دقیقا همین مصیبت رو تو امنیا2 دارم
مگه رم آی9003 دقیقا به اندازه آی9000 نیست؟
پس چجوری خالیه؟؟؟؟
دقیقا همین مصیبت رو تو امنیا2 دارم
پس چجوری خالیه؟؟؟؟
دوستان بالاخره این گوشی خروجی اچدی داره یا نه؟
این مهمتریم ملاک من بره خریده
تنها چیزی که باعث شد نکسوس اس نخرم
لطفا یه جواب قطعی بهم بدید ...... رو اساس این بتونم بخرم
تبدیل usb به hdmi داره ولی به احتمال زیاد با کیفیت sd یا همون vga هست مثله خروجی tv با جک 3.5 ش
رمش 512 ه که بعد از اون استفاده ای که سیستم ازش میکنه 340 تاش خالی میمونهدقیقا همین مصیبت رو تو امنیا2 دارم
پس چجوری خالیه؟؟؟؟
امنیا 2 256 بود که با رام لایت حداکثر 70 80 مگ خالی داشت و بدم نبود
بله داره.
فقط بايد كابلشو پيدا كني
اگه میتوی 120 تومن پول کابل بدی اینجا داره.....اگه نه هم پس نخر چون ملاکت همینه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون طور که دوستمون گفت رم هاشون یه اندازه هست ولی توی i9003 نمیدونم چیکار کردن که 470 خالی میمونه![]()
افسوس که حالا باید با این سیاست تولید کننده اش (جایگزینی SLCD) به بازی گرفته بشیم و ...
تازه اگر قطعی شده باشه...(منابع رو چک نکردم)
ماه هاست که دنبالشم بخرم
Last edited by soheildolatabadi; 04-02-2011 at 22:27.
عزیز،گوشی ها یه سطح لیاقتی دارن!!!
درسته که ممکنه پولمون بهشون نرسه،ولی گوشیی مثل گلکسی،لیاقتش 700 تومن هستش و وقتی قیمتش میاد پایین تر،باید یه سری امکانات رو از دست بده....گلکسی در سال گذشته ی میلادی یکی از بهترین گجت ها شد....
با اومدن ارک،و سایر غول های اندرویدی،و همچنین تبلت ها که احتمالا کم کم جای گوشی رو میگیرن،سامسونگ باید هم انرژی خودش رو صرف چیزای بهتر بکنه...
خوش به حالتون که سرعت دانلودتون 54 مگ هستش!!!
دیدم منفی نیست فقط حیفم اومد ... خیلی منتظر موندم بتونم بخرم تا اینکه الآن خبر جایگزینی مطرح شده و ضد حاله
از اون طرف هم Galaxy S2 آدم رو قلقلک میده و باز همون داستان معروف که هرچی صبر کنی هی گوشی بهتر میاد و انتها نداره!
نوکرتم عزیز اون سرعت تو محل کاره...خونه سالهاست که با دایل آپ زندگی می کنیم! مثل همین الآن که در خدمت شما هستیم.
ببخشید اگه یه نمه رفت تو فاز اسپم![]()
سياست سامسونگم قابل دركه با اومدن گالكسي اس 2 ميخواد رو اون سوپر امولد بزاره و برا اون رقيب نسازه يا شايدم ميخواد سوپر امولد هاشو هدر نده
[/COLOR]از اينجا هم ميتوني بخريش
قيمش هم مثل Ebay نيست . فقط 5000 تومن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)