تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 194 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من پس از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که 40c6960 یا همان 6900 را بخرم .ولی تنها یک نگرانی دارم .آیا در 6900 هنگام تماشای فوتبال یا حرکات سریعی که در فیلم دیده می شود تصاویر کمی تار می شود یا نه ؟خواهش می کنم در صورتی که دوستان ابن مدل را دارند منو راهنمایی کنند
    -من هم اين مدل رو داره
    -به هر صروت وضوح حركتي به پلاسماها نميرسه
    -منتها براي من قابل قبول هست وبستگي به سورس با كيفيت شما داره البته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-من هم اين مدل رو داره
    -به هر صروت وضوح حركتي به پلاسماها نميرسه
    -منتها براي من قابل قبول هست وبستگي به سورس با كيفيت شما داره البته
    سلام خدمت ابی عزیز
    آقا افتادم تو هچل: چند وقت پیشا یه ر.س.ی.و.ر فول اچ دی گرفتم با مارک next-dobratech برای دیدن کانالای اچ دی ولی یه مشکلی پیش اومده باین صورت که هر از چند گاهی که بعضی وقتا هرساعت دوسه بارم میشه یهویی صدا و تصویر قطع میشه و پیغام : " No Signal " رو صفحه تلویزیون شروع میکنه به بالا پایین رفتن .این اصل ایراد و ماجرا
    -ماجرای دیگه اینه که اول با یه بار روشن خاموش کردن ر.س.ی.و.ر مشکل حل میشد و فکر میکردیم مشکل از رسیوره ولی همین دیروز تلویزیون رو خاموش و روشن کردم بازم مشکل حل شد و جریان صوت و تصویر برقرار شد یه بارم کابل HDMI رو از پشت تلویزیون کشیدم و دوباره جازدم بازم مشکل حل شد البته روی کانالهای محلی تلویزیون مثل اینکه مشکلی نیست چون از ساعت هفت صبح امروز تلویزیون رو یکسره روشن نگه داشتم تا حدود ساعت دو ونیم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی تا میرم رو ورودی HDMI ماجرا شروع میشه.
    -چی فکر میکنی؟ منم گویا مثل اون رفیقمون مشکلم از تلویزیون و برد دیجیتاله؟ نظر شما چیه؟

3. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام خدمت ابی عزیز
    آقا افتادم تو هچل: چند وقت پیشا یه ر.س.ی.و.ر فول اچ دی گرفتم با مارک next-dobratech برای دیدن کانالای اچ دی ولی یه مشکلی پیش اومده باین صورت که هر از چند گاهی که بعضی وقتا هرساعت دوسه بارم میشه یهویی صدا و تصویر قطع میشه و پیغام : " No Signal " رو صفحه تلویزیون شروع میکنه به بالا پایین رفتن .این اصل ایراد و ماجرا
    -ماجرای دیگه اینه که اول با یه بار روشن خاموش کردن ر.س.ی.و.ر مشکل حل میشد و فکر میکردیم مشکل از رسیوره ولی همین دیروز تلویزیون رو خاموش و روشن کردم بازم مشکل حل شد و جریان صوت و تصویر برقرار شد یه بارم کابل HDMI رو از پشت تلویزیون کشیدم و دوباره جازدم بازم مشکل حل شد البته روی کانالهای محلی تلویزیون مثل اینکه مشکلی نیست چون از ساعت هفت صبح امروز تلویزیون رو یکسره روشن نگه داشتم تا حدود ساعت دو ونیم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی تا میرم رو ورودی HDMI ماجرا شروع میشه.
    -چی فکر میکنی؟ منم گویا مثل اون رفیقمون مشکلم از تلویزیون و برد دیجیتاله؟ نظر شما چیه؟
    -درود بر ناصر عزيز
    -عرضم به حضورت ممكن اصلا مربوط به اتصالات خود دستگاه گيرنده باشه
    -گاهي شك هايي كه از ال.ان.بي با توجه به ولتاژ 12/18 كه داره حالا به هر دليل (اتصال سيم -كنتاكت و...)ممكن يك لحظه ارتباط ديتا رو از طريق hdmi مختل كنه
    -به نظر من جاي نگراني نيست
    -در صورتيكه يك وسيله ديگه داري با خروجي hdmi باهاش تست كن (تا مطمئن بشي)

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-درود بر ناصر عزيز
    -عرضم به حضورت ممكن اصلا مربوط به اتصالات خود دستگاه گيرنده باشه
    -گاهي شك هايي كه از ال.ان.بي با توجه به ولتاژ 12/18 كه داره حالا به هر دليل (اتصال سيم -كنتاكت و...)ممكن يك لحظه ارتباط ديتا رو از طريق hdmi مختل كنه
    -به نظر من جاي نگراني نيست
    -در صورتيكه يك وسيله ديگه داري با خروجي hdmi باهاش تست كن (تا مطمئن بشي)
    -ممنون از جوابت ولی مشکل اینه که وقتی داری به یه کانال ثابت از طریق ر.س.ی.و.ر نگاه میکنی این اتفاق میفته برای همین فکر نمیکنم مشکل به شوک تعویض ولتاژ ال.ان.بی مربوط باشه
    - از اونجاییکه هم با ریستارت تلویزیون و هم با ریستارت ر.س.ی.و.ر و هم کشیدن و دوباره وصل کردن کابل hdmi وضعیت بطور موقت نرمال میشه ؛ این وحشت بجونم افتاد که هرچی هست مربوط به ورودی تلویزیون میشه و ایکاش مربوط به اون نباشه
    -راستی آیا ممکنه این مشکل به خود کابل hdmi هم مربوط باشه؟ کابل ظاهرا ساخت پاناسونیک و ورژنش هم 1.3a و بیست تومن هم بابتش پول دادم.میشه از کابل باشه؟
    ر.س.ی.و.ر قبلی یه سوپر مکس 1*1 و با کابل سه رشته بود و هیچ مشکلی نداشت.

7. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

-ممنون از جوابت ولی مشکل اینه که وقتی داری به یه کانال ثابت از طریق ر.س.ی.و.ر نگاه میکنی این اتفاق میفته برای همین فکر نمیکنم مشکل به شوک تعویض ولتاژ ال.ان.بی مربوط باشه
    - از اونجاییکه هم با ریستارت تلویزیون و هم با ریستارت ر.س.ی.و.ر و هم کشیدن و دوباره وصل کردن کابل hdmi وضعیت بطور موقت نرمال میشه ؛ این وحشت بجونم افتاد که هرچی هست مربوط به ورودی تلویزیون میشه و ایکاش مربوط به اون نباشه
    -راستی آیا ممکنه این مشکل به خود کابل hdmi هم مربوط باشه؟ کابل ظاهرا ساخت پاناسونیک و ورژنش هم 1.3a و بیست تومن هم بابتش پول دادم.میشه از کابل باشه؟
    ر.س.ی.و.ر قبلی یه سوپر مکس 1*1 و با کابل سه رشته بود و هیچ مشکلی نداشت.
    -اره ناصر جان احتمال داره مربوط به كابل Hdmi باشه
    -البته من هنوزم فكر نميكنم پنلت ايراد داشته باشه

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام من به تازگی سامسونگ C6260 گرفتم سایز 46 میخواستم بدونم چه جوری میشه آپگرید کرد؟
    بعد یه ری سی ور خروجی hdmi مثل iclass داریم ... اگه یه HD بگیریم در کیفیت تصویر تاثیر داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام من به تازگی سامسونگ C6260 گرفتم سایز 46 میخواستم بدونم چه جوری میشه آپگرید کرد؟
    بعد یه ری سی ور خروجی hdmi مثل iclass داریم ... اگه یه HD بگیریم در کیفیت تصویر تاثیر داره؟؟؟
    -از اينجا دانلود كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -بعد دانلود unzip كنيد توي يك فلش وبعد بزنيد به usb و ok

-من كه امتحان كردم چند موردي تفاوتي نديدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا" راهنمایی کنید :
    من بین دو مدل از تلویزیونهای 3D گیر افتادم !
    1 - سامسونگ سری 7000
    2 - ال جی - مدل LX6500
    لطفا" دلیلتون برای انتخاب بگین . با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا" راهنمایی کنید :
    من بین دو مدل از تلویزیونهای 3D گیر افتادم !
    1 - سامسونگ سری 7000
    2 - ال جی - مدل LX6500
    لطفا" دلیلتون برای انتخاب بگین . با تشکر
    -همونطور كه خدمتتون عرض كردم به نظرم ميتونه انتخاب سليقه اي باشه
    با توجه به علاقه به برن ويا ديزاين پنل
    -من تصورم بر اين هست كه lx كنتراست بهتري داره
    - و c7000 يكي از بهترين پنل هاي led در مورد صدا ست ( خيلي عالي كار كرده در اين زمينه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-همونطور كه خدمتتون عرض كردم به نظرم ميتونه انتخاب سليقه اي باشه
    با توجه به علاقه به برن ويا ديزاين پنل
    -من تصورم بر اين هست كه lx كنتراست بهتري داره
    - و c7000 يكي از بهترين پنل هاي led در مورد صدا ست ( خيلي عالي كار كرده در اين زمينه )
    با اجازه ابی عزیز
    من هردو رو بیشتر از دوساعت تموم با هرچی بنظرتون برسه تو یه فروشگاه تو پیرانشهر امتحان کردم بنظرمن که با نظر ابی عزیز خیلی نزدیکه تصویر LX6500 به مراتب بهتر و زیباتر از سامسونگ بود رنگها تو این تلویزیون بسیار طبیعی تر و زیباتر از 7000 بودند در مورد 3D هم از نظر من تفاوت عمده ای نداشتند در مورد صدا هم باید بگم کیفیت صدای 6500 کم از 7000 نبود چه از نظر کیفیت چه بلندی
    من بشخصه مفتون رنگهای گیرا و زیبای 6500 شده بودم ولی..... هیچکدوم رو نخریدم آخه به بودجم فشار آورد ناچار و برخلاف میلم رفتم سراغ یه مدل دیگه که ارزونتربود
    اگه خوشگلی سامسونگ خیلی برات مهم نباشه شک نکن برو سراغ ال جی 6500

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •