تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 75

نام تاپيک: راهنمایی و قیمت روز این قطعات

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

لطفا اسم core i5 رو نیارید فعلا قیمتش وحشتناک شده.
    رم شما فرک کنم cl7 باشه باید مشخصات رو روی بسته ببینی دقیق. چون همین گیمینگم مدلای مختلف داره. من جهت اینکه بتونی راحت پیدا کنی مدلای دیگم بهت پیشنهاد دادم.
    قاعدتا باید 50 تومن گرون تر باشه ولی نمیشه گفت. شاید حتی ارزون ترم باشه. اینو دیدم که دارم میگم. مثلا core i5 760 رو قیمت دادن 325 تومن و core i7 860 رو قیمت دادن 320 تومن. جالب بود یه عدم همون 325 تومنی رو میخریدن.
    مدل شما هم بله این قابلیت ها رو داره و مشکلی نیست.
    MB :MSI-X58 PRO =275
    این انتخابم داری شما ولی usb3 و ساتا3 نداره و رم 1333 فقط ساپورت میکنه.
    __________________________________________________ _________
    فقط یک مطلب دیگم بگم و برم رم رو مادربردت در حالت عدی 1333 قبول نمیکنه باید توی بایوس تغییرات بدی وگرنه با سیستم مشکل خواهی داشت. برای انجام تنطیماتم دوستان توی بخش اورکلاک کمکت میکنن.
    MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
    MB :GIGABYTE-X58A-USB3 =330
    اینام گزنه های بدی نیست اگر بودجتون رسید مخصوصا ایسوزش.
    یک بار دیگم میگم اینا برای گیج کردن نیست فقط اگر قطعه ای نبود یا خیلی با قیمت ما تفاوت داشت دستت باز باشه برای انتخابت دیگه.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر الان نمیخواد sli کنه بعدا به جای تعوض سیستم یک کارت گرافیک کافیه بخره.
    ضمنا core i7 رو توی سیستم دو پردازنده نمیشه به کار برد.(لطفا اطلاعاتت رو بیشتر کن تا کسیو گیج نکنی) اون مادربرد های د پردازنده ای زنون ساپورت میکنن نه Core i .

• Cpu: Intel Core i7 930
    • VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB
    • MB : ASRock X58 Extreme3
    • PWR: Green GP635B-US
    • RAM: ADATA 6GB 1333 gamin tri
    • HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB
    • Case: GREEN Magnum2
    • Monitor: LCD SAMSUNG P2070
    به نظرم سیستم خوبیه فقط بهتره چند تغییر کوچیک بدی.
    هارد یک ترا بایت بخری 20 تومن گرون تره ولی در عوض حجمش دو برابر.
    چند قطعه هم برای جایگزینی بهت میدم حالا سلیقه هست دیگه اگر دوست داشتی میتونی تعویض کنی. یا اگر یه مغازه داشت یکیشو انتخاب دیگم داشته باشی.
    Case:Tonb TCH-901 =50
    Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1333 =125
    Ram:Kingmax-Triple Channel 3*2GB CL 9- 1333 =80
    توی این اوضاع بازار بهتره core i7 950 رو هم قیمت کنی . من دیدم بعضی جاها با اینکه 950 بهتره ولی چون فروش 930 براشون بیشتره قیمتش رو بیشتر بالا میبرن. قیمت کن هر کدوم ارزون تر بود بخر

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

در مرود sli هم بگم اگر روی مادربرد خوب زهینه بشه همچینم دور از ذعن نیست مثلا sli دوتا 450 با هم قیمتش میشه 320 تومان. ولی بیش از 470 قدرت میده. خوب اگر مثلا یه نفر از حالا یه مادربرد خوب بخره بده؟
    فرمایش شما متینه بعداً بخواد SLI کنه با مشکل دچار می شه ولی دیگه فکر نکنم SLI سه گانه نیازی داشته باشه؟! در مورد SLI کردن باهات کاملاً موافقم دوتا بندازه خیلی قدرتش بیش تر از یه دونه است. ولی یه کم از این ور یه کم از اون ور از بودجه ی یک و سی صد برسیم به یک و شش صد دیگه! البته باز هم می گم اگه بتونه دوتا گرافیک بندازه خیلی خوبه.
    در مورد هارد هم اگه یه ترا بگیره بهتره چون بازی زیاد می کنه خوب حجم ملاکه. از مادربرد واجب تره!
    در ضمن قیمت رم adata اگه 3 تا 2 گیگ بندازه می شه 82.5 تومن. آخرین قیمت بود.

اما :
    اگه دقت می کردی بنده کاملاً طنز وار نوشته بودم! در ضمن اون چراغ زنونه این اینتل زئونه! دقت کن : INTEL XEON
    وگرنه من ادعایی ندارم.

3. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از کجا تشخیص بدم فیک یا اورجینال رو ؟

core i7 950 که باز خیلی واسم گرون میشه، تقریبا 50 تومنی گرونتره فکر میکنم.
    فرق بین رم CL8 ADATA که گفتین با ADATA 6GB 1333 gaming tri که من انتخاب کردم در چیه ؟ (امیدوارم این رم تو بازار به راحتی پیدا بشه)
    همین Asrock x58 extreme3 که انتخاب کردم فکر کنم هم کراسفایر میشد هم اس ال آی ساپرت بود، درسته ؟

مشکل اصلیه من فقط و فقط کمیاب بودن یه سری از قطعات هست وگرنه به همون core i5 ها اکتفا میکردم. :دي
    تشخیص فیک یا اورجینال بودن رو به قول جناب مهیار باید از گارانتی معتبر کارت گرافیکت بفهمی و این که در جعبه اش بسته باشه چون یه سری کارت های ضعیف رو به اسم کارت های قوی (عمدتاً چیپ ATI به جای NVIDIA) قالب می کنن که حتی دیده شده 64 رو به جای 1024 مگ قالب می کنن! شما باید دقت زیادی به خرج بدی ، خود من با این مورد برخورد کردم و تقریباً تجربی می تونم بفهمم. بهتره از تو سایت سازنده ی کارت گرافیکت حتماً ریخت و قیافه ی مدل مورد نظرت رو ببینی و پشت کارت گرافیکت رو موقع خرید ببینی حتماً چی نوشته آیا با سایت سازنده ی کارت گرافیک match هست یا نه. باز دوستان اگه راهنمایی بهتری دارن بگن. این روزها همه چی باید چک بشه چون حتماً یه قلابی ازش تو بازار موجوده مثه قضیه ی لپ تاپ و سرویس تگه دل که حتماً باید چک بشه.
    در مورد کراس شدن که به کارت نمیاد چون مخصوص ati هست.
    از اول گفتم i5 بگیر گوش ندادی حالا هی باید بیش تر خرج کنی

راستی همون مدلی که جناب پاسارگاد فرموده بودن گیگابایته و ام اس آی خودم خوبه چون ساتا 3 فعلاً به اون صورت به کار نمیاد اگه یو اس بی 3 می خوای همون گیگابایت خوبه فقط من زیاد تجربه ی خوبی از ایسوس ندارم 3 تا مادربردم که ایسوس بوده تجربه ی خوبی نداشتم الان هم ایسوس دارم ولی اگه تونستی همون گیگابایت بگیر برای گیم بیش تر مناسبه.
    Last edited by Erfan.B; 15-02-2011 at 18:56.

5. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون، فقط یه مطلب رو متوجه نشدم اینکه Asrock x58 extreme3 رم باس 1333 قبول نمیکنه ؟
    به طور پیش فرض نه و این ممکنه اگر ندونی اذیتت کنه. کافیه در قسمت بایوس فقط یک بار یک تنظیم کوچولو انجام بدی و حل میشه مشکل
    گیگا بایتم این مشکلو داره.
    مشکل نیست البته یک آپشنه.
    مثل این میمونه که شما فکر کنی ماشینت دنده اتوماته و روی یک بزاری هی گاز بدی چند دقیقه بعد موتور میپکه. ولی اگر بدونی نیست و باید ببری دنده دو یا بالاتر راحت تا مشهدم میری. (واقعا همینجوره باید مثلا 1600 میگیری معفری کنی. اکثر مادربرد ها 1600 رو همچین حالتی قبول میکنن ولی این مدل ارزاک 1333 رو اینجوری میگیره. البته اگر ام اس ای بخری فقط 1333 میتونی استفاده کنی ولی با این متد ارزاک شما تا رم 2200 هم میتونی استفاده کنی)

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

ما که نفهمیدیم منبع 111989 چیه یا حتی در مورد فیک منظورتونم نفهمیدم. ولی فکر کنم rpg بتونه سیستمشو انتخاب کنه.
    در مورد فیک نمیدونم والا مثلا به جای Nvidia 460 به شما ATI 4670 بدن روشو بخونی متوجه نمیشید؟ این حرفا به نظرم خیلی سطحیه و بهتره اصلا سراغش نریم. در مورد زنون و زیون هم مسثله اونقدری مهم نیست که تلفظش چیه.
    در مورد قیمت رم با توجه به افتی که داشته بعدی نیست ارزون تر از قیمت پیشنهادی ما گیر بیاری. (هر چی ارزون تر بهتر)
    خوش باشید بای

7. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

به طور پیش فرض نه و این ممکنه اگر ندونی اذیتت کنه. کافیه در قسمت بایوس فقط یک بار یک تنظیم کوچولو انجام بدی و حل میشه مشکل
    گیگا بایتم این مشکلو داره.
    مشکل نیست البته یک آپشنه.
    مثل این میمونه که شما فکر کنی ماشینت دنده اتوماته و روی یک بزاری هی گاز بدی چند دقیقه بعد موتور میپکه. ولی اگر بدونی نیست و باید ببری دنده دو یا بالاتر راحت تا مشهدم میری. (واقعا همینجوره باید مثلا 1600 میگیری معفری کنی. اکثر مادربرد ها 1600 رو همچین حالتی قبول میکنن ولی این مدل ارزاک 1333 رو اینجوری میگیره. البته اگر ام اس ای بخری فقط 1333 میتونی استفاده کنی ولی با این متد ارزاک شما تا رم 2200 هم میتونی استفاده کنی)
    آها متوجه شدم.

از همه دوستان تشکر میکنم.

امشب قیمت گرفتم شد این: (البته همه قطعات نه)

Cpu: Intel Core i7 930 = 310
    VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB = 235
    MB : ASRock X58 Extreme3 = 300
    PWR: Green GP635B-US = 99
    HDD: Seagate 500GB = 45
    Case: GREEN Magnum2 = 45

رم رو باز نوب بازی در آورده بودن یه چیز دیگه پرسیدن از طرف حسابشون. در مورد پاور هم ماشالا خودشو کشته 1 تومن کمتر از قیمت من گفته ! : ))
    مین رو هم که نجومی زیاد گفته. شاید مجبور شدم از لیون رم و مین رو بگیرم.

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرافیکو توجه کن مدبه دقیقش این باشه evga gtx 460 1gb
    بدون پسوند یک مدل است با پسوند se این مدل ضعیفه.

10. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

گرافیکو توجه کن مدبه دقیقش این باشه evga gtx 460 1gb
    بدون پسوند یک مدل است با پسوند se این مدل ضعیفه.
    ممنون بابت تذکرت. خودم هم شک کردم چرا اینقدر ارزون گفته. به احتمال زیاد اشتباه قیمت گرفته.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

ما که نفهمیدیم منبع 111989 چیه یا حتی در مورد فیک منظورتونم نفهمیدم. ولی فکر کنم rpg بتونه سیستمشو انتخاب کنه.
    در مورد فیک نمیدونم والا مثلا به جای Nvidia 460 به شما ATI 4670 بدن روشو بخونی متوجه نمیشید؟ این حرفا به نظرم خیلی سطحیه و بهتره اصلا سراغش نریم. در مورد زنون و زیون هم مسثله اونقدری مهم نیست که تلفظش چیه.
    در مورد قیمت رم با توجه به افتی که داشته بعدی نیست ارزون تر از قیمت پیشنهادی ما گیر بیاری. (هر چی ارزون تر بهتر)
    خوش باشید بای
    اولاً اسم من عرفان هست. دوما نمی دونم شما دنبال چه منبعی هستی! سوما شما تو همه ی تاپیک ها با همه سر ناسازگاری داری نمی دونم چرا! (یه خورده دخترونه رفتار می کنی شاید هم دختر باشی نمی دونم!!!)
    در مورد فیک بنده نگفتم ATI 4670 ارجینال رو به جای 460 بدن روشو بخونی نمی فهمی! بنده عرض کردم چیپش ati هست و زیر فن رو هم شما همون جا نمی تونی نگاه کنی و زیر زمین های چین (!) این مدل رو به جای مثلاً 460 زدن بیرون طوری که بردش رو ببینی فکر می کنی 460 هست! و توسط درایور فیک به ویندوز nvidia 460 شناسانده می شه اگه درایور جدید رو از سایت nvidia دانلود کنی ستاپ کنی همون اول کار می گه چیپت nvidiaنیست و حالا اگه از سایت ای تی آی (همون ای ام دی) دانلود کنی می بینی می شناسه و مثلاً کارت گرافیک شما که 1 گیگ بوده می شه 128 مگابایت از نوع ای تی آی کم قدرت حالا هر چیپش!!! موقع خرید یکی از نشانه های فیک بودن همون ارزون بودنشه که باید خیلی دقت کرد. وگرنه بعداً با چند تا نرم افزار می شه فهمید که حسابی فیک هست!

خواهشاً بحث کل کل رو تعطیل کنید! این جا تاپیک کل کل نیست محل اطلاع رسانی هست.ممنون

13. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

امروز سفارش دادم

Cpu: Intel Core i7 930 = 310
    VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB = 235
    Ram: Adata 6gb 1333 gaming tri = 90
    PWR: Green GP635B-US = 103
    HDD: Seagate 500GB = 46
    Case: GREEN Magnum2 = 45

EVGA رو هم پرسیدم گفتن نه بدون پسوند SE هستش.
    فقط مین (ASRock X58 Etreme3) موند که اون رو گفتن از شنبه گارانتی خود ازراک (شاب) پخش میکنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

خب امشب سیستم رو گرفتم:

CPU: core i7 930 - 310T
    VGA: EVGA geforce gtx 460 1gb - 235T
    MB: ASRock X58 Xtreme3 - 300T
    RAM: Adata 2gb*3 1333 Premier - 89T
    Power: Green GP635B-US - 103T
    HDD: Seagate 7200 500gb - 46T
    Case: Green magnum2 - 45T
    Monitor: Samsung P20700 - 227T

در مورد مانیتور اگه میشه نظرتون رو بگید.
      محتوای مخفی: توضیح 
    راستش من فریم گرفتن توی بازی ها واسم خیلی مهم هست. حالا واسه مانیتور من میگم اینچ بالا ورندارم، چون توی LCD مجبورم همیشه رزولوشن رو روی حداکثر بزارم (توی 22 که 1920x1080) و همین رزولوشن های بالا باعث میشه حجم گرافیکی بالا بره و تا حدودی افت فریم داشته باشم. ترجیحا من میگم از 20 بیشتر نگیرم (1600x1200).

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5862855&postcount=43

+
    فرق بین رم ADATA 2gb 1333 Gaming با ADATA 2gb 1333 Premier چیه ؟ چون من gaming گفتم بیاره premier اورده.
    Last edited by R.P.G; 24-02-2011 at 22:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •