تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: رویای روشن (lucid dream)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    قصد دارم در پست های بعدی درباره این رویا و قدرت خارق العاده ای که داره کامنت بذارم.....شاید خیلی از ما حداقل یکبار اینو تجربه کرده باشیم که بفهمیم خوابیم و به سرعت بیدار بشیم (همونطور که دوستان در بالا اشاره کردند)ولی از کار هایی که میتونیم در این رویا انجام بدیم بی خبریم....خود من بعد از اشنایی با این رویا و تکنیک های خاص،تونستم پرواز ،مرگ،درافتادن با حیوانات وحشی و رفتن به زیارت امام رضا رو تجربه کنم..! مطالب از سایتhttp://www.dreamviews.com هست.و توسط افرادی که در این رویا خبره هستند و اطلاعات کافی دارند نوشته شده که من در اینجا براتون ترجمه میکنم..بر حسب اینکه استعداد شما در این زمینه چقدر باشه میتوانید به این رویا و قدرت اون دست پیدا کنید.کار سختی نیست با تمرین میتونید خیلی راحت از رویای روشنتون لذت ببرید.....در پست های بعدی از تکنیک ها صحبت میکنم.........خیلی وقت ها ما از قدرت های نهفته ای که در درونمونه بی خبریم!
    امیدوارم مورد علاقه شما دوستان واقع بشه....
    Last edited by saba_moha; 11-02-2011 at 00:17.

2. 5 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1,1.رویای روشن چیست؟
    به هنگام رویای روشن شما مطلع هستید که این یک خواب است و نه واقعیت.هم چنین شما میتوانید مسیر خوابتان را با دانستن اینکه این یک رویاست تغییر دهید.و با تمرین شما به تدریج قادر خواهید بود که کنترل کامل خوابتان را به دست بگیرید، شما میتوانید که محیط های دلخواهتان را بیافرینید و یا انها را تغییر دهید و حتی ظاهر خودرا نیز تغییر دهید.شما هر انچه را که بخواهید میتوانید انجام دهید.
    در وحشی ترین تمابلات خود به سر برید.یا اینکه تنها کناری بنشینید و با فرد موردنظرتان صحبت کنید.وقتی که کنترل کافی بر خوابتان را به دست اوردید،میتوانید در حین خواب رویایتان را با دیگران مشترک شوید و یا در زمان و مکان به مسافرت بپردازید.
    کلمه روشن(LUCID ) به معنای ان است که شما اگاهی کامل و واضح دارید.و مرا باور کنید وقتی که میگویم رویای روشن خیلی بیشتر از واقعیت و بیداری ،شمارا هیجان زده و خوشحال خواهد کرد.

1,2.در کدام مرحله ی خواب رویای روشن رخ میدهد؟
    رویای روشن معمولا در فازREM (حرکات سریع چشم) رخ میدهد.5 فاز خواب داریم. فاز 1 در ابتدای خواب و سپس فاز های 2و3 و 4 به دنبال ان. به تدریج که به مراحل عمیقتر خواب وارد میشوید فرکانس های مغزتان اهسته تر میشوند.در فاز 4 این فرکانسها به 1 بار در ثانیه میرسند. (DELTA Sleep).بعد از یک مدتی که در فاز 4 سپری شد،حدود ا25 دقیقه،شما به فاز 2 و 3 باز میگردید و بعد مستقیما وارد فاز REM میشوید. الان 90 دقیقه از خوابتان سپری شده است.حدود 5-10 دقیقه در خواب REMبه سر میبرید و انگاه دوباره وارد فاز 4 خواب میشوید. ( non_REM Sleep = فاز غیر REM).دوباره با سپری شدن 90 دقیقه دیگر،شما وارد خواب REMمیشوید. این خواب REM دوم بیشتر طول خواهد کشید. به مرور با خوابیدن بیشتر به دوره های خواب REM افزوده شده و از دوره های non_REM کاسته میشوددبعد از 4-5 ساعت که از خوابیدنتان گذشت ،. شما از فاز 2 بیشتر،پیشرفت نخواهید کرد.اغلب رویا های واضح و همینطور رویای روشن در فاز REMخواب رخ میدهد.بنابراین هرچه بیشتر بخوابید ،بیشتر احتمال ان میرود که رویای روشن را در خوابتان ببنید.

