عکسها که مشکلی ندارن من خودم دارم میبینمشون ..
توضیح چی بدم ؟
lancher pro + win 7 icon + Theme:Generation
اینا کافیه ؟
عکسها که مشکلی ندارن من خودم دارم میبینمشون ..
توضیح چی بدم ؟
lancher pro + win 7 icon + Theme:Generation
اینا کافیه ؟
نمیدونم شاید مشکل از منه که عکسش نمیاد... آره کافی بود...![]()
Launcher Pro واسه من خیلی fc میشه
شما مشکلی نداری ؟
گجت آب و هوات چیه؟
نه تا حالا که force close نداده و خوب هم کار میکنه ( البته ورژن مال من 0.8.3 هست )
آب و هوا هم beautiful widgets هست..
ميگم جديدا (يا شايد از قبل بوده من حواسم نبوده ) اس ام اس مياد يا گوشيم زنگ ميخوره رو صفحه نمايش گوشيم تاثير ميذاره و نويز ميفته! واسه شما اتفاق افتاده؟
راستي اين LG Optimus 2X Weather Widget رو كه دوستمون offlineinternet گذاشتن كسي نداره از يه سرور ديگه بزاره كه فايله سالم باشه و من بتونم رو گوشي نصب كنم؟
آخه فايل رو 3-4 بار دانلود كردم و پيغام there is a problem parsing the package ميده حتي از يه جايه ديگه دانلود كردم و رويه يه گوشيه ديگه ريختم و همين جريان بود
منم همین مشکل رو داشتم
کارای که اینجا گفته شده انجام بدید مشکلتون حل میشه:
دوست عزیز بابت راهنمایی دست شما درد نکنه اما آیا راه ساده تری وجود داره یا نه؟
برنامه های andriod pc suite و [Samsung PC Share Manager رو هم نصب کردم که اونا هم گوشی را شناسایی نکردن
Last edited by ferizebele; 08-02-2011 at 23:55. دليل: b
بالاخره مشکلم با وصل شدن به برنامه kies با راهنمایی دوستمون حل شد که جای قدردانی و تشکر داره الان باید مشکل ad hocرو هم حل کنم
سلام
همه كهكشاني هابه اينجا يك سرس بزنيد.ممنون.
کد:
http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=470494
دوستدار شما ياشار
برای adhoc این فایل رو تو گوگل سرچ کن: wpa_supplicant for galaxys (فایل زیپ اگر بود از زیپ خارج کن و فایل توش رو کپی کن ) بعد با Root Explorer داخل این مسیر کپی کن: system/bin (موقع کپی تو روت اکسپلورر از بالاش باید mount RO روبزنی ) اینجا نمیشه فایل ضمیمه کرد.
سلام این لگ فیکس که میگین چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)