آقایون یکی میدونه این بازی تو اصفهان اومده یا نه یکی به من کمک کنه میخوام این بازی را بخرم
آقایون یکی میدونه این بازی تو اصفهان اومده یا نه یکی به من کمک کنه میخوام این بازی را بخرم
دوستانی که نسخه ی بتاشو گرفتن به صورت پورتیبل بوده یا نصبی ؟ مال ما که گرفتیم پورتیبل بود خیلی باگ بازاره . ولی حتما باید یه مقداری حتی در حد ده دقیقه اشو برم
منظورتون بدون setup نصب باشه بله
اون باگ مربوط به بروز کردن openall32 و d3dx9 هست . باید بروز کنید وگرنه بودن تو همین تاپیک که بازی بدون ارور انجام دادند البته باز هم دقیق نمی دونم
آخه من زیاد دوست ندارم مشکلات بازی هارو ببینم همیشه سعی میکنم خوبی هاش رو ببینم
آخه سخته صبر کنیم و نخریم بعد هی بچه ها بیان از بازی تعریف کنند و هی (به به و چه چه) کنن دل ما خب آب می افته من میخوام بدونم اگه واقعا قابل بازی کردن هست و باگ هاش رو مخ راه نمیره بگیرم چون اینجا برای بعضیها شدیدا باگ داره برای بعضی ها نه جریانش چی طوری هست؟![]()
من هم این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم تو ویندوز 7 نسخه 64 بیتی وقتی وارد بازی می شم اون بالا زده دایرکتیس 9 چرا؟؟؟ نمیدونم فکر کنم این نسخه فقط برای DX9 اومده
ولی کیفیت خیلی بالاهست دوستان
دوستان این نسخه ی کامل نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر... نسخه دزدی شده هست که گفته شده باگ زیاد داره و تحت DX9 اجرا میشه.دوستان مگه بازی اومده ؟؟؟؟؟؟
این نسخه نهایی هستش ؟
نسخه اصلی اوایل عید عرضه میشه.
پس تا اومدن نسخه اصلی صبر می کنیم
حیفه که بازی به این قشنگی رو اینجوری به نابودی بکشن![]()
نسخه دزدی که ایشالا فرقی با اصلی نخواهد داشت؟(گفتم شاید سیاست خود crytek بوده)من از دیروز دارم بازی میکنم
در مورد گرافیک هم کارت من GTX8600 512ه روی GAMER مجبورم بازی کنی حتی روی ADVANCED هم صحنه آهسته میشه!!!
Last edited by MaSoUd555; 15-02-2011 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)