تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 125 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شرمنده اگر سوالانم مریوط به این تاپیک نیس اما مریوط به همین سیستمه.من از زمانی که این مدل سیستمو گرفتم باطریش یهش وصله و از برق دارم استفاده می کنم. باطریشم 100% است.برای قطع اتصال باطری باید تنظیماتی انجام بدم؟ در ضمن باطریو اگر در بیارم بهتر نیست؟ در کل من از باطری استفاده نمی کنم و همش یه برق وصلم! چه تنظیماتی شماها انجام دادید که منم باید انجام بدم؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید
    سلام اول که تا شارژ را بکشی میره رو باطری و اگر هر 3-5 روز یک بار باطری تا 30 درصد خالی و شارژ نشه کمتر از 6 ماه از بین میره توصیه من اینه که حد اقل هر هفته 1 بار تا 20 درصد خالی کنی باطری رو بعد بزاری شارژ اما اگر میخوای بیش از 2 هفته از باطری استفاده نکنی این کارو بکن
    باطری بین 45 تا 60% شارژ باشه نه کمتر نه بیشتر بعد درش بیار بزار جای خنک دما باید بین -1 تا 6 درجه باشه نه کمتر نه بیشتر اینجوری هر 3 ماه 1 بار نیاز به شارژ داره تا خراب نشه و با این روش تا 2 سال باطری دووم میاره!

2. این کاربر از x_zarbat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان این لپ تاپ خوبه؟ نسبت به n5010
    دوست عزیز یه چند تا صحفه قبل رو بخونی متوجه میشی

salam
    man mikhastam bebinam ke in laptop dagh mikone ya na
    yani hararat ziad tolid mikone ba ziad kar kardan bahash.masalan 7ya 8 saat dar rooz
    badesh inke mesle seri e ghabli e xps in modelam ba oon moshakhasat khoobesh kharab az ab darnayad?
    داغیش خوبه متوسط هست

مشخصاتش هم فعلان این خوبه تا نسل جدید اینتل که روی مادربورد های درست بیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض هیچکی نیست جواب بده

این دستگاه پورت vga نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فقط یک پورت mini display داره یعنی نمیشه به ویدئو پروژکتور وصلش کرد و چیزی ارائه داد!
    من تو اینترنت جستجو کردم تبدیل پورت mini display به vga بود ولی فقط برای اپل
    تبدیلی که مال دل باشه پیدا نکردم!
    من شنیدم تو پایتخت پیدا میشه. عزیزان اگه زحمتی نیست خواهشا برید ببینید برای این مدل تبدیل mini dp to vga هست یا نه؟
    اگه هست دقیقا کدوم فروشگاه داره و قیمتش چنده؟
    آدرس و تلفن فروشگاه هم فراموش نشه
    فقط تو رو خدا سریعتر جواب بدید. من قم هستم نمیدونم چه خبره میخام تا قبل از خرید دستگاه مطمئن بشم. آخه دانشجو هستم و خیلی موقع ها باید با ویدئو پروژکتور ارائه بدم.
    منتظر جواب هستم
    آقا مختار من به این شماره ای داده بودید هم تماس گرفتم جواب ندادند.
    یکی به دادم برسه!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

آقا مختار من به این شماره ای داده بودید هم تماس گرفتم جواب ندادند.
    یکی به دادم برسه!!!
    88773094

این توی پایتخت هست

اینم تو ولیعصر

09121327346

وحید هست

اگه خودم وقت کردم میرم یک سر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

6 جواب

تشکر مختار.. آقا من درایو usb modem که مارک دل هست و اکسترنال هم هست از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کردم و به روی لپ تاپ نصب کردم اما وقتی connrct میشم صدای اول اتصال dial up هم به گوش می رسه اما بعد از اون صدا بوق اشغال می زنه و قطع می شه. 10 تا کارت اینترنت جدید هم گرفتم باز هم همین برنامه تکرار می شه. ممکنه به نظر شما این اشکال به خاطر این باشه که چون من درایور های دیگر این مدل لپ تاپو از سایت دل دانلود نکردم، باشه؟؟ چون من از همون اورجینال ویندوز 7 لپ تاپ دارم استفاده می کنم و هیچ دانلودی اضافه نکرد. چون راستش به اینترنت نتونستم وصلش کنم. ممنون اگه کمک بددید
    بذارین من تجربه شخصیم رو بگم شاید افاقه کرد:
    برای یکی از دوستان یه لپ تاپ دل با یه مودم اکسترنال دل گرفتیم دو روز بعد بهم زنگ زد و گفت هرکاری میکنیم به اینترنت وصل نمیشه که نمیشه گفتم بیار تا خودم یه امتحانی بکنم . آوردن و قبل از هرچیزی یکبار دیگه درایور مودم رو با سی دی خودش آپدیت کردم تا توی Hard-ware manager و توی قسمت مودم ؛ درایور از حالت Universal به حالت
    Cnexant در اومد.... این یکی
    -دومیش اومدم وصل بشم به اینترنت از همین اطوارها که شما دوستان میگین در آورد . فهمیدم یه جای کار میلنگه و این لنگش هرچی باشه مربوط میشه به قسمت شماره گیری نرم افزار اتصال مودم
    - سوم : شروع کردم به ور رفتن با گزینه های Connection و اگه درست یادم باشه تو قسمت Dialling rules بود که مشکل رو پیداکردم ؛ فکر میکنین چی بود؟ اونجا بطور پسش فرض کشور رو چین و یه پیش شماره دیگه برای منطقه ای که توش هستیم انتخاب کرده بود با تغییر به ایران و وارد کردن پیش شماره شهر محل سکونت و ذخیره اطلاعات جدید و در شماره گیری بعدی مشکل حل شده بود ایشالله مشکل شما هم با همین روش حل بشه
    ارادت :
    ناصر

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

بذارین من تجربه شخصیم رو بگم شاید افاقه کرد:
    برای یکی از دوستان یه لپ تاپ دل با یه مودم اکسترنال دل گرفتیم دو روز بعد بهم زنگ زد و گفت هرکاری میکنیم به اینترنت وصل نمیشه که نمیشه گفتم بیار تا خودم یه امتحانی بکنم . آوردن و قبل از هرچیزی یکبار دیگه درایور مودم رو با سی دی خودش آپدیت کردم تا توی Hard-ware manager و توی قسمت مودم ؛ درایور از حالت Universal به حالت
    Cnexant در اومد.... این یکی
    -دومیش اومدم وصل بشم به اینترنت از همین اطوارها که شما دوستان میگین در آورد . فهمیدم یه جای کار میلنگه و این لنگش هرچی باشه مربوط میشه به قسمت شماره گیری نرم افزار اتصال مودم
    - سوم : شروع کردم به ور رفتن با گزینه های Connection و اگه درست یادم باشه تو قسمت Dialling rules بود که مشکل رو پیداکردم ؛ فکر میکنین چی بود؟ اونجا بطور پسش فرض کشور رو چین و یه پیش شماره دیگه برای منطقه ای که توش هستیم انتخاب کرده بود با تغییر به ایران و وارد کردن پیش شماره شهر محل سکونت و ذخیره اطلاعات جدید و در شماره گیری بعدی مشکل حل شده بود ایشالله مشکل شما هم با همین روش حل بشه
    ارادت :
    ناصر

ممنون دوست عزیز. اما مشکل ما این نبود. همه مسائل که گرد هماومد متوجه شدیم مشکل از مودم بود. عوضش که کردیم حل شد. دوستانی که مدم اکسترنال می خوان بگیرن ازین به بعد مودم با هولوگرام بگیرید. در ضمن جنس ارزون هیچ وقت الکی ارزون نیس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من از دوستانی که این لپ تاپو دارن میخوام تا راجبه تست هایی که ازش گرفتن یه کم توضیح بدن و عکس العمل این لپ تاپ رو بگن.راجب گرم شدن-صدای فن-هنگ کردن موقع هایبرنت کردن و کند شدن ویندوز-صدای اسپیکر هاش-و.... .
    ممنونم میشم اگه بگن که آیا صدای فن موقع کار کردن توی محیط های آروم مثل کتابخونه باعث اذیت بقیه میشه یا نه و این که کلا این صدا تا چه حدی است؟
    در آخر هم این که موقع وصل کردن به برق برای شارژشدن لپ تاپ بدنه آلومینیومیش تا چه حدی برق داره ؟یعنی این که محسوسه یا نه عادیه؟خواهشا درست جواب بدید.
    ممنون از لطفتون

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

سلام
    من از دوستانی که این لپ تاپو دارن میخوام تا راجبه تست هایی که ازش گرفتن یه کم توضیح بدن و عکس العمل این لپ تاپ رو بگن.راجب گرم شدن-صدای فن-هنگ کردن موقع هایبرنت کردن و کند شدن ویندوز-صدای اسپیکر هاش-و.... .
    ممنونم میشم اگه بگن که آیا صدای فن موقع کار کردن توی محیط های آروم مثل کتابخونه باعث اذیت بقیه میشه یا نه و این که کلا این صدا تا چه حدی است؟
    در آخر هم این که موقع وصل کردن به برق برای شارژشدن لپ تاپ بدنه آلومینیومیش تا چه حدی برق داره ؟یعنی این که محسوسه یا نه عادیه؟خواهشا درست جواب بدید.
    ممنون از لطفتون
    چند صحفه قبلو بخونی اکثریت تجربشون نوشتن

10. این کاربر از mokhtar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

سلام

ممنون از لطفتون
    دوست عزیز مختار جان درست می گن اما من این سیتمو دارم. فوق العاده نیست اما تو سطح خودش خوبه. یه باریکه کم می لرزونه اونم با یه تماس از بین میره ! چون دیگه بدن انسان رساناست. صدای فن من زیاد ندارم. کمه. برا کتابخونه مشکی نداری. با صدای تهویه کتابخونه به کل از بین میره\ صدای دستگاه فوق العادس. می تونی کیفیت صدای موزیکو امتحان کنی و لذت ببری. در آخر سیستم خوبیه. منتها شبیه به این سیستم هم هست تو بازار با قیمت های متفاوت. فقط از معتبر بگیر. دست رو سیستم به راحتی میشه برد.

12. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز مختار جان درست می گن اما من این سیتمو دارم. فوق العاده نیست اما تو سطح خودش خوبه. یه باریکه کم می لرزونه اونم با یه تماس از بین میره ! چون دیگه بدن انسان رساناست. صدای فن من زیاد ندارم. کمه. برا کتابخونه مشکی نداری. با صدای تهویه کتابخونه به کل از بین میره\ صدای دستگاه فوق العادس. می تونی کیفیت صدای موزیکو امتحان کنی و لذت ببری. در آخر سیستم خوبیه. منتها شبیه به این سیستم هم هست تو بازار با قیمت های متفاوت. فقط از معتبر بگیر. دست رو سیستم به راحتی میشه برد.
    مرسی.فقط یه چیزی حرارتش هم اگه بگی ممنونت میشم.من کل تاپیک و خوندم و دنبالش می کنم اما بازم میترسم حرارتش زیاد باشه چون یه سری از فروشنده ها میگن حرارتش بالاست و کارت گرافیکشم ممکنه بسوزه.یعنی احتمالش زیاده .
    در ضمن تو کدوم کانفیکشو گرفتی ؟دی وی دی رایتر دار یا بلو ری دار.با رم 4یا6.واین که بازم ممنونت میشم اگه بگی که از کجا و چند گرفتی با چند سال گارانتی؟گارانتیش تعویض یا تعمیر؟
    بازم ممنون از جوابت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •