با سلام.
این بازی رو نصب کردم منتها فول اسکرین نمیشه !
تو تنظیمات بازی , رزولیشن رو هم یا مانیتورم هماهنگ کردم یه تغییراتی کرد و اومد و وسط تصویر
ولی همچنان فول اسکرین نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپاسگذارم.
با سلام.
تو تنظیمات بازی , رزولیشن رو هم یا مانیتورم هماهنگ کردم یه تغییراتی کرد و اومد و وسط تصویر
ولی همچنان فول اسکرین نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپاسگذارم.
Alt+Enter رو بزن شاید درست شهبا سلام.
ولی همچنان فول اسکرین نیست
بحث خیلی جالبه و منو وادار کرد تا فردا نسخه کامپیوتری رو هم پیدا کرده و تستی بزنم
من روی کنسول بازی کردم و نظرمو در مورد گرافیک نهایی بازی بعد از تست روی نسخه PC میگم.
الان یه سوال دارم از اونهایی که میگن روی اخرین تنظیمات بازی کردن...
میشه همتون مشخصات سیستمتون رو بگید چون می خوام اگه فقط کسی کارت گرافیکش از ماله من بهتره دیگه من فردا پول ندم و نخرم بازی رو...
دوست من شما با چه سیستمی به این گرافیک رسیدید...؟ممنون از توضیحات اما هیچ کدوم از عکسهایی که گذاشتی مال نسخه دوم بازی نیست . عکس های زیر رو الان خودم از داخل بازی گرفتم با بالاترین تنظیمات گرافیکی ...
حالا بحث مقایسه نمی خوام بکنم خودم هم طرفداری کنسول رو نمیکنم...
اما خدایی گرافیک بازی رو بخواهیم بگیم من فورزا و گرن توریسمو رو نمیارم وسط گرافیک این بازی از
Dirt2 هم پایین هستش...اینو که اکثرتون بازی کردید...
خودت جواب خودت رو دادی!
ما ميگيم امكانات و موارد مثبت بازي در ارتباط با وسعت بازي واقعا تحسين بر انگيزهاين وسعت منظور كل بازي اعم از امكاات و موارد مثبت ميباشداگر امکانات و موارد مثبت نیست پس چرا این همه درباره امکانات گفتی حالا میگی وسعت اعم از امکانات و ... هست!ما وقتي ميگيم از اين مطمئن هستيم كه شعور و فهم بچه هاي اينجا اينقدر بالا هست كه كلمه وسعت رو در ارتباط با ساير مواردش ميدونن...
الان شما اون جمله شعور و فهم رو که بهش اشاره کردی درباره وسعت چی بود؟!
پس برای شما کیفیت مهم نیست هر چی بازی بزرگتر باشه بهتره! خیلی خوب این هم نظر خوبیه!
NFS رو قراره با وسعت زیاد درست کنن و بدون هیچ نوع خلاقیت و ... این بازی از نظر شما بهترین خواهد بود.!
پس باید یک ماشین خالی در یک محیط بزرگ قرار داشته باشه تا بزرگترین باشه؟!
نظرات خیلی کارشناسانه ای داده میشه لذت میبریم!
من سیستمم اینه CPU i7 860 . VGA 5850 ATI . RAM 4 GB
خوب کنسول که مشخصه توانایی اجرا این بازی رو نداره واسه همین گرافیکش رو کنسول ضعیفه اما رو PC گرافیکش عالیه ...
همچین حرف میزنین وسعت بازی و چنان از بازی طرفداری میشه که انگار بازی رو بهترین حالت ساختش بوده و هرکی ایراد بگیره همه بر میگردن به وسعت!! آقا چی داری میگی وسعت وسعت! هر بازی ای واسه خودش وسعت داره! تو هر فریم ای که تو میگیری قرار نیست کله اون منطقه رو واسه تو Render کنه که! بخشی که دیده میشه رندر میشه!
جالبه که بعضی ها این بازی رو دارن با GT5 و Forza مقایسه میکنن و میگن اگه وسعت بازی اینقدر نبود حتمی گرافیکش بالاتر از این بود!! عجب... این مدلیشو ندیده بودم! انگار که بیای تویه AW بگی که تو روز گرافیک بده بعد یکی بیاد بگه اگه درخت هاش زیاد نبود 100% گرافیکش بهتر می شد!! RDR هم وسعت داشتش! حالا این به RDR میرسه؟ ( بحث سبک بازی و اینا نیست بحث سره گرافیکه! ) Forza3 هم تو خیلی از پیست هاش ( از جمله Fujima Kaido ) وسعت بزرگی داشت پس اونم اینطوریه دیگه؟
اصلا بازیه شما Complete هست و هیچ مشکلی هم نداره هر مشکلی هم که داشت مطمئن باشین از وسعت بازیه...
( فن بازی هم حدی داره دیگه )
خوبي شما ؟؟؟
مطمئني حالت خوبه دوست عزيز...؟؟؟
كجا جواب خودمو دادم...!
منظورم كاملا واضح بود و سعي كردم واضح بگم يعني درك اينم اينقدر سخت بود ؟!
من ميگم كه وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته و غيره غيره...
مفهوم بود ؟؟
اين آخرين پست من در اين رابطه بود و كاري به گفته هاي ديگران ندارم...
وقتي متوجه نميشين ... نميشين ديگه![]()
به نظر من وسعت از نظر شما این باشه...که نورپردازی ، افکت خوب ، بافت های خوب ،تاثیر داره روی گیم پلی بازی..چون امکانات یه بازی به گیم پلی اون ربط داره بحثی که سره گرافیک باشه چطوری ارتباط با گیم پلی میدید الان جززیات گرفیک رو ملاک قرار دادید یا گیم پلی رو ...خوبي شما ؟؟؟
مطمئني حالت خوبه دوست عزيز...؟؟؟
كجا جواب خودمو دادم...!
منظورم كاملا واضح بود و سعي كردم واضح بگم يعني درك اينم اينقدر سخت بود ؟!
من ميگم كه وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته و غيره غيره...
مفهوم بود ؟؟
اين آخرين پست من در اين رابطه بود و كاري به گفته هاي ديگران ندارم...
وقتي متوجه نميشين ... نميشين ديگه![]()
دوستمون ارمین هم گفتن گیم پلی خوبی داره .....
الان تستی دوباره زدم...این بازی جز یاداوری افکت های بسیار عالی فورزا 3 واسم چیز دیگه ای نداره...
حتی حتی باز میگم از dirt 2 هم ضعیفتره....
چون با عکسهایی که دیدم...فهمیدم سیستم خوبی دارید ..ولی خب باز به مال من نرسید..
Last edited by Layken; 12-02-2011 at 22:00.
به نظر من بحث اگه میخواهید بکنید منطقی بحث کنید . اینجا یکی یه چیزی میگه یکی دیگه میاد یه چیزی دیگه جواب میده ! کسی هم که میگه گرافیک بازی ضعیفه یه حالت بیشتر نداره ( سیستمش توان اجرا بازی رو نداره ) چون من مطمئنم همه اونهایی که به گرافیک بازی تو PC گیر دادن سیستم خوبی نداشتن که بتونن گرافیک واقعی بازی رو ببینن . وگرنه از هرچیز بازی بشه ایراد گرفت از گرافیکش نمیشه !
الان اگه یه بازی مثل NFS HP بهتون میدادن بازی کنید با یه پیست و چندتا جعبه و بشکه کلی تعریف میکردید اما وسعت گرافیکی این بازی رو زیر سوال میبرید . به قول یکی از بچه ها همین که به شعور گیمر احترام گذاشتن کافیه . نه اینکه مثل NFS چندتا پیست ناقص با طراحی های فجیح بندازن تو دی وی دی و بفرستن تو بازار ...
بوی فلز قفل تاپیک داره به مشام میرسه......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)