سلام
کسی از دوستان میدونه تو تهران از کجا هارد Sasmung F3 بگیرم ؟
ممنون
سلام
کسی از دوستان میدونه تو تهران از کجا هارد Sasmung F3 بگیرم ؟
ممنون
دوستان توی مدلهای وسترن 2ترا/اینترنال چی پیشنهاد میکنند؟(محدوده قیمت مهم نیست)![]()
البته فکر کنم هردو بصورت مستقل کار کند . یعنی هردو eSATA/USB با آداپتور کار میکنند و USB نقش تامین انرژی نداره. یکی از پورتها رو باید انتخاب کرد.
به نظر من اگر بودجشو دارین (حدودا 400) حتما بگیرین ، سرعت جالب توجه و واقعا محسوسی داره.
هارد جامد 128 گیگش 400 هزاره؟؟
64 چنده؟
چطور اکسترنالش که 500 گیگش 100 تومنه که؟؟؟؟؟
اونیکه شما میگین هارد بدون اداپتور یا همون پرتابله و هیچ ربطی به SSD نداره!
من منظورم هاردهای SSD هست ، که سرعتشون در مواردی حدودا 10 برابر هاردهای معمولی هست.
دوستان قصد خرید هارد داشتم
تو قیمت ها که نگاه میکردم هارد سیگیت بسیار ارزان هست! چرا؟ قیمت 2 ترابایت اش 137 تومان هست!!!! این 2 ترا سیگیت 5400 دور هست یا 7200 دور؟
من اکسترنال اش رو دارم نزدیک به دو ساله (یک ترا) خیلی خوب جواب داده به نظرتون نسبت به وسترن دیجیتال خیلی عقب تره؟
قیمت 1 و نیم ترا وسترن رو دارید؟
به نظرتون به صرفه هست یک هارد 1 ترا + 500 گیگ گرین وسترن بگیرم که میشه حدود 120 تومان نسبت به سیگیت 1.5 ترا 99 تومان؟
و یا کلا بیخیال موارد بالا بشم و یک هارد یک ترا بلک وسترن بخرم؟
(کلا بودجه ام تا 130 40 تومان برا هارد کنار گذاشتم و مینیمم 1 ترا و ماکسیمم 1.5 ترا میخوام اگر دوستان راهنمایی ایم کنند ممنون میشم)
مصرفتون چیه؟
اگه هارد پر سرعت میخوای فقط سامسونگ و سیگت
که تو این دوتا باز سامسونگ بهتره.کم صدا دما پایین و سرعت عالی.فقط مدلشو در نظر داشته باشین که سرعت بالا باشه بگیرین.
مصارف ام به ترتیب : ارشیو فایل هام( که روزانه دارم دانلود میکنم از قبیل فیلم و موسقی و برنامه) و همین طور کار با برنامه هایی از قبیل فتوشاپ و برنامه های دیگر.
شما قیمت دارید از سیگیت 1.5 ترا؟ و اینی که خدمت اتون عرض کردم 1.5 ترا سیگیت به نظرم قطعا 5400 دور هست درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)