تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: Samsung Galaxy S vs. Sony Ericsson Xperia Arc

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

اولا باریک ترین گوشی LG Optimus Black هستش و Arc تقلب کرده: دی
    شما باید کلفت ترین قسمت رو اندازه بگیری نه نازک ترین قسمت
    +
    به نظرم Arc با آندروید 2.3 میادش و بعید می دونم به این زودی های Galaxy S اپدیت بشه
    جدیدا هم که سامی کلا با تغییر CPU و LCD گوشی نشون داد که پشتیبانیش تا چه حده
    خوب یهو میومد متوقف می کرد تولیدش رو دیگه: دی
    راستی احتمالا تا عرضه Arc گوشی Galaxy S2 هم عرضه میشه
    ببینید من کلا هیچ وقت به برند خاصی ارادت نداشتم و یا از برند خاصی متنفر نبودم (البته اون موقعهایی رو که سامسونگ و الجی گوشیهای بدون سیستم عامل میدادن بیرون رو حساب نکنید)
    ولی در مورد ساپورت با arthas موافقم؛ قرار نیست که تا ابد الدهر ساپورت سخت افزاری از یه گوشی بشه.
    وقتی در صفحه ی نمایش تولیدیش کمبود وجود داره مجبوره که موجودیش رو بزاره برای گوشیهای جدیدش ولی مهمتر از اون ساپورت نرم افزاریه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ببینید من کلا هیچ وقت به برند خاصی ارادت نداشتم و یا از برند خاصی متنفر نبودم (البته اون موقعهایی رو که سامسونگ و الجی گوشیهای بدون سیستم عامل میدادن بیرون رو حساب نکنید)
    ولی در مورد ساپورت با arthas موافقم؛ قرار نیست که تا ابد الدهر ساپورت سخت افزاری از یه گوشی بشه.
    وقتی در صفحه ی نمایش تولیدیش کمبود وجود داره مجبوره که موجودیش رو بزاره برای گوشیهای جدیدش ولی مهمتر از اون ساپورت نرم افزاریه.
    چرا قرار نباشه ساپورت سخت افزاری بشه؟ به نظر من ساپورت سخت افزاری و نرم افزاری هر دو مهمه

اما در بحث مقاسه این دو تا ، من موافق مقایسه این دو باهم هستم به این خاطر که آرک یه گوشی تو رده گالاکسی اس هستش و نباید با گوشی های دوهسته ای الجی ، موتورولا و احتمالا گالاکسی اس 2 مقایسه بشه

درسته که احتمالا آرک پیشرفته ترین گوشی سونی تو سال جدید خواهد بود ولی متاسفانه امکاناتش مثل یه گوشی سال 2010 هستش ، دقیقا همون اتفاقی که برای ایکس 10 افتاد برای آرک هم رخ میده .

قیمتش هم که قراره ظاهرا با 600 تومن وارد بشه پس تو همین رنج گالاکسی اس هستش

اما مشکل اینه که چون آرک هنوز ریلیز نشده در مورد بعضی چیزاش نمیشه نظر داد .

فعلا میتونم بگم از نظر طراحی آرک گوشی زیباتری هستش ، از نظر صفحه نمایش نمیشه هنوز صحبت کرد. از نظر ساپورت با توجه به پیشینه بد سونی ، من گالاکسی رو ترجیح میدم .

بقیه چیزا هم باشه واسه بعد از ریلیز شدن

3. این کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •