تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چرا کیفیت نمایش فایل های تصویری در کامپیوتر پایینتر از پخش کننده هاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض چرا کیفیت نمایش فایل های تصویری در کامپیوتر پایینتر از پخش کننده هاست

با سلام خدمت دوستان
    می خواستم بدونم چرا کیفیت نمایش فایل های تصویری در کامپیوتر نسبت به دستگاههای پخش خانگی (DVD Player) ها کمتره

مانیتور من 22 اینچ هست، مدل LG 2261VP
    وقتی در مانیتورم فایل های تصویری ( مثل فیلم های با فرمت DVD یا AVI ) رو اجرا میکنم اگر بخوام فیلم رو تمام صفحه نگاه کنم (Full Screen) ، کیفیت تصویر به شدت افت میکنه
    در صورتی که همون فیلم با همون کیفیت رو، در دستگاه های پخش کننده و با تلویزیونی حتی بزرگتر از مانیتور کامپیوترم امتحان کردم و بدون کوچکترین افت کیفیتی پخش میکرد
    علت این تفاوت کیفیت در چیست و آیا راهی هست که در کامپیوتر هم بشه با همون کیفیت پخش کننده ها، فیلم ها رو اجرا و نگاه کنیم

پ.ن1 : برای پخش فیلم از برنامه های زیر استفاده میکنم
    KMPlayer 3
    K-Lite Codec Pack 6.3

پ.ن2 :این مانیتور Full HD رو که گرفتم خیلی از بازی ها رو نمی تونم با تنظیمات بالا انجام بدم ، چون گرافیکم برای بازی تو این سایز و کیفیت مناسب نیست
    امکان داره افت کیفیت در فایل های تصویری موقع تمام صفحه کردن هم به دلیل ضعیف بودن گرافیک باشه و با قویتر کردن گرافیک یا دیگر سخت افزار ها مشکل حل بشه
    کارت گرافیک : XFX GT240

2. این کاربر از daniyal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام .نه دوست عزیز با عوض کردن کارت گرافیک تغییر خاصی دیده نمیشه.اینکه فیلم با بزرگ کردن کیفیتش میاد پایین به خاطر کیفیت پایین خود فیلمه(رزولیشن و بیت ریت پایین)درسته من خودمم که امتحان کردم همینجوری که میگین بود.ولی فکر کنم به خاطر بزرگ بودن تلویزیون باشه و اینکه از فاصله دورتری دیده میشه فیلم!
    به هرحال شما اگه یه فیلم HD رو تو سیستم ببینین اونوقته که کیفیت احتمالا بالاتر باشه از تلویزیون آنالوگ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فیلم HD مشکلی نداره
    ولی برای فیلم های معمولی اصلا کیفیت جالب نیست
    به دور و نزدیکی هم نیست ، شفافیت و کیفیت در پلیر ها خیلی بالاتره
    و به نظر من اصلا منطقی نیست . چون غیر از یک چشم برای خواندن اطلاعات دیسک ،هیچ پردازش خاصی روی تصویر صورت نمیگیره!!

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

نه دوست عزیز.فکر میکنم مشکل تفاوت نمایش در تلویزیون و مانیتوره باشه نه در پلیری که اون رو اجرا میکنه(دی وی دی پلیر یا نرم افزار).

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

گرافیک کامپیوتر پیکسلی هست و با گرافیک تلیویزیون فرق داره.هنگامی که شما فیلم رو با فرمت تلویزیونی روی کامپیوتر میبینی باید تبدیلاتی صورت بگیره که نتیجش افت کیفیته.اگر بخوای با همون کیفیت تلویزیون روی کامپیوتر فیلم ببینی یا باید از فرمتهای دیجیتال کامپیوتری استفاده کنی یا کپچر کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •