تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 102 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسي مصطفي...حالا هي بگو دل ما بيشتر آب شه

منتظر ريويو مفصلت هستيم...

2. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا این بحث رو تموم کنید چند تا عکس از محیط بازی بزارین ببینیم در چه سطحیه گرافیکش

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

6- من با این جمله ای که نوشتی خیلی مشکل دارم, خودم هر وقت یک نفر رو میبینم و از بازی بحث میشه یادی از Most Wanted و Underground میکنه و دلیلش هم Open World بودنش هست اما الان کدوم بازی اتومبیلی هست که Open World باشه ؟!!!! TDU عظیم ترین و زیباترین بازی ریسینگ هست به نظر من

مصطفی جان نمونه بارزش شاهکار RockStar ، این بازی با این که سه سال بعد از midnight club عرضه شده اما بازم (حداقل من) نتونستم اون لذتو ازش ببرم ، البته شاید دلیل این که این بازی بهترین نیست رقیب سرسختی باشه که داره و از اون مهم تر موتور RAGE!!

5. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

Test Drive Unlimited 2 (2011/RUS/1C)

Game Information:

کد:
    Released: 11 February 2011.
    Genre: Arcade / Racing (Cars) / 3D
    Developer: Eden Studios
    Foreign Publisher: Atari
    Russian publisher: 1C-SoftKlab
    Publication Type: license
    Language: Russian
    Language: Russian
    Tablet: None (SecuROM 8.02.0015)
    Size: 6.34 GB
    System requirements:

کد:
    Operating system: Windows XP SP2 SP3/Vista / 7
    Processor: Intel Core 2 Duo processor with a clock speed of 2.2 Gb or AMD Athlon X2 4400 +
    RAM: 2 GB
    Video Card: GeForce 8800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or higher with 512 MB VRAM
    Sound Card: DirectX compatible
    Free hard drive space: 18 GB

محتوای مخفی: دانلود 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

کد:
    من این و دارم دانلود میکنم وقتی نصب کردم خبرشو بتون میدم. ولی روسیه. اگه شد زبانشم گیر میارم.

ویرایش :

Installation
    - Mount image
    key - ( A52C-EKNZ-L539-DU7T)
    - Wait for crack
    Last edited by mosolim; 07-02-2011 at 13:51.

7. 5 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من با نوشته ی بالا موافقم به جز موارد قرمز-رنگ!
    به ترتیب از بالا به پایین بر اساس نوشته های قرمز من جواب میدم:

1- شما این بازی رو اول بگو برای چی انجام میدی ؟ این یک موضوع بدیهی هستش که کاراکتر پردازی بازی خوب نباشه ! تمرکز بازی بر روی چیز ه دیگست ! برای مثال میگم من وقتی GTA بازی میکردم میتونستیم برم توی زمین بسکتبال و بازی کنیم حالا میتونم بسکتبالی که با GTA بازی میکردم رو با NBA 2K مقایسه کنم ؟!

2- همین حالت به نظرم یکی از ویژگی های خوب بازی هست که اضافه شده !!! در واقع کاراکتر در این مواقع اصلا دیده نمیشه , چطوری میگه که مثل ربات میمونه ؟ انتظار داری حرکت بدن رو برات شبیه سازی میکردن ؟!
    شما به کاراییه این ویژگی نگاه کن که دیگه مثل بقیه بازی ها نیست که با جهت های دسته کار کنی و حداقل باید خوشحال بود که این کار هرچند ناقص بوده اولین بازی ای اتومبلیه تاریخ هست که این ویژگی رو داره.

3- صدای ماشین ها به شدت خوب کار شده طوری که من توی هیج بازی ای همچین صدا گذاری ای ندیدم و بهتره بگم تقریبا توی هیچ بازی ای, ما ماشین های واقعی سوار نمیشدیم که بخوایم مقایسه کنیم ! همه ماشین هایی که توی بازی ها سوار میشدیم تغییراتی توشون داده شده بود و اسپرت شده بود و اینا به جز چنتا که به تعداد انگشتان دست هم نمیرسه.
    در مورد صدای اطراف من بازم میگم شما از این بازی چی انتظار داری ؟ میخوای صدای کارخونه ها هم بشنوی ؟ بابا خیلی گلی !!!!! صدای ماشین های توی خیابون که خیلی عالیه

4- اول ه بازی فقط میشه با ماشین های کلاسیک کار کرد و باید کمی جلوتر بری تا ماشین های زیباتر و خفن تر گیر بیاری ! من وقتی نسخه ی قبل رو بازی کردم کلی ارضا شدم از بس هر ماشینی که میخواستم رو تا میتونستم سوار شدم و از اون مهم تر باید پول واقعیش رو هم میدادم مک لارن ا میلیارد Come ON

5 - توی این بازی خیلی نمیشه تیونینگ کرد و در این زمینه ضعیف عمل میکنه که من باز هم به بازی حق میدم. در این بازی های اخیر کدوم یکیشون این قابلیت رو داشتن الیته به جز Forza ها ؟! البته اگر Open World بودن هم در نظر بگیریم که دیگه معلوم میشه این بازی اصلا عقب نیست توی این زمینه !

6- من با این جمله ای که نوشتی خیلی مشکل دارم, خودم هر وقت یک نفر رو میبینم و از بازی بحث میشه یادی از Most Wanted و Underground میکنه و دلیلش هم Open World بودنش هست اما الان کدوم بازی اتومبیلی هست که Open World باشه ؟!!!! TDU عظیم ترین و زیباترین بازی ریسینگ هست به نظر من

سلام
    مرسی از توجه نکته ای و ریزت به نقد نسبی من . مصطفی جان من اولین تجربم از تست درایوه. شاید به قول شما انتظارات خیلی زیادی دارم. تازه در خیلی موارد حرفه ما یکیه . مثلا اگه من میگم کاراکتر ضعیفه تو هم اینو تایید میکنی ولی در ادامش میگی که نباید انتظار داشته باشم که بهتر از این باشه . خوب حتما حق با شماست. یا در مورد ماشین ها در ادامه ی صحبتم هم گفتم که ماشین های بهتر در راهه. یه چیزه دیگه که هست من اینقدر ها از بازی بد نگفتم یه سری ضعف ها بود که با توضیحات شما تقریبا قانع شدم چون واقعا بازی در مواردی که باید خوی میبوده عالی کار کرده. مثلا گیم پلی فوق العاده ست اینو با بازی بیشتر بش پی بردم. یا من اپشن بسیار زیاد و نقشه ی عظیم بازی رو واقعا تحسین میکنم. در مورد صدا هم گفتم که صدای ماشین ها خوبه اما محیط ضعیفه که اینم بازم شما تایید میکنی فقط حرف شما اینه که باید اینطوری باشه. تازه من تو چند پست قبل تر هم گفتم که این بازی ماشین محوره که کاملا تو این امر موفق شده. در مورد اون جمله اخری هم که حسابی ناراحتت کردم ببخشید. من صرفا با توجه به عناوینی که امسال میاد گفتم مثل فورزا 4 ( البته اپن ورد نیست ) یا دیرت 3 که اونم اوپن ورد نیست. ولی از اونجایی که این بازی تو سبک ریسینگه گفتم شاید در رویو های پایان سال زیاد به چشم نیاد. آهان در ضمن من اعتقادی به اون NFS ها ندارم. خوب بودن اما تو دوران خودشون. ماشین های NFSU2 به لاستیک ماشین های تست درایو هم نمیرسن.

با زم ممنون از انتقاد های بجا و نکته ای شما.
    Last edited by mosolim; 07-02-2011 at 10:04.

9. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان اگه ميتونيد از محيط بازي عكس بذاريد ببينيم چه جوري هست گرافيك؟

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوربین چی ؟
    اشتباه نخون

منظورم دوربین توی ماشین بود

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اقا این بحث رو تموم کنید چند تا عکس از محیط بازی بزارین ببینیم در چه سطحیه گرافیکش
    چرا تموم کنن؟ دارن در مورد بازی حرف میزنن و ما هم داریم استفاده میکنیم...
    از این بازیها که دوربین داخل دارن خیلی خوشم میاد ، باید Racing Wheel ها رو بیاریم بیرون از زیر خاک D: این امکانات دیگه مثل راهنما زدن و اینا هم خیلی خوب کاریه ! کلا باید تو همه بازیهای ریسینگ این امکانات و مهمتر از همه تعویض دستی دنده رو بذارن...

13. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

TDU از لحاظ آپشنهاي كنترلي خيلي كامل هست ( مخصوصا واسه wheel ها )

اين قضيه تو نسخه اول كاملا هويدا بود و هر طوري كه ميخواستي ميتونستي تنظيمش كني كه از تمامي امكانات ويل حرفه ايت استفاده و لذت كامل رو ببري
    =========
    مصطفي ريويووووووت چي شد پــــــــــــــــس

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ای ول اسکید رو کرک داد. من مونده بودم چطوری اجراش کنم. دوستان کسی نبود بگه که چطوری ایمج با پسوند mdx رو باز کنم. ؟؟

راستی بازی فوق العادست . اون امکاناتی رو که حسین میگفت داره. می خوام ببینم حسین خان و دوست عزیزمون bbp چطوری می خوان با wheel خودشون سقف رو باز کنن یا شیشه های بغل رو پایین بیارن؟ حالا راهنما و دنده که رو ویل ها هست. ( حسین من بت نوید یه دنده ی کاملا حرفه ای رو میدم طوری که احساس کنی تو ماشین واقعی نشستی تازه شیشه رو هم میدی پایین هوا میخوری یا سقف رو بازی میکنی به رادیو گوش میدی.

در مورد انتخاب ماشین نکته ای خیلی جالبی وجود داره. تو این کشور پهناور فروشگاههای اتومبیل زیادی وجود داره که البته با گشت زدن باید کشف کنید. هر کدوم هم نمایندگی تنها دو یا سه مدل ماشین هستند. من تا اینجا نمایندگی های بوگاتی و گوئیننگن و فولکس مزدا نیسان و چند ماشین اروپایی دیگه رو کشف کردن. برای خریدن ماشین باید اطلاعات خیلی زیادی از ماشین ها من جمله قیمت ها داشته باشین ( بهتره برنامه ی تاپ گیر رو ببینین ) به عنوان مثال یه ماشین اروپایی که تنها 250 اسب بخار قدرت داشت و فقط می تونست 280 یا 290 تا پر کنه 285000 دلار قیمت داشت اما من رفتم یه نیسان خریدم که تا 311 تا پر میکنه تنها با 700000 دلار ( حواستون باشه سرتون کلاه نره ). اما در نهایت باید بوگاتی یا گویینگن بخرید که بوگاتی 1.6 میلیون دلار و گوییننگن 2.1 میلیون دلار قیمت دارن و دوتاشون بالای 400 تا میرن و بیش از 1000 اسب بخار قدرت دارن.

اقا یکی بم بگه mdx رو با چی باز کنم؟

16. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •