تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 334 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

واقعا برای هر تاپیک یک ناظر میخواد تا پست ها رو کنترل کنه!!!
    برای نظر شما واقعا متاسفم! لااقال اگه نظر خودتون نبود میگفتم که اشتباهی به عرضتون رسوندن!

شما فکر کنم اون روزاز پیکان پیاده شدی به تیبا میگی شتابش خوبه!
    ماشین خیلی کندی هست! دیگه در این مورد بحثی لازم نیست! حالا شما اومدی کنار ریو و تندر قرارش میدی؟؟؟؟؟؟!!!!!
    شما یه بار از اول برو ترمز ABS 206 رو تست کن بعد بیا نظر بده (افکار عموم رو به هم نزنید لطفا!)
    متاسفم واقعا متاسفم!
    اولا کسی که ناظر انجمن هست باید لحن و ادبیات مناسب بکار ببره که شما متاسفانه از از رعایت این مسئله عاجز بودید.

دوماً جای تاسف نیست ، ایشون لطف کردن و نظرشون رو گفتن . و بنظر کمو بیش درست میاد. از فضای کم داخل و ترمز خوب گفتن و عدم شیشه بالابر برقی در عقب گفتن که من خودم هم قبلا شنیده بودم از کسایی دیگه .فکر کنم به اندازه کافی معذرت میخوام معذرت میخوام ( میخوام مثل خودتون صحبت کنم ) انتقادهای مغرضانکه که بعضا اراجیف بودن شنیدیم . ( باز هم عذر میخوام بخاطر بکاربردن این لحن)

2. 2 کاربر از bryan1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aryaman12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چند ی پیش مقاله ای خوندم در مورد تست دو خودرو ی تیبا تو پیست آزادی . تفاوت های فاحشی وجود داشت . تا جایی که یادمه یکیش شتاب مطلوببی داشت و دیگری اصلا جالب نبود .حتی وزن دو خودرو حدود 30 فرق داشت. قدرت موتورش برای این وزن طبیعتا یعنی تو سربالایی به سرحالی ریو نمیره دیگه. در ضمن ریو روزانه 90 الی 100 دستگاه تولید میشه ولی پراید حدود 1300 تا شایدم الان دیگه با احتساب کاشان به 2000 تا رسیده باشه . اگه قراره کسی 12 تمن بده خوب یکم بیشتر بده و ریو بگیره دیگه .

