خب آره... حق با شماست... احتمالا اسلات های pci یه چیزی شون شده... چون روی هر اسلات که امتحان کردم نتیجه نگرفتم...
درباره اون مطلبی که دوستمون برای سوختن ماسفتها گفتند...
من مولتی متر دیجیتال دارم... چطوری میتونم بفهمم ماسفتها سوختند یا خیر....؟؟؟
خب آره... حق با شماست... احتمالا اسلات های pci یه چیزی شون شده... چون روی هر اسلات که امتحان کردم نتیجه نگرفتم...
درباره اون مطلبی که دوستمون برای سوختن ماسفتها گفتند...
من مولتی متر دیجیتال دارم... چطوری میتونم بفهمم ماسفتها سوختند یا خیر....؟؟؟
درست دوست من همین مشکل برا من هم پیش اومده بود ...حتی وقتی کابل cdراممو از مادر بیرون میکشیدم cdرام کار میکر((برون میومد)) ولی همین که به مادر میزدم دیگه کار نمیکرد...تا اینکه مادرو عوض کردم......بو هم میداد....
سلام لطفا کار clk cpu را توضیح دهید
ممنون...
دو هفته پیش که گرافیکم رو برای گارانتی برده بودم شرکت آواژنگ دیروز برای پیگیری دوباره رفتم همون شرکت..
اینبار بهم گفتن که کارت گرافیک شما (( همون 4870 )) یه جوری داغون شده که دیگه درست بشو نیست...
خلاصه 66 هزار تومن گرفتند و کارتم رو با مدل 5850OC یعنی ورژن اورکلاک شده ی 5850 عوض کردند
اینم عکسش هست:
نکته جالب اینه که علیرغم اظهارات شما و تعجب خودم !!! اینبار سیستم با گرافیک جدید راه افتاد و روشن شد و تو بازیها هم مشکلی ندارم... مطابق این بنچمارک هم به نظر میاد 5850 از 4870 قویتر عمل میکنه:
در هر حال از همه شما ممنونم...![]()
با سلام
من یه کارت n9400gt دارم امروز صبح یه دفعه سیستم خاموش شد وقتی دوباره روشنش کردم کارت گرافیک جرقه زد. روی برد رو که نگاه کردم یکی از قطعه های ریزش حالا نمیدونم چیه سوخته بود می خواستم ببینم می شه درستسش کرد. البته دیگه به سیستم وصلش نکردم ببینم کار می کنه یا نه.اگر لازمه عکسش رو هم بزارم. لطفا راهنمایی کنید دوستان.
مشکل از کارت گرافیکه باید عوض کنی صفحه کلید من هم انجوری شده بود هر وقت از کیس جدا می کردم ویندوز بالا می یومد باید کارت گرافیکت رو عوض کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)