این طورها که شما میگویید هم بیاعتبار نیستند، قصد من سرکوفت و یا تحقیر امکانات کشورمان نیست چرا که مشکلی را حل نمیکند بلکه مقایسه میتونه انگیزه بده و هدفگذاری را آسان کنه.
در مورد کوبا و موارد این چنین باید دید وبگاههای ارائه دهنده آمار، چه پارامترهایی را در نظر میگیرند، آن گونه که من استنباط میکنم آمار اسپیدتست براساس میانگین سرعت است و بر پایه سنجشهایی که کاربران در وبسایتش انجام میدهند نتایج را آنالیز میکند در نتیجه امکان دارد کل درگاهها مورد استفاده یک کشور یکصدم کشوری دیگری نباشد ولی سرعتش صدبرابر آن باشد!
در مورد وبگاه اکامایی روش متفاوتی دارد به نظرم نتایج را برپایه دادههای نقطهای یا منطقهای آنالیز میکند و به همین دلیل شما در نقشههایش اختلافهایی با نتایج اسپیدتست میبینید شاید معدودی درگاه در کره شمالی متصل به اینترنت میشوند که سرعت بسیار بالایی دارند و در حالی که به دلایلی اصلاً در دیتابیس اسپیدتست ثبت نشوند (کره شمالی کلاً در اسپیدتست دادهای ندارد) و در عین حال در دیتابیس اکامایی ثبت شده باشند!
البته باید بین سرعت دسترسی به اینترنت و اندازه (شمار کاربران) دسترسی فرق گذاشت خوشبختانه کشورمان در خاورمیانه مقام اول از لحاظ دسترسی و شمار کاربران دارد.
ایران با جمعیت ۷۵ میلیون نفر ۳۳ میلیون کاربر دارد در حالی قاره افریقا با بیش یک میلیارد نفر ۱۱۰میلیون کاربر اینترنت دارد! خوب از لحاظ تعداد کاربر و میزان دسترسی ایران وضعش نسبت به کل قاره افریقا بهتر است یعنی تقریباً از هر دو (یا سه نفر) نفر ایرانی یک نفر کاربر اینترنت است در حالی که از هر ۱۰ نفر افریقایی یکی کاربر اینترنت است!
با این وجود کاربران اینترنت در کشور مثل امارات نزدیک کل جمعیت آن کشور است!
در واقع برای این که بهتر وضعیت اینترنت کشوری را بسنجیم هم باید سرعت دسترسی و هم اندازه دسترسی را در نظر بگیریم.
آمار کاربران اینترنت
آمار جمعیت جهانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید