تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 102 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خيلي خوب شده بابا
    اين هاوايي كه من ميبينم زمين تا زير زمين با هاوايي ورژن اول فرق داره...خيابوناش كلا تغيير كرده اتوبانا مسيرهاي ديگش....

اينقدرم بزرگه لا مصب فعلا نمايندگي ماشيناي كلاسيك ايتاليا و آئودي كه همون بقل خونه بودو پيدا كردم بقيه فعلا....

مسلم من الان جاي تو بودم الان گاراژ و پر ماشين ميكردم و ميرفتم فقط گشت زني
    من الان 10 تا ماشین تو گاراژ دارم از اسپایکر بگیر تا SLR مکلارن .استون و الفا هم هست. و البته یه فراری که همه ی اینا رو برای مسابقات مختلف خریدم. فقط جای بوگاتی خالیه. ( پولشم دارم ولی چون لیسانس A1 رو ندارم نخریدم ) شایدم رفتم خریدمن و صرفا برای حالش . ( چه حالی بده با سرعت بالای 400 تو اتوبان های هاوایی)

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

نه تازه میخوام برم بگیرم دعا کنید قبول شم

آخه اصل مسابقات با ماشین های سری A1 هست هرجوری شده برو بگیر اصلا میخوای باهم بریم امتحان بدیم
    من 6 تا از 8 تست رو انجام دادم این دو تا اخری واقعا سخته. فکر کنم اصلا نشه بگیریم.

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

احتمالا شما افت فریم داری . چون این تست هاش خیلی ساده بود ... بازیش یه حالتی داره همینطوری بخواهی بی دلیل تو شهر بچرخی خیلی زود خسته میشی . من نسخه قبلش رو چون افت فریم داشتم نمیتونستم مسابقه بدم و همینطوری توی شهر فقط چرخ میزدم اما خیلی زود خسته کننده میشه اینطوری ...
    من با کنسول بازی میکنم دوست عزیز و افت فریم معنی نداره. در ثانی شما احتمالا منظورتون این ننبوده که A1 هم آسونه.؟؟؟؟ چون تست های کلاسیک و اف رود که برا بچه هاست از A7 تا A4 هم بدک نیست . اما A3 و A2 و تست های A1 دیگه واقعا سخته.

2. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اگه FORZA و GT تونستن تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن بعد بيان حرف بزنن...

TEST DRIVE در كل از دو عنوان بالا سر تر هست ( اين نظريه در كل هست نه اينكه فقط ما زوم كنيم رو گرافيك )
    خیلی جالب هست که این حرف رو میزنید FORZA و GT سری موفق و بزرگ هستند بهترین کیفیت , صداگذاری و پیاده سازی سیستم های ماشین هست حالا شما میگید تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن ؟!!
    شما اگر این دو تا عنوان رو بازی کرده بودید این حرف رو نمیزدید چون که GT5 یا Forza 3 خیلی بالاتر از این حرف ها هستن که بخوایید کیفیت این دو بازی رو زیر سوال ببرید.
    البته TDU2 بازی بسیار زیبایی هست و گرافیک خوبی هم داره ولی شما به وسعت بازی اشاره کردید... اجرا خوب یک بازی به تمامی معیار های موجود تو بازی بستگی داره نه فقط یک چیز مثلا سرعت و گرافیک و یا بزرگی منطقه برای مسابقه!
    TEST DRIVE به نظر من نمیتونه با این دو عنوانی که ذکر کردم برابری کنه وقتی منظورم رو متوجه میشید که هر دو را بازی کنید.ولی شما میگید TEST DRIVE برتره! به هر حال نظر هر شخصی برای خودش قابل احترام هست ولی اگر دلیل قانع کننده ای برای برتری این بازی در برابر GT5 یا Forza 3 دارید بیان کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by Killzone2; 12-02-2011 at 19:39.

4. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه نقد کوچیک از بازی : (نسخه کنسولی )

گرافیک : 10 / 6

خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .

گیم پلی : 10 / 8

انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه

داستان ، موسیقی و مخلفات !:

خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
    صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!

سخن اخر :

بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .

نمره کلی : 10 / 7
    دوست عزیز اول تحقیق کنید بعدا اظهار فضل بفرمایید !!
    تاپیکی در باره راهنمایی های این بازی در .pubarticles ، این عکس از اونجاست

در ضمن وقتی نقل قول میکنید عکسارو حذف کنید که حجم صفحه زیاد نشه

عکس دیگه ای از این بازی ، با این که پولیش شده هستش اما بازم ضعف کابین و مدل دست کاراکتر که حداقل برای 1 نسل پیشه دیده میشه

امین جان من کلاً قبولت دارم اما در این زمینه داری کمی تندروی میکنی و به نظرم از هر بازی ای باید یک چیزو انتظار داشت !!

من صفحات قبل نوشتم که اساس این بازی روی شبیه سازی ه رانندگی هستش نه داستان و شخصیت پردازی!
    آیا شما در بازی فورزا که من خودم عاشقشم چیزی به نام داستان یا شخصیت پردازی میبینید ؟
    در بازی فورزا چیزی جز نقشه های آماده برای ریس دادن میبینی ؟!

من همون صفحات قبل یک مثال زدم که وقتی ما در بازی ای مثل GTA که میتونی توش بسکتبال هم بازی کنی درسته که بیایم با NBA2k مقایسه کنیم بسکتبالشو ؟ هیچوقت این کارو نمیکنیم چون اساس GTA چیزه دیگست.

الان شما اومدی توی نقدت به گرافیک شخصیت پردازی و اینا 6 دادی !!؟؟ فرض کن که توی این بازی مثل نسخه ی قبل از داستان و شخصیت پردازی استفاده نمیشد دیگه اونوقت مطمئناً شما به بازی نمره ی کم نمیدادی ! آخه از شما بعیده امین جان اینجور حرفا, خودت بگو سبک بازی چیه ؟ در کدوم بازی ی ریسینگ ما شخصیت پردازی ه انیمیشنی با فضای 900 کیلومتری داشتیم ؟!!! کدوم بازی شما رو با 2 تا محیط کاملاً مجزا آشنا میکنه ؟!
    کدوم بازی ریسینگ به شما اختیار انتخاب به این وسعت میده که خودت هر آبجکتی رو دوست داشتی انتخاب کنی ؟!
    من خودم وقتی مپ بازی رو نگاه میکنم و زوم میکنم لذت میبرم که به شعورم احترام گذاشته میشه چرا ؟ چون میتونم تمام خیابون هارو با جزییات کامل ببینیم .

اون عکس هم که گذاشتی طبق گفته ی آرش عزیز به نظرم من هم برای این نسخه نیست.

در پایان باید بگم من عاشق این بازیم و به نظر من انقلابی ترین بازی موجود هست.هنوز هیچ شرکتی به خودش جرئت نداده بازی ریسینگی به این عظمت و پویایی بسازه به نظر من.

امیدورام به زودی نقد من آماده بشه
    Last edited by Mostafa NBA; 12-02-2011 at 19:52.

6. 7 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

amin 2010

ممنون از توضیحات اما هیچ کدوم از عکسهایی که گذاشتی مال نسخه دوم بازی نیست . عکس های زیر رو الان خودم از داخل بازی گرفتم با بالاترین تنظیمات گرافیکی ...

این هم شانسی گرفتم اما محیط های بازی انقدر خوب ساخته شده که دورنمای خیلی جذابی پیدا کرد ...

اینم یکی از ماشین های داخل نمایشگاه که رفتم پشتش و ازش عکس گرفتم ...

اینم از داخل داشبرد ماشین !

حالا به نظرت یه همچین گرافیکی برای این بازی که محیطش چند صد برابر پیست های GT5 هست کمه ؟

نسخه اولش هم تا جایی یادمه گرافیکش تو سبک خودش بهترین بود ! شما اگه بازی یادته که گرافیک بهتر بوده باشه بگید من یادم نیست .

در مورد AA هم کاملا تاثیر داره تو گیم پلی بازی ...
    Last edited by anti-military; 12-02-2011 at 20:11.

8. 11 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسي از مصطفي بايت توضيحات خوبش...حرفاش حرفاي منم بود...

فقط و فقط به كسايي كه اين بازي رو بازي نكردن يا اينكه كم بازي كردن ميگم حداقل 2 هفته بشينيد ببينيد چي هست زير و بمش رو در بياريد بعد اگه اگه گفتيد خوب نيست بدونيد و آگاه باشيد كه سليقتون عيب داره شديــــــــــــــد....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا اينجا طلا نداره اين نوشته رو طلا بگيريم هااا؟

TDU 2 انقلابي ترين بازي ريسينگي هست كه تا الان عرضه شده اينو ميشه با افتخار گفت...

اگه NFS ادعا كنه نقشش با ibizia برابري ميكنه ... واي به حال هاواييش آيا از داخل ماشين با اين گيم پلي با اين گرافيك...نمايش كامل يك روز در قالب همچين عنوان بزرگي از سحر تا نيمه شب !!! چيزي واسه گفتن داره؟؟؟ ( اين مثال بود واسه اينكه جزو عناوين ريسينگي هست )

تو كدوم عنوان ديدين همه اينها رو گرد هم آورده باشن ؟؟؟ ( همينه ديگه...فكر ميكنيد فقط از سر تعصب ميگيم اين حرفا رو ...خودتو بشينيد حساب كنيد )

من به هيچ وجه منكر گرافيك فوق ماورايي FORZA يا GT نميشم اماااااااااااااا.......

من گفتم در كل !!! ( يه بار ديگه اون پستم رو با دقت بخونيد )
    اگه به دقت در شبيه سازي رانندگي باشه كه همه اينا بايد برن يه قل دو قل بازي كنن چون تنها ترين شبيه ساز رانندگي در جهان Live For Speed هست با حجم 800 مگا بايت !!!

پس اينجا باز مصطفي يه حرف خيلي خوب ديگه زده كه ميگه انتظارت بايد ببيني چي باشه...بله اگه Eden ميخواست تو 4 تا مپ از پيش تعيين شده فقط وفقط رو گرافيك و صدا گذاري اين جور چيزا بپردازه كه عنوان بالا رو هم ميتونست جا بزاره!!!

اما اين كارو نكرد چون هدفش چيز ديگه اي بوده...هدفي كه ورژن يكش هر روز من و پاي PC ميكشوند و با ماشيناش تو هاوايي كوچيك ورژن يك دور ميزدم و لذت ميبردي حالا ورژن 2 كه جاي خودشو داره...

راستي يه نكته زيباي ديگه تو بازي كه ديوونشم قرمز شدن ديسكاي ترمز بعد از ترمزهاي شديده ( كه تو عكسي كه دوستمون بالا از لوتوس اوورا گذاشتن تو خاكي از بقل يه مقداري مشخص هست كه زياد داغ نيست تو اون حالت...وقتي ترمز شديد ميزنيد قررررمز ميشه )
    Last edited by bbp; 12-02-2011 at 20:16.

10. 8 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خیلی جالبه این تایپک...
    هرکی انتقاد میکنه همه سریع بر میگردن رویه وسعت بازی... عجب!!!

12. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی جالبه این تایپک...
    چون انتقاد سر گرافیک بازیه و بدون شک وسعت بازی باید اولین نکته مورد توجه باشه !

14. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خیلی جالبه این تایپک...
    جالب تر اینکه خیلی از این دوستان جز این بازی و چند تا بازی فوتبال بازی های دیگه ای انجام ندادن !!!
    البته من در تاپیک PES تجربشو داشتم که به بازی انتقاد که کنی یهو بهت حمله میکنن انگار ارث باباشونه !!!

در مورد AA هم کاملا تاثیر داره تو گیم پلی بازی
    مرسی از جواب بسیار فنی تون!!
    Last edited by amin 2010; 12-02-2011 at 20:38.

16. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جالب تر اینکه خیلی از این دوستان جز این بازی و چند تا بازی فوتبال بازی های دیگه ای انجام ندادن !!!
    البته من در تاپیک PES تجربشو داشتم که به بازی انتقاد که کنی یهو بهت حمله میکنن انگار ارث باباشونه !!!

مرسی از جواب بسیار فنی تون!!
    آقا امین الان کسی بحث غیر منطقی داره میکنه اینجا ؟ شما گفتید گرافیک این بازی خیلی ضعیفه و بیشتر از 6 حقش نیست ! من و چندتا از بچه های دیگه میگیم ارزش گرافیکی این بازی با توجه به وسعت محیطی که داره خیلی بیشتر از بازیهای GT5 هست ! خیلی بیشتر روش کار شده و خیلی سخت تر و سنگین تر بوده طراحی محیط هاش تا بازیهایی مثل NFS یا GT5 ... من برای حرفهایی که زدم عکس گذاشتم از داخل بازی شما هم اگه عکسی دارید از GT5 که میگید خیلی بهتر هستش بزارید مقایسه کنیم !

در مورد AA هم من توضیح تخصصی نمیتونم بدم اما فریم تاثیر داره رو گیم پلی بازی و AA وقتی فعال میشه یه خاصیتی فعال میشه که باید زاویه ها رو بدون دندونه و صاف نشون بده . که همین باعث میشه گیم پلی بازی خشک بشه حتی اگه فریم روی 60 ثابت باشه ! دقیقا نمیدونم چرا اما خودتون یکم تست کنید می فهمید ...

من واسه حرفهایی که زدم مدرک آوردم ( عکس های که گذاشتم ) حالا شما یه عکس از بازی که میگی گرافیکش بهتره بزارید بعد مقایسه کن ببین چقدر بهتره ! اگه خیلی بهتر بود که حرفت درسته اما اگه یکم بهتر بود باید خودت محیط چند صد برابری این بازی رو با بازیهای دیگه مقایسه کنی و بعد به گرافیکش نمره بدی ! نه اینکه بدون دلیل بگی گرافیکش افتضاحه و 6 حقشه ...
    Last edited by anti-military; 12-02-2011 at 21:32.

18. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا جان هر كي خوشش نيومده بازي نكنه !
    وسلام ختم كلام
    اصلا اين بازي افتضاح ترين بازي ساخته شده هست البته از ديدگاه شما و نمرش از 10...0.5 هست...اكي؟

هر کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به منزل برساند
    هر کس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
    وظيفه ما :
    هر کس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
    هر کس که بداند و بداند که بداند اسب طرب از گنبد گردون بجهاند

در رابطه با وسعت بازي هم يه نكته رو بگم و تمومش كنم...
    ما وقتي ميگيم از اين مطمئن هستيم كه شعور و فهم بچه هاي اينجا اينقدر بالا هست كه كلمه وسعت رو در ارتباط با ساير مواردش ميدونن...

بله ما هم مثل شما اينقدر ميفهميم كه ممكنه يه بازي 5000000 كيلومتر وسعت داشته باشه اما كيفيت نداشته باشه !
    اما
    ما ميگيم امكانات و موارد مثبت بازي در ارتباط با وسعت بازي واقعا تحسين بر انگيزه
    اميدوارم ياد آوري رو به شكل درستش انجام داده باشم !

در تكميل حرف دوستمون anti military :

بله مدركي داريد قرار بديد كه وسعتش ( اين وسعت منظور كل بازي اعم از امكاات و موارد مثبت ميباشد ) اندازه TDU 2 باشه !!! خوشحال ميشيم ببينيم
    Last edited by bbp; 12-02-2011 at 21:28.

20. 4 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •