منم بالاخره galaxy خریدم 8g بدون گارانتی 580. جعبش مشکیه. جعبه ابی با مشکی چه فرقی داره؟
در ضمن تو جعبه من cd نبود باید باشه یا نه؟اصلا تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟
منم بالاخره galaxy خریدم 8g بدون گارانتی 580. جعبش مشکیه. جعبه ابی با مشکی چه فرقی داره؟
در ضمن تو جعبه من cd نبود باید باشه یا نه؟اصلا تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟
دادا میدونم اما دروغ که نمیگم حدود 50 بار اشتباه زدم از رو مرض بعد دیگه کلا گفت google account بده منم یه کوچولوشو یادم رفته گوشیو از ریکاوری فرمت کردم بازم نشد حالا باید فلش کنم دیگه
شما خودت امتحان کن میبینی که قفل میشه![]()
من موقع نصب LG Optimus 2X Weather Widget مشكل دارم
و اين پيغام رو ميده تازه 2 تا بازي ديگه هم دارم كه همين پيغام رو ميده مشكل از كجاست؟
Parse Error: There is a problem parsing the package
دوبار دانلود كردم.
هر دو نمونه ورژن همين پيغام رو ميده
اصلا منظورش چيه تا حالا به اين پيغام بر خوردي؟
با سلام
می خوام فردا برم گالکسی بگیرم چه چیزایی رو در مورد گوشی با فروشنده شرط کنم تا قبل از باز کردن پلمپ کارتنش (در مورد مشکل سه دکمه، ساخته کجا باشه، در مورد رنگ کارتن و وسایل درون آن و بقیه موارد...).
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم نکنه یه دفعه کلا سرم بره. راستی از دوستان کسی میدونه تو اهواز کجا ارزون تر از همه جه پیدا میشه بدون گارانتی میخوام 8 گیگ)
نظرتون در مورد رنگ سفیدش چیه؟
من زماني كه خريدم قبل از اينكه 3 دكمه رو تست كنم خود فروشنده گفت اينم از گوشي بزار 3 دكمشم تست كنم ..اين حرفش خيلي حال كردم
این سوال منم هست فردا میخوام یکی بخرم این سه دکمه چی هست؟کدوم 3تا دکمه؟باعث چه مشکلی میشه؟راستی برای یه مهندس که مدیر یه کارخونه هم هست نرم افزارهای آفیس مناسبی رو این گوشی قابل نصب هست؟خودش میگه htc hd2 روبگیرم ولی من گالاکسی رو بهش پیشنهاد دادم.به نظر شما کدوم رو بخرم؟گالاکسی اس یا hd2?
بچه ها هرکی میخواد SAMOLED داشته باشه و تا الان نخریده گوشی رو سریع بخره چون اینائی که تو بازار هستش تموم بشه سری بعد صفحه نمایش گوشی میشه SLCD .
مخلصیم .
از پاسخ دوستان ممنونم اما در مورد اینکه: زیر باتری گوشی نوشته شده باشه made by samsung یا چیزه دیگه ای فرقی دارن یا نه ؟
وسایل داخل کارتن چی هست لطفا بفرمائید که اگه فروشنده عوض کرده باشه یا برداشته باشه متوجه بشم چونکه بازار موبایل اهوازم مثل پاساژ علاء الدین تهران میمونه که هیچ در و پیکری نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)