درود به همه دوستان
ایران خودرو یه شرایط چکی گذاشته واسه فروش که نصف الان میدی و نصفیش رو 3 4 تا چک واسه چند ماه بعد .
حالا من دنبال خرید یک اتومات هستم و از اینها پارس اتومات - 206 اس دی (وی9) به خاطر اتومات بودن مد نظرم بود .
ولی از اون طرف دیدم پارس بدجوری بی امکاناته ! حتی یه ایربگ هم نداره !از گزینه هام حذف کردم فعلا .
توی سایت خود ایران خودرو مشخصات 207 رو که دیدم بیشتر خوشم اومد ازش . صندوق عقب نداره ولی نسبت به صندوق دار یه مقدار امکانات بیشتری داره . هر چند زیاد به چشم نمیاد چراغای جلوش هم به نظرم بهتر اومد .
توی مشخصات فنیش یه چیزای جزئی مثلا یه کوچولو شتاب و مصرف سوختشون 207 بهتره . ولی کلا مث هم هستن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم بدونم به جز صندوق تفاوت دیگه ای هم دارن ؟ اس دی رو میشه با 10 میلیون پیش خرید ولی 207 فقط نقدی داره که 19 میلیونه . می ارزه ؟ نسبت به 206 جدیدا چی داره ؟
کلا تا این حدود قیمت چه انتخابایی تو این کشور قشنگ دارم ؟ (فقط اتومات)
میخام باهاش فقط تا پادگان برم و بیام !.gif)
اصلا حوصله ترافیک ندارم واسه همین دنبال اتوماتم .
قبلا فقط زانتیا سوار شدم که مال خانواده بود ! و خب میدونم که شتاب و فرمونش رو نمیتونم با این 206 و 207 و پارس مقایسه کنم ولی خب دنبال نرمی فرمون و شتاب خوب تو سربالایی هم هستم . (خونه ما کلا سربالاییه ! )
207 دستکاری ایرانه یا واقعا همچین اسمی رو خود فرانسه گذاشته روش ؟
پیشاپیش ممنونم از همه نظرات . حتی نظر کوچک شما.gif)

اتومات با بودجه 20 میلیون یا کمی بیشتر
 اتومات با بودجه 20 میلیون یا کمی بیشتر

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

نوشته شده توسط farshad bugatti
 نوشته شده توسط farshad bugatti

.gif)