با عرض سلام
دوستان من یه xbox arcade تازه خریدم وقتی بازی های کپی شده میزارم مینویسه disk is unreadable و بعد باید ok کنم میاد بیرون و بازیو اجرا نمیکنه این یعنی چی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
با عرض سلام
دوستان من یه xbox arcade تازه خریدم وقتی بازی های کپی شده میزارم مینویسه disk is unreadable و بعد باید ok کنم میاد بیرون و بازیو اجرا نمیکنه این یعنی چی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
یعنی شما میگید که ازعربستان نگیریم.ازهمینجا بگیرم؟![]()
اینهم تازه ترین خبر در مورد -- اسلیم
قراره x360usb pro در تاریخ 28 فوریه عرضه بشه سایت team-xecuter هم داره اموزش کار با این دستگاه رو تو سایتش برای هر یک از مدل ها میازره و یواش یواش داره تکمیل میکنه اینجا رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این سایت اموزش -- اسلیم با این دستگاه رو زده به زودی ...
در اموزشهای دیگه نشون میده که برنامه جانگل فلشر جدید ساخته شده و حتما این برنامه از درایور های اسلیم هم پشتیبانی می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من باید بعد از 28 فوریه هر روز باید منتظر فریمور باشیم یعنی 17 روز دیگه
Last edited by marvel_malayer; 11-02-2011 at 11:12.
دقیقا .
شما از همینجا بخری حداقلش اینه که هر مشکلی هم اگر خدای ناکرده داشته باشه کسی هست که بشه خرخرش رو جوئید
ولی دیگه اونجا ... نه.
این هم دستگاه 360usb pro
360 DVD Drive Progress:
Hitachi (All Versions) Read: Done
Hitachi (All Versions) Write: Done
Samsung (All Versions) Read: Done
Samsung (All Versions) Write: Done
Benq (All Versions) Read: Done
Benq (All Versions) Write: Done
Liteon 74850 Read: Done (CK3 Probe (v1 or v2) still required - working on a no cut/no solder solution)
Liteon 74850 Write: Done
Liteon 83850 V1 Read: Done
Liteon 83850 V1 Write: Done
Liteon 83850 V2 Read: Done (MRA ---- still required: CK3 Probe 2, LT Switch or LT Clip - working on a no cut/no solder solution)
Liteon 83850 V2 Write: Done
Liteon 93450 Read: Done (MRA ---- still required: CK3 Probe 2, LT Switch or LT Clip - working on a no cut/no solder solution)
Liteon 93450 Write: Done
We are also testing Slim LT Firmware with the X360USB. This is C4E's work and progress / release is dependent solely on him
Slim 9504 Read: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)
Slim 9504 Write: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)
Slim 0225 Read: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)
Slim 0225 Write: In Progress - No ETA
Slim 0500 Read: In Progress - No ETA
Slim 0500 Write: In progress - No ETA
![]()
Last edited by marvel_malayer; 11-02-2011 at 11:17.
بازیهای اصلی xbox اسلیم الان قیمت چنده؟
اصلا تو ایران هست؟
اگه گیر بیاد بین 70 تا 100 هست .
بازی Original که دیگه Slim و Phat و ... نداره که عزیز![]()
خوب چرا میخندی.
من که توپست قبلی گفتم از XBOX360 اطلاع زیادی ندارم.![]()
![]()
خنده بر هر درد وا مونده ای دواست
![]()
جیگرتو شما هرچی سوال داشتی اینجا بپرس مثل هلو برات جواب میدن , مشالا مهندس زیاد داریم .
اینجا انجمن خنده درمانی کنسول هاست دادا !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)