سلام . ببخشید ما یه وایرلس داریم می خوایم روش پسورد بزاریم ؟ چی کار کنم ؟ مودم linksys هست . کمک کنید![]()
سلام . ببخشید ما یه وایرلس داریم می خوایم روش پسورد بزاریم ؟ چی کار کنم ؟ مودم linksys هست . کمک کنید![]()
سلام دوستان
من مودم tp link 8811 داشتم و امروز 8960 tp link خریدم ، و اینترنتم از مخابرات اصفهان هست
من مودم جدید رو کانفیگ کردم PPPoe و کاملا طبق دستور صفحه اول درست هست .... ولی همه چراغ ها روشن میشه به جز چراغ internet !!؟
در حالی که همون مودم 8811 قبلی رو که الان کانفیگ یا دوباره از اول نصب کردم جواب میده و مشکلی نیست
خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید که باید چکار کنم آیا مودم با مخابرات سازگار نیست ؟
ممنونم
Last edited by mohsen_zz; 12-02-2011 at 22:46.
با سلام
احتمالا يه جاي تنظيمي كه كرديد اشتباه بوده كه چراغ اينترنت روشن نميشه
حتما بايد يوزر و پسورد رو چك كنيد با اوني كه بهتون داده
البته گاهي مك آدرس هم موجب اين مشكلات ميشه
بايد با شركتي كه گرفتيد هم مشورت كنيد
موفق باشيد.
با سلام
ابتدا با نوشتن 192.168.1.1 وارد كنسول مودم بشيد
سپس از قسمت wlan به قسمت security setting بريد
بعد يه پسورد از نوع مثلا wep key انتخاب كنيد
و تا 10 رقم بهش بديد
و سپس enable كنيد تا ازتون پسورد بخواد و فعال بشه
موفق باشيد.
بنده به جای اینکه با دکمه ON-OFF مودم رو روشن و خاموش کنم ، دوشاخه کابل مودم رو از برق می کشم و به برق می زنم.
می خواستم ببینم آیا تو عمر دستگاه تاثیر می گذاره ؟
بهتره با دکمه خاموش کنی . چون در حالتی که دوشاخه رو از برق میکشی ، جریان یه مرتبه قطع میشه ، میتونه برای دستگاهت مضر باشه . پس بهتره با دکمه خاموش یا روشن کنی .
سلام
چطور میتونم برای سیستمی که از وایرلس مودم من استفاده میکنه محدودیت زمانی بذارم؟ مثلا فقط از ساعت 12 تا 7 صبح بتونه وصل بشه.
مودمم zyxel 660hw
سلام وقتی می خوام وارد قس مت کانفینگ مودم شم ای پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ رو می زنم وارد نمی شه مثل صفحه های اینت نتی که وجود ندارن یه صفح میاد لطفا راهنمایی کنید
منم مخابرات دارم؛ مشکل 100% بخاطر MAC هستش، شما میتونی روی 8960 بری به قسمت ADVANCED و بعد MAC CLONE وبعد MAC مودم قبلیت رو جایگزین کنی! حله؟
من چي كار كنم؟؟من 1 سال با بريج وصل ميشدم الان كه روي pppoe كانفيگ ميكنم وصل نميشه.دوستان ميگن مشكل من هم از مك ادرسه.من چيو كجا كپي پيست كنم؟شکل 100% بخاطر MAC هستش، شما میتونی روی 8960 بری به قسمت ADVANCED و بعد MAC CLONE وبعد MAC مودم قبلیت رو جایگزین کنی! حله؟
ببخشید دوستان عزیز می تونند چند مدل مودم ای دی اس ال مناسب اینترنت مخابرات معرفی کنند . پورت اترنت باشه ممنون می شوم .
قیمتش زیر 100 تومان باشد .
راهنمای نصبش رو هم دوستان ارایه دهند ممنون می شوم
چگونه می توان امنیت انها را بالا برد .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)