منبع:www. dreamviews.com
    مترجم:مژگان حاجی صفری
    Last edited by saba_moha; 11-02-2011 at 12:19.

4. 7 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عبارت LD که در متن امده اختصار( Lucid Dream:رویای روشن)هست.در ابتدا اشاره میکنم که شاید خیلی از موارد گفته شده به نظرتان سخت بیاید،ولی با تمرین تمام این ها در همه افراد دست یافتنی است.

1.3 .ایا رویای روشن با خواب نرمال ما تداخلی دارد؟

نه.تنها تفاوت ان اینست که شما اگاه از خواب دیدنتان هستید.همچنین ممکن است کمتر خواب دلتا را داشته باشید،اما علت ،رویای روشن نیست.
    هیچ خطری همراه با رویای روشن نیست.اما اگر ناراحتی قلبی داشته باشید،ممکن است که حین تصادف با یک ماشین و یا در طول فعالیت جنسی(به هنگام رویا دیدن) دچار حمله قلبی شوید.اما رویای روشن یکی از سالم ترین فعالیت هاست.حتی میتواند باعث درمان شود.....

1،4.ورویای روشن چه اهدافی را میتواند تحقق بخشد؟

میتوان گفت خیلی از اهداف.اول از همه اینکه خیلی مفرح است.شما بدون انکه در خطر باشید میتوانید هر انچه را که بخواهید انجام دهید.یا بدون انکه پول زیادی خرج کنید بتوانید به مسافرت رفته یا تجهیزات گرانبها برای خودتان تدارک ببنید.این نوع رویا برای درمان هرنوع اختلال روانی مفید است.
    اگر شما از عنکبوت ها میترسید،میتوانید توسط LD براین ترس خود در واقعیت غلبه کنید.البته شما میدانید که حین رویای روشن کاملا در امنیت هستید.بنابراین با دقت، در حین LD ،از عنکبوت های کوچک در فاصله دور شروع کرده و به تدریج که ترستان از بین رفت،عنکبوت های بزرگتر در فاصله نزدیک تری را در خوابتان پدید می اورید.
    اگر مورد خاصی هست که میخواهید در ان مهارت داشته باشید،مثلا تنیس یا اسکی،بنابراین LD باعث افزایش مهارت شما میشود.LD یک منبع قدرتمند برای افزایش مهارت های حرکتی شماست.این تنها به خاطر وضوح تصویر و عملی که شما در حین خواب انجام میدهید نیست،بلکه به خاطر این هم هست که ماهیت فیزیولوژیکی خواب REM بسیار مناسب برای توسعه الگوهای عصبی بدون حرکت دادن واقعی اعضا است.همانطور که ازمایشات هم نشان داده اند که شما میتوانید در بسیاری از کارها با تمرین ذهنی ،قدرتمندتر عمل کنید.در صورت داشتن هرگونه بیماری LD میتواند سبب بهتر شدن ان شود.
    اگر شما ارزوی ان را دارید که به قدرت ضمیر ناخوداگاهتان درخواندن 1
    میلیون کلمه در دقیقه برسید،میتوانید ان را در LD،در حالی که اگاهید انجام دهید.شما میتوانید نویسنده کتابی را که اخیرا خوانده اید در LD ببینید و سوالاتی که در ذهنتان دارید از او بپرسید.یا اینکه بنشینید و کل رمان را در یک صفحه تلویزیونی بزرگ به صورت 3 بعدی ببینید.شما میتوانید از LD در جهت حل یک موضوع پیچیده و مشکل مثل یک مسئله ریاضی استفاده کنید.همینطور میتوانید رویایتان را با دوستتان و یا با گروهی از افراد به اشتراک گذارید،بنابراین حتی به هنگام خواب هم میتوانید اوقاتتان را با هم به صورت اگاهانه به سر ببرید.اگر شما دوستانتان را در خواب ببنید ،میتوانید به ان ها بگویید که این یک رویاست و به این صورت به انها نیز در دیدن LD کمک کرده اید.و اگر انها شما را در خوابشان بیابند میتوانند به شما در رسیدن به LD کمک کنند.اگر شما کاملا توانایی کنترل خوابتان را به دست اورده باشید حتی میتوانید در زمان هم مسافرت کنید.شما میتوانید اینده را جست و جو کنید.و حتی اطلاعاتی را از اینده که در حال حاضر نمیتوانید بیابید،به دست اورید.(در واقع به نحوی به شما در حین خواب الهام میشود:precognitive dream) .با تمرین کمی، هم چنین میتوانید از LD در جهت ترک بدنتان و جست و جو در سراسر دنیا استفاده کنید.و بدین وسیله میتوانید سایر ارواح را ملاقات کرده و در زمان سفر کنید.اطلاعات بیشتر در این زمینه ،در قسمت "تمرینات خارج از جسم " خواهد امد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1,5ایا هر فردی قادر به داشتن رویای روشن است؟
    بله.همانطور که هرکسی میتواند خواب ببیند،در حقیقت هر فردی هم میتواند یاد بگیرد که چگونه موقع خواب دیدن اگاه باشد.هر چقدر شما بیشتر قادر به یاداوری خوابها یتان باشید بیشتر مستعد رویای روشن خواهید شد.هم چنین بستگی به تکنیک های کاربردی ، علاقه شما،و میزان ساعاتی که در شب میخوابید، دارد.خوشبختانه به تدریج کارایی تکنیک ها بیشتر خواهد شد ،به طوری که شما شاید بتوانید اولین رویای روشن خود را ظرف چند شب اینده ببنید.اما همچنان ظرفیت زیادی برای پیشرفتتان وجود دارد.جهت دستیابی به رویای روشن شما باید خوابهایتان را به خوبی به یاد اورید.

1,6به هنگام رویای روشن من چکار باید بکنم؟
    در ابتدا دقیقا هیچ کار.ممکن است که شما سعی کنید درجه هوشیاری خودتان را بسنجید،مطمئن شوید که بخش منطقی مغزتان کار میکند و تمام حس هایتان بیدار هستند.شما به یاداوری هدفتان نیاز دارید،حل یک مسئله ریاضی،یاداوری بخشی از زندگیتان،زمان و تاریخ و مکانی را که در خوابید و چیزهایی مانند این.به اطراف خود نگاه کنید .اصلا عجله نکنید و نخواهید که قصدتان را هر چه زودتر قبل از بیدار شدن انجام دهید.هم چنین مطمئن شوید که در خوابید نه در شرایط مشابه خواب مثل هیپنوتیزم.تمام حس هیتان از جمله حس لامسه را بکار گیرید.این برای ان است که مطمئن شوید توانایی هایتان را به صورت منطقی میتوانید انجام دهید.نه تنها این باعث اگاهی شما از خواب میشود بلکه به کیفیت رویایتان نیز کمک میکند.وقتی که شما از توانایی هایتان،حین خواب به گونه منطقی اگاه گشتید،میتوانید کنترل خوابتان را به دست بگیرید.

2. تکنیک های دستابی به رویای روشن

2.1چگونه میتوانم رویای روشن ببینم؟
    رویاها اغلب انعکاسی از افکار و کارهای ما در طی روز هستند.بنابراین اگر در طول روز به فکر این رویا باشید ممکن است کمک کننده باشد.اهدافتان ممکن است در خوابهایتان انعکاس بیابند.اینکه قبل از خواب رفتن مدام در ذهن خود بیاورید که اکنون من بیدارم یکی از راهکار هاست.همچنین میتوانید یکسری از چیزها را که در خواب میبینید به عنوان نشانه در ذهنتان به خاطر بسپارید(در بیداری)تا موقع دیدن انها در خواب ،شک به خواب دیدنتان کنید و انگاه رویای روشن ببنید.هم چنین یکسری دارو و گیاهانی هستند که باعث هوشیاری بیشتر شما و شانس بیشتر جهت دستیابی به رویای روشن میشوند.

