راستش من برای کارهای حرفه ای و حتی نیمه حرفه ای نمی خوام.
هدفم ثبت لحظات خونوادگی، در خونه و طبیعت و مسافرت هست.
اگه فیلمبرداری باکیفیتی هم داشته باشه بهتر، ما که بدمون نمیاد.
حالا نظرتون چیه؟
ضمنا عکسهای hx5 اینقدر غیر طبیعی هست که بهش اشاره کردی؟!
راستش من برای کارهای حرفه ای و حتی نیمه حرفه ای نمی خوام.
هدفم ثبت لحظات خونوادگی، در خونه و طبیعت و مسافرت هست.
اگه فیلمبرداری باکیفیتی هم داشته باشه بهتر، ما که بدمون نمیاد.
حالا نظرتون چیه؟
ضمنا عکسهای hx5 اینقدر غیر طبیعی هست که بهش اشاره کردی؟!
ضمنا اگه بودجه رو تا 450 تومن بالا ببرم، چی پیشنهاد می کنین؟
Sony HX1 یا Canon SX20 یا ... ؟؟؟
پس همون SX210 ،فیلمش عالیه فقط FULL HD نیست همین
مقایسه عکس های hx5 و SX210
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون دو وقت خودشونم مالی نبودند چه برسه حالا
FZ35 یا HS10 یا FZ40 که کمی گرون تره اما بهتر بقیه
HS10 هم عالیه اما برای شما توصیه نمیشه
![]()

آقا نظرتون راجع به Fujifilm FinEpix S2800 hd چیه؟
یه جورایی باحاله... فقط لامصب لرزشگیر سنسوره نه لنز.

سلام
لطفا يه دوربين عکاسي معرفي کنيد تا مرز 100 تومن فقط براي گرفتن عکس در منزل و مسافرت... عکس و فيلم خوب بگيره همين. حرفه اي نباشه.
اينو تو رايان صبا ديدم نوشته 100 تومن خوبه؟ CANON - PowerShot A495
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوربین خوبیه قیمت بین 95 تا 105 تومنه
تو این رنج قیمت انتخاب زیادی ندارید همین مدل خوبه![]()

ممنون از جوابتون. قشنگم هست خیلی. البته مدلهای دیگه از شرکتهای دیگه هم هست تو همین قیمتها میخوام نظرتون رو بدونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Haamed; 03-02-2011 at 14:07.

دوستان بین ixus 300 va ixus 130 کدام بهتره ؟ بیشتر عکس در خانه و شب مد نظرم هست
اگر دوستان کسی ixus 300 داره خواهشن نمونه عمس هاشو بزاره واقعا گیج شدم
ممنون از همه دوستان
ixus 300 با لنز cmos که داره واقعا تاثیر در کیفیت عکس داره یا تفاوت انچنانی با مدل های ccd نمی کنه ؟
ixus 300 دوربین بسیار خوبیه با توجه به خواسته های شما بنظر من دوربین بهتریه
بدلیل برد بیشتر فلاش و سنسور cmos و ایزو بالاتر
نمونه عکسها
![]()
Last edited by vvc; 03-02-2011 at 16:58.
دوربین خوبی هستش و شکی هم نیست توی این رنج .ixus 300 دوربین بسیار خوبیه با توجه به خواسته های شما بنظر من دوربین بهتریه
بدلیل برد بیشتر فلاش و سنسور cmos و ایزو بالاتر
نمونه عکسها
تنها این نکته به نظرم میرسه که اصلا به این سمپل ها توجه خاصی نکنید . یعنی مبنای خرید روی این نمونه عکسها نباشه . عکس دوم یعنی رودخونه و ساختمون ها و غیره که کلا حرف خاصی برای گفتن نداره و یک عکس عادی هستش که البته اگر در سایز اصلی باشه میشه تا حدی در مورد ایزوی این عکس قضاوت کرد .
اما برای عکس اول ... وقتی اگزیفش رو نگاه کنید می بینید که نوشنه فلش رو قطع کردن و از منابع نوری حرفه ای ( یک شاخه فلش راست بالا و شاید یک دیفیوزر سمت راست و بدون بک لایت ) استفاده شده . اینطور بگم که تفاوت خروجی عکس این منابع نوری با فلش سرخود دوربین اصلا قابل مقایسه نیست و بسیار بسیار زیاد هستش . البته این رو در رد عملکرد این