Conhost.exe تروجان هست دوست عزيز که نود 32 با هوش مصنوعي اونو ميشناسه و اجازه دانلود بهش نداد و بلوکش کرد ، عکس زير رو ببين :
![]()
Conhost.exe تروجان هست دوست عزيز که نود 32 با هوش مصنوعي اونو ميشناسه و اجازه دانلود بهش نداد و بلوکش کرد ، عکس زير رو ببين :
![]()
@ناخدا، سیستم کامپیوتر شما هنوز ویروسی هست. و این راه حل که گفتم فقط برای آن پیغام خطایی است که در استارت آپ ویندوز قرار دارد![]()
درسته یه ویروس هستش .
من از هر طریقی که بگید safemode یا ویندوز بصورت عادی این ویروس رو پاک وقرنطینه کردم اما متاسفانه بعد از چند روز دوباره پیداش میشه البته فقط فایل conhost که وقتی با کاسپر اسکن میکنم دوباره اون رو پاک میکنه .
من میگم شاید این ویروس بصورت اتوماتیک ازاینترنت دانلود میشه نمیدونم تا چقدر این حرف من درسته لطفا دوستان نظر بدهند .
البته اگر هم اینطوری باشه نمیدونم چرا کاسپر جلوشو نمیگیره .
مرثی
من c:\windows\config\csrss.exe این رو پیدا نکردم اما بجاش %SystemRoot%\system32\csrss.exe ObjectDirectory=\Windows SharedSection=1024,3072,512 Windows=On SubSystemType=Windows ServerDll=basesrv,1 ServerDll=winsrv:UserServerDllInitialization,3 ServerDll=winsrv:ConServerDllInitialization,2 ProfileControl=Off MaxRequestThreads=16 ، این رو پیدا کردم .
البته بجای c دی را زدم اما پیدا نشد .
سیستم عامل من : windows xp pro sp2
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)