منبع:dreamviews.com

8. 2 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

2.2 . ایا (reality testing (RT (چک کردن واقعیت در خواب) موثرهست؟
    بله.این تست بدین صورت است که شما حین خواب ،از خواب بودن خود سوال میکنید....ایا من خواب هستم و یا این یک واقعیت هست؟!!.اما متوجه ان شدن انقدر ها هم راحت نیست.اما اغلب با پرسش این سوال ،میتوانید خیلی واضح به جواب برسید.ممکن است که شما خود را در یک مکان غیر معمول و یا مشغول به انجام کاری که در واقعیت کمتر محتمل هست،ببنید.اما گاهی اوقات ممکن است شما خود را در تختخوابتان ببنید و همه چیز عادی به نظر اید.شما میتوانید سعی کنید چیزی را بخوانید و بعد نگاه به اطراف کنید و دوباره که سعی به خواندن ان مطلب میکنید ببنید ایا همان مطلب وجود دارد تا دوباره بخوانیدش یا نه.شما میتوانید سعی کنید رنگ چیزی را تغییر دهید و یا پرواز کنید(اگر توانستید یعنی شما در حال دیدن رویا هستید و نه واقعیت).اگر یک ساعت دیجیتالی دارید نیز ان را بخوانید و نگاهتان را از ان بگیرید و دوباره سعی در خواندن ساعت کنید.اگر یکسری اتفاقات غیر معمول در حال رخ دادن است ،احتمالا شما در خوابید.اما احتمال غیر موثر بودن نیز وجود دارد. RT باید هر روز چندین بار در ساعات مشخصی از روز تمرین شود.به خصوص قبل از خواب و اگر در میانه شب از خواب بیدار شدید.پس از 5-6 ساعت خوابیدن بیدار شدن و انجام RT و دروباره خوابیدن ممکن است موثر باشد.

RT .2.3 چگونه موجب القای رویای روشن میشود؟
    عمل کرد ان بدین صورت است که ذهن شما را جهت یاداوری افتراق رویا از واقعیت تنظیم میکند.اقای STEPHEN LABERGE از LUCIDITY institute ،ان را موقعی که سعی داشت دفعات رویای روشنش را توسعه دهد ابداع کرد.بهترین روش ان است که شما بعد از 5-6 ساعت خواب بی وقفه بیدار شوید و رویاهایتان را به خاطر اورید و اینبار با خود بگویید:"دفعه بعد من در خوابم،و به خاطر خواهم اورد که این یک خواب است و نه واقعیت" و دوباره به خوابیدن خود ادامه دهید.شما باید واقعا معنای این حرف خود را در ذهنتان درک کرده باشید.فقط بر روی این تفکر متمرکز شوید،اگر خودتان را در خواب یافتید،به چیز دیگری فکر نکنید و بگذارید ذهنتان به سراغ قصدی که دارید برود((RT.همچنین سعی داسته باشید تا تصور کنید شما به رویا دیدن برگشته اید ولی اینبار میدانید که این یک خواب است.به دنبال چیزهای غیر معمول که میتواند دلیل بر خواب دیدنتان باشد بگردید و با خود بگویید این یک رویاست! این کار را با تمام چیزهای غیر معمول اطرافتان در واقعیت انجام دهید،چیزهایی که قبلا ممکن است شما در خواب دیده باشید.این کار را قبل از خواب نیز ادامه دهید تا به خواب روید.

مترجم:م-ح
    منبعREAMVIEWS.COM

10. 2 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

12

دلیلش رو نمیدونم ولی من تقریبا توی نصف خوابام میدونم خوابم و از بچگی وقتی خواب وحشتناک میدیدم اون قدر چشمامو میمالیدم تا بیدار شم اما دیشب خیلی راحت تونستم خوابمو کنترل کنم و هر کاری خواستم بکنم میشه بیشتر بهم کمک کنین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من مدتی است به رویابینی علاقه مند شده ام. و کتابهایی هم در مورد کنترل رویا خوانده ام . جز دو سه بار برایم پیش نیامده حین خواب متوجه شوم دارم رویا میبینم. اما خوابهای خود را خیلی خوب به یاد می آورم. من معمولا در مورد وقایع طول روز رویا میبینم در طول روز هم Reality check را انجام میدهم.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

والا من نمی دونم دچار این رویای روشن هستم یا نه ولی ، خواب که می بینم ، مثلا از ارتفاع زیاد می خوام بپرم پایین ، قدیما می افتادم از خواب بیدار میشدم ولی الان ، می دونم خوابم ، با سرعت میام پایین به پایین میرسم سرعت کم میشه آروم وایمیستم رو زمین ، از این جور کارا و ادامه خواب ...
    گاها هم شده خواب بودن از خواب پریدم تلفن جواب دادم دوباره خوابیدم از ادامه خواب قبلی دیدم.

قدیما هم خواب ترسناک می دیدم حتما باید به یه مرحله ای میرسد تا از خواب می پریدم از ترس ولی الان می بینم خواب داره بد میشه خودم چشمام رو باز می کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان...من این مدت به خاطر مشغله زیاد نتونستم این تاپیک رو ادامه بدم...امیدوارم که از این به بعد بتونم.....در ضمن دوستانی که تجربه این رویا رو دارند میتونن خوابشون رو در این تاپیک تعریف کنند .تا تجربه های جدیدی کسب کنیم.
    Last edited by saba_moha; 25-08-2011 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دلیلش رو نمیدونم ولی من تقریبا توی نصف خوابام میدونم خوابم و از بچگی وقتی خواب وحشتناک میدیدم اون قدر چشمامو میمالیدم تا بیدار شم اما دیشب خیلی راحت تونستم خوابمو کنترل کنم و هر کاری خواستم بکنم میشه بیشتر بهم کمک کنین...
    این خیلی خوبه که قدرت کنترل خوابتونو دارید...توی خواب سعی کنید هیجانزده نشید و فقط تمرکز کنید که دوست دارید چه کار کنید البته باید در طول روز اون رو تمرین کرده و به خاطر بسپارید...تاپیک رو دنبال کنید تا راهکارهای بهتری دست پیدا کنید...

سلام
    من مدتی است به رویابینی علاقه مند شده ام. و کتابهایی هم در مورد کنترل رویا خوانده ام . جز دو سه بار برایم پیش نیامده حین خواب متوجه شوم دارم رویا میبینم. اما خوابهای خود را خیلی خوب به یاد می آورم. من معمولا در مورد وقایع طول روز رویا میبینم در طول روز هم Reality check را انجام میدهم.
    به یاد اوردن رویا ها و reality check یکی از راه های موفقیت در رویای روشن هستند.

والا من نمی دونم دچار این رویای روشن هستم یا نه ولی ، خواب که می بینم ، مثلا از ارتفاع زیاد می خوام بپرم پایین ، قدیما می افتادم از خواب بیدار میشدم ولی الان ، می دونم خوابم ، با سرعت میام پایین به پایین میرسم سرعت کم میشه آروم وایمیستم رو زمین ، از این جور کارا و ادامه خواب ...
    گاها هم شده خواب بودن از خواب پریدم تلفن جواب دادم دوباره خوابیدم از ادامه خواب قبلی دیدم.

قدیما هم خواب ترسناک می دیدم حتما باید به یه مرحله ای میرسد تا از خواب می پریدم از ترس ولی الان می بینم خواب داره بد میشه خودم چشمام رو باز می کنم.
    بله..هروقت ما بفهمیم که دچار رویا دیدن هستیم این یعنی رویای روشن...مهم اینه که بعدش بتونیم رویامون رو کنترل کنیم و کارهایی که در بیداری خارج از توانمون هستند رو انجام بدیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •