دوست عزیز لازم نیست انقد پست بدین که نظم تاپیک بهم بریزه
مطمئن باشین که اگه کسی بدونه راهنماییتون میکنه
من الان سرچ کردم براتون،اینرو پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لازم نیست انقد پست بدین که نظم تاپیک بهم بریزه
مطمئن باشین که اگه کسی بدونه راهنماییتون میکنه
من الان سرچ کردم براتون،اینرو پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید پست اضافی زدم بلدم نیستم پاک کنم
ممنون
باید برم بپرسم ببینم چند میگه ، گفتم که نمایندگی قبلی 80000 تومان گفت
البته یه تسمه کنتینانتال آلمان گرفتیم 22000 تومان دیگه فکر نکنم نمایندگی ازمون قبول کنه .
ربطی نداره. اونا فقط دستمزد تعویض رو می گیرن و بس. شما هر تسمه ای که بخوای باید جا بزنن.
ای کاش هیچ وقت به اون نمایندگی نرفته بودیم ، دوستان عزیز
شرح :
بالاخره به یکی از نمایندگی های سایپا ماشین را سپردیم اول که گفت این تسمه خوب نیست برو یه دونه اصلی کیا بخر بیار ما خودمون هم نداریم !!! . 33 هزار تومان اونجا دادیم خدا رو شکر کنتیتال رو پس گرفت . بعد ماشین را گذاشتیم گفتند شب خبرتون میدیم
امروز رفتیم ماشین رو گرفتیم به سلامتی 130 هزار تومان برامون فاکتور زده بود .
حالا کارای که نوشته اینا هست به خلاصه :
قطعات :
بلبرینگ کلاچ 6900 تومان
دیسک کلاچ 19500 ت
صفحه کلاچ 29500 ت
تیغه برف پاک کن چپ و راست 3900 و 2500 (جالبه تغه چپ 1400 ت از راست گرون تره) جدا از اینکه الکی خودش عوض کرده بود
اجرت :
عملیات مربوط به انتقال قدرت، زمان : 8 ساعت 65000 ت
عملیات مربوط به تزیینات، زمان : 25 دقیقه 2000 ت
خلاص حسابی تکوندمون کلی کار دیگه هم هنوز ماشین داره . لنت ، بوستر ، چراغ ، قفل در طرف شاگرد و.....
از من به شما نصیحت ماشینتون دست این ..وم خور ها ندید . بلا نسبت با انصاف هاشون .
اول اینکه حق نداشتن بدون هماهنگی با شما قطعات رو عوض کنن
دو اینکه قیمت دیسک و صفحه یکم مشکوکه
ما ماه پیش دیسک و صفحه فابریک رو از بازار خریدیم 60 تومن + 7 تومن بلبرینگ کلاچ
اگه امکانش هست پیگیری کنین که چه قطعاتی استفاده کردن
کجا رفتی؟
به نظرم بدجوری شما را گاز گرفتن!!!
اینها بدون هماهنگی با شما حق ندارن قطعات را تعویض کنند
من چند مورد ماشین را بردم حریت(پیرنیا)
با من خوب حساب می کردن ضمن اینکه فقط مواردی را که من می گفتم تعویض می کردن
شما از قیمت قطعات براتون سوال پیش اومده یااجرت ؟
کمه یا زیاده ؟
من تحقیق کردم اینجور که از قوطیش معلوم بود مارک کیا قوطی قرمز رنگ با برچسب سایپا همه قطعات همین قوطی ها رو داشت.
هم قیمن قطعات و هم اینکه حق تعویض نداشتن بدون اجازه شما
شاید یه ماشین 1000 نت عیب داشته باشه شما میبری میگی فقط میخوام روغنش رو برام عوض کنین که مثلا میشه 25 تومن هزینه
بعد موقعی که بیای یه فاکتور میزارن جلوت 800 تومن
برمیگردن میگن ما همه ایراداتشو رفع کردیم !!
نمیشه که
با اجازه کی آخه ؟[COLOR="Silver"]
دوستان،ما تو دهه فجر طی پیش فروش سایپا ریو ثبت نام کردیم.اینطور که از نمایندگی ها و مطالب نوشته در اینجا متوجه شدم،ماشین مورد قبولیه.فقط یه سوال دارم اونم در مورد فضای داخلی اتاقه.ما یه خانواده 5 نفره هستیم.از نظر قد من و داداش کوچیکم حدود 1.90 و داداش بزرگ و پدرم حدود 1.85.مادرم هم حدود 1.65.از نظر هیکل هم متوسط هستیم.نه زیاد چاق و نه زیاد لاغر.آیا از نظر فضای داخلی جای مناسبی برای ما داره یا نه چون داداشم میگه جاش اندازه پرایده شاید هم تنگتر.مال الان خودمون پراید مدل صبا داریم.پشت وقتی من و داداش کوچیکم و مادرم میشینیم یه هواسخته. لطفا" راهنمایی کنین.
یه سوال دیگه هم دارم.آیا در مورد عایق کاری سایپا چیزایی رو حذف کرده؟مثلا" کف ماشین زیر موکت مثل اینکه سری های قبلی یه نمد سرتاسری کلفت برای کاهش سر و صدا داشت.میخواستم ببینم سایپا اینو هم مثل پروژکتور و عایق کابوت و خیلی چیزای دیگه دزدیده یا نه؟
با تشکر
Last edited by vahidreza_sh; 22-02-2011 at 23:34.
فکر می کنید روزی چند تا ریو تو ایران مونتاژ می شه آیا پیش فروش این ماشین وجود داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)