تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل عجیب هارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض مشکل عجیب هارد

یه هارد قدیمی مکستور دارم بعضی موقع تو ویندوز یه دفعه یه صدای تق میده بعد 5 ثانیه سیستم هنگ میکمه کلا.مشکل از چیه دوستان به نظرتون ؟؟

داره خودمونی میشه matrixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم يه هارد 80 مکستور دارم.حدودا 6 يا 7سال داره کار ميکنه و يک ماهه پيش دقيقا همين مشکل برام پيش اومد.
    بعد از چند روز ديگه اصلا بالا نيومد
    تا اينکه هارد و درآوردم و بعد از کلي کلنجار رفتن فهميدم که تو حالت برعکس کار ميکنه و تا الان هم که بصورت برعکس بستمش مشکلي نداشته(گوش شيطون کر )
    حالا از نظر فني ديگه نفهميدم کدوم قطعه مشکل داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سکته ای بوده D:
    برای من تا الان برعکس بود الان معمولیش کردم

داره خودمونی میشه zentex586's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    عروس شهرها

پيش فرض

یه هارد قدیمی مکستور دارم بعضی موقع تو ویندوز یه دفعه یه صدای تق میده بعد 5 ثانیه سیستم هنگ میکمه کلا.مشکل از چیه دوستان به نظرتون ؟؟
    من هم این مشکل رو با یه هارد مکستور 40 گیگا بایت داشتم، من احتمال میدم که وقتی تعداد بد سکتورهای یه هارد دیسک از مقدار مشخصی بیشتر میشه، سیستم S.M.A.R.T هارد به کامپیوتر اعلام Failure میکنه.
    بر عکس نصب کردن هارد دیسک ایده جالبیه، ولی من طور دیگه ای مشکل رو حل کردم. یه فن 10 سانتی متری (از نوع معمولی، بدون حسگر و تنظیم کننده دور فن) رو به حالت دمنده با فاصله 20 میلی متر از هارد دیسک (با پایه های چوبی و با چسب) نصب کردم و فن رو هم به مادربرد متصل کردم، و مشکل کاملن حل شد طوریکه الان یک ساله که با همون وضعیت دارم ازش استفاده میکنم و حتی یک بار هم صدای تق نداشته.
    من فکر می کنم موقعی که هارد دیسک گرم میشه (با توجه به اینکه هاردهای قدیمی تعداد دیسک های بیشتری هم دارن و موتورشون بار بیشتری تحمل میکنه) برای هاردهای با بد سکتور زیاد پیدا کردن داده ها سخت تر میشه و تعداد دفعات بیشتری امتحان میکنه، و در آخر هم، البته بعضی مواقع فقط، هد ها رو ناگهان به محل پارک ”park spot“ میبره و اون صدای تَق هم از اینجا ناشی میشه.

5. این کاربر از zentex586 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •