به نظر من هر دو شو آدم بگیره که دیگه نگه این بهتره یا اون!!!
البته
.
.
.
.
محتوای مخفی: <<<<<
به نظر من هر دو شو آدم بگیره که دیگه نگه این بهتره یا اون!!!
البته
.
.
.
.
محتوای مخفی: <<<<<
بلوری نقطه قوت PS3 نیست ، کلا بلوری چیز خاصی نیست و تاثیر چندانی توی بازی ها نداره بیشتر به درد کسانی مثل من میخوره که مدام از دیتاشون روی بلوری بک آپ میگیرند همین . داستان فیلم هم که جداست .
Ps3 توی بازی های مولتی به هیچ عنوان ضعیف نیست ، قوی هم نیست . بازی مولتی رو روی هر کدوم از این کنسولها بازی کنید فرقی با هم ندارند .
انحصاری های 360 هم سلیقه ای هست ، به نظر من هم Ps3 همش دوتا انحصاری درست و حسابی داره GOW و MGS . بستگی به سلیقه ی افراد داره .
قیمت روز psp 3000 و go و ipod touch 8gb رو کسی داره ؟
کسی ایکس باکس دست دوم نداره برای فروش ؟؟؟؟
سلام بر مدیران و دوستان عزیز
من میخوام یه کنسول بازی بخرم،اما اصلا شناختی روی این کنسولها ندارم!!!آخرین کنسولی که داشتم ps1 بوده!!! البته هنوز هم بازی میکنیم!!
حالا من میخوام یه کنسول جدید بدونه مشکل البته برای خواهرم بخرم،خواستم بدونم از همه لحاظ کپی خور بودن بازی دخترانه داشتن(تا 20 سال) زبان و همه چیزهایی که شما میدونید و من نمیدونم خوب باشه.
اگه میشه چندتا لینک معرفی کند تا من بخونم و بیام در جریان
ممنون از همه ی دوستان.
من یک ایکس باکس 360 الایت دارم . با حدود 10 بازی - فروشنده هستم حدود 4 ماهه خریدم.
دوستان یکیتون هم جواب بدین کافیه!
الان کنسولهای جدیدی که میتونید بخرید : ps3 و xbox 360 و psp و ds و wii
که همشون هم کپی میشن...
ولی اگه میخوای که بازی هایی داشته باشه که دخترونه تر باشه به نظر من wii خوبه.( کلا هدف ساخت این کنسول برای گیمرهای آماتور بوده)
و گزینه ی بعدی ds هستش که یک کنسول دستی هستش!!
که هردوشون ماله nintendo هستش.
البته xbox 360 هم الان گزینه ی خوبیه مخصوصا با اومدن کینکت ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اینم ماله شرکت مایکروسافت هستش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه پی اس پی 2000 با 8 گیگ رم دارم
چند بدم بره خوبه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)