثل شما حرفه ای نیستم ولی تا حدودی با پریمایر کار کردم (ولی میگم مبتدی)نوشته شده توسط sinasignal
ولی با مدیا استدیو 6 و هم 7 کار کردم و راضی هم هستم![]()
نه اختيار داري , چون من قبلا دوره كامل پریمایر رو طي كردم , و به توانايياش به قول معروف , واقفم ,دارم ازش تعريف مي كنمنوشته شده توسط ali_golden
آقا تسلمنوشته شده توسط sinasignal
![]()
وقتی شما دوره کامل پریمایر رو دیدید دیگه حرفی نمیمونه
خوب مسلما چیز هایی ازش میدونی که من نمی دونم![]()
حتما اگر سوالی داشتم مزاحمت میشم![]()
خواهش می کنم , در خدمتم.نوشته شده توسط ali_golden
در ضمن اینو بگم که برنامه PowerDirector 5 در ضمینه کار های خانگی خیلی عالی هستش(در ضمینه حرفه ای هم پر کاربرد است) و کار کردن باهاش خیلی ساده است.
و صد البته بخاطر وجود تکنولوژی SVRT 2 می تونید باسر عت بسیار بالا و کیفیت بالا کار هاتونو انجام بدین همچنین برای برش یک فیلم 2 ساعته دیگه لازم نیست که کلا فیلمو رندر کنه , بلکه فقط قسمت های تغییر یافته رو مورد پردازش قرار می ده (در صورت ذخیره دوباره با همون فرمت)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)