4. این کاربر از aryaman12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

لطفا شما از تاسف صحبت نكنيد و زود جوش نياريد. اين شما هستيد كه مغرضانه نظر ميديد. و بر اين نظر غير آگاهانه خود تاكيد داريد. قبول يا رد كيفيت اين خودرو چيزي نيست كه با گفته شما بوجود بيايد. چون كاملا واضح است كه به خاطر خالي نبودن عريضه نظري داديد و گرنه معلوم است كه حتي يك لحظه هم با اين خودرو رانندگي نكرده ايد. ديدتان را تصحيح نموده و اين قدر بدبين نباشيد.
    اقا فرشید حق با شماست!
    اما شما هم بعضی از واقعیت ها رو باید قبول کنید که من فقط نمیتونم اینجا بگم اگه اسرار داشتید تو پست خصوصی براتون میگم!
    یه چیزی رو هم بگم راستش من خودم شخصا تستش نکردم! اما به حد کافی دوست واشنا در این زمینه دارم و از تجربیات همدیگه استفاده میکنیم! و چیزی رو میشنوم میدونم دارم از دهن کی میشنوم و به حرفش ایمان دارم!
    من فقط اینجا اومدم هدفم اینه که 2 کلمه یاد بگیرم و کسانی هم که شاید معلوماتش در زمینه خودرو کمه کمکش کنم! وگرنه مشغولیت های زیادی دارم تا بیام اینجا بیخودی وقتمو تلف کنم! بازم ممنون از شما.
    اولا کسی که ناظر انجمن هست باید لحن و ادبیات مناسب بکار ببره که شما متاسفانه از از رعایت این مسئله عاجز بودید.
    دوماً جای تاسف نیست ، ایشون لطف کردن و نظرشون رو گفتن . و بنظر کمو بیش درست میاد. از فضای کم داخل و ترمز خوب گفتن و عدم شیشه بالابر برقی در عقب گفتن که من خودم هم قبلا شنیده بودم از کسایی دیگه .فکر کنم به اندازه کافی معذرت میخوام معذرت میخوام ( میخوام مثل خودتون صحبت کنم ) انتقادهای مغرضانکه که بعضا اراجیف بودن شنیدیم . ( باز هم عذر میخوام بخاطر بکاربردن این لحن)
    اگه شما به انتقاد های من دقت کنید من در مورد اون جمله ای که پر رنگ کردم ایرادی نگرفتم!!
    دلیل جوش اوردن من مقایسه این ماشین با ریو و تندر 90 بود ! که واقعا الان هم میگم جای تاسف داره که ایشون چطوری تست کردن!!
    فضای قسمت عقبش تنگه قبول دارم چون تو نماینگی خودم نشستم و با اینکه قد بلندم اذیت شدم!
    ترمز هاش هم نسبت به پراید خوبه! اما نه اینکه از تندر بهتر باشه!!! اما انصافا صندلیهاش راحتن اینو خودم کاملا حس کردم!
    کیفیت ساختشهم نسبت به پراید قابل قبول تر شده! صدای موتور میگن تو داخل اتاق زیاده! که این از معایب اصلی تیبا هست!
    شتاب که من در این مورد اصلا صحبت نمیکنم! چون با این که حتی مجلات هم تستش کردن اما من باز در موردش صحبت نمیکنم!
    حالا من نظراتیکه در مورد تیبا شنیدم رو گفتم و حالا هم به صورت کلی میگم
    نکات مثبت: فرمان نرم - صندلی های راحت - سیستم تعلیق نرم - ترمز خوب (اما نه در حد 206!!!) -
    نکات منفی : کیفیت ساخت پایین نسبت به رقبا - سفتی کلاچ - هندلینگ ضعیف - صدای زیاد موتور در داخل کابین!
    البته مجله ماشین یه بار یادمه تستش کرده بود نوشته بود فرمانش خلاصی زیادی داره! و فواصل تعویض دنده هاش خیلی نزدیکه!!

6. 3 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    زودترین تاریخی که دوباره سایپا برای تیبا ثبت نام می کنه کی هست؟

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

4

آقا فرشاد محترم سلام. من از لحن گفتار خودم خجالت كشيدم. به بزرگواري خودتان به دل نگيريد.در بحثهاي آزاد از اين سوء تفاهمها پيش مياد البته بيشتر اوقات باعث دوستي و الفت بيشتر خواهد شد. قول ميدهم بعد از تحويل خودروي تيبا آنقدر اطلاعات جامع ارائه بدهم كه ديگر جاي شبهه و ترديد وجود نداشته باشد. (به اين خودرو دل خوش كرديم نظر مخالف ميشنويم غيرتي ميشيم...البته من باب شوخي بود)
    Last edited by farshid gandomi; 14-02-2011 at 07:36.

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چند ی پیش مقاله ای خوندم در مورد تست دو خودرو ی تیبا تو پیست آزادی . تفاوت های فاحشی وجود داشت . تا جایی که یادمه یکیش شتاب مطلوببی داشت و دیگری اصلا جالب نبود .حتی وزن دو خودرو حدود 30 فرق داشت. قدرت موتورش برای این وزن طبیعتا یعنی تو سربالایی به سرحالی ریو نمیره دیگه. در ضمن ریو روزانه 90 الی 100 دستگاه تولید میشه ولی پراید حدود 1300 تا شایدم الان دیگه با احتساب کاشان به 2000 تا رسیده باشه . اگه قراره کسی 12 تمن بده خوب یکم بیشتر بده و ریو بگیره دیگه .

با این صحبتی که دوستمون کرد پس ممکنه تیبا تا تیبا فرق داشته باشه و باعث بشه کسانی هم که تستش کردن

هر کدام نتایج متفاوتی ارائه بدن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واقعا برای هر تاپیک یک ناظر میخواد تا پست ها رو کنترل کنه!!!
    برای نظر شما واقعا متاسفم! لااقال اگه نظر خودتون نبود میگفتم که اشتباهی به عرضتون رسوندن!

شما فکر کنم اون روزاز پیکان پیاده شدی به تیبا میگی شتابش خوبه!
    ماشین خیلی کندی هست! دیگه در این مورد بحثی لازم نیست! حالا شما اومدی کنار ریو و تندر قرارش میدی؟؟؟؟؟؟!!!!!
    شما یه بار از اول برو ترمز ABS 206 رو تست کن بعد بیا نظر بده (افکار عموم رو به هم نزنید لطفا!)
    متاسفم واقعا متاسفم!
    سلام.
    دوسته عزیز ما باید کلا واسع خودمون تاسف بخوریم که باده این همه سال اولین ماشینه تقریبن ملیمون شد تیبا ..
    اره ، درسته ، ما ساله ۷۲ پیکان داشتیم ..
    پیکان استیشن هم بود ..
    همین آلن هم پراید و ۲۰۶ و آزرا تو حیاتمونه..
    ندید بدید نیسم ..
    ما ساله ۸۳ ۱۳ ، ۱۴ میلیون داشتیم و سمند خریدیم آلن ام ون زمان بود بازم سمند میخریدیم نه تیبا ..
    .
    بعدشم من بازم میگم که تو شهر بودم با این ماشین نه تو جاده که بخام ABS تست کنم ..
    تو شهر که نمیشه ترمز تست کرد ..
    واسه تو شاره ترمزش م۳ ۲۰۶ بود ..
    و خیلی بهتر از تندر ..
    ۲۰۶ ما تیپ ۵ هست و ABS داره ..
    از نظره شتاب هم خیلی خوب بود ..
    دگ تو شهر که شما نمیکهای ۱۲۰ تا بری ..
    تسته سرعت توشهر ۰ تا ۸۰ هست که این ماشین خیلی خوب بود .
    از تندر هم بهتر بود ..
    من تو جاده نبودم ، ولی وقتی شما میگی ماشینه کندی هست دیگه حتمن نباید ببریش تو جاده ..
    این ماشین قیمتی حدوده ۱۳ میلیون داره ..
    رو رنجه ۱۳ میلیون سمند ۴۰۶ تندر ۲۰۶ ریو لیفان ... داریم که ما باید با این ماشینها مقایسش کنیم نه با پراید ۸ میلیونی..
    .
    در آخر هم میگم من نظره شخصیم رو گفتم
    از این ماشین دفاع نمیخام کنم ..
    شما این ماشین رو بخر ..
    اینشالله همیشه میلانگش با دلخوشی براتون بچرخه ..

11. این کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام . نظرات جناب فرشاد خان تأیید میشود . قبلاً هم درباره ی ضعفهای این خودرو بحث شده است ولی بعضیها معلوم نیست روی چه حساب سنگ این خودرو را بیخود به سینه میزنند و در مقابل منتقدین دائماً جبهه میگیرند و انها را به بی اطلاعی متهم میکنند انگار که دارند درباره ی نسل اینده ی بنز کلاس S بحث میکنند که کسی نداند از چه امکاناتی برخوردار است !!!!!!!!
    . لحن شما نیز اصلاً جالب نیست پس بیخود به دیگران انگ بیخودی نزنید . با تشکر .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این ماشین از هر لحاظ فقط با پراید قابل مقایسه است و نه بیشتر . اما با توجه به قیمتی که دارد خیلی از پراید پست تر است و تنها برتری ان وجود Air Bag SRS در مدل فول آپشن ان است . وگرنه با قیمتی که دارد به هیچ روی حتی با پراید نیز نمیتواند رقابت کند
    مطمئن باشید تا 5 سال دیگر هم صبر کنید بزور میتواند 20 هزار دستگاه بفروشد .

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

سلام.
    دوسته عزیز ما باید کلا واسع خودمون تاسف بخوریم که باده این همه سال اولین ماشینه تقریبن ملیمون شد تیبا ..
    اره ، درسته ، ما ساله ۷۲ پیکان داشتیم ..
    پیکان استیشن هم بود ..
    همین آلن هم پراید و ۲۰۶ و آزرا تو حیاتمونه..
    ندید بدید نیسم ..
    ما ساله ۸۳ ۱۳ ، ۱۴ میلیون داشتیم و سمند خریدیم آلن ام ون زمان بود بازم سمند میخریدیم نه تیبا ..
    .
    بعدشم من بازم میگم که تو شهر بودم با این ماشین نه تو جاده که بخام ABS تست کنم ..
    تو شهر که نمیشه ترمز تست کرد ..
    واسه تو شاره ترمزش م۳ ۲۰۶ بود ..
    و خیلی بهتر از تندر ..
    ۲۰۶ ما تیپ ۵ هست و ABS داره ..
    از نظره شتاب هم خیلی خوب بود ..
    دگ تو شهر که شما نمیکهای ۱۲۰ تا بری ..
    تسته سرعت توشهر ۰ تا ۸۰ هست که این ماشین خیلی خوب بود .
    از تندر هم بهتر بود ..
    من تو جاده نبودم ، ولی وقتی شما میگی ماشینه کندی هست دیگه حتمن نباید ببریش تو جاده ..
    این ماشین قیمتی حدوده ۱۳ میلیون داره ..
    رو رنجه ۱۳ میلیون سمند ۴۰۶ تندر ۲۰۶ ریو لیفان ... داریم که ما باید با این ماشینها مقایسش کنیم نه با پراید ۸ میلیونی..
    .
    در آخر هم میگم من نظره شخصیم رو گفتم
    از این ماشین دفاع نمیخام کنم ..
    شما این ماشین رو بخر ..
    اینشالله همیشه میلانگش با دلخوشی براتون بچرخه ..
    یکی پیدا شود پستهای این اقا را برای ما ترجمه کند . سرتا پا غلطهای املایی در سطح مدرسه ی ابتدایی را کار ندارم خیلی از جملاتش در هر پستی که میدهد نامفهوم است . نمیدانم خودتان هم میفهمید چی مینویسید یا خیر .

14. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این ماشین از هر لحاظ فقط با پراید قابل مقایسه است و نه بیشتر . اما با توجه به قیمتی که دارد خیلی از پراید پست تر است و تنها برتری ان وجود Air Bag SRS در مدل فول آپشن ان است . وگرنه با قیمتی که دارد به هیچ روی حتی با پراید نیز نمیتواند رقابت کند
    مطمئن باشید تا 5 سال دیگر هم صبر کنید بزور میتواند 20 هزار دستگاه بفروشد .

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

یکی پیدا شود پستهای این اقا را برای ما ترجمه کند . سرتا پا غلطهای املایی در سطح مدرسه ی ابتدایی را کار ندارم خیلی از جملاتش در هر پستی که میدهد نامفهوم است . نمیدانم خودتان هم میفهمید چی مینویسید یا خیر .
    من شرمندم
    شما درست میگید ..
    لپتاپم حروفه فارسی نداره ..
    واسه همین از گوگل استفاده میکنم
    اونم ۱ خورده مشکل داره ..
    هرجاش نا مفهومه بگید ادیت کنم ..

16. 3 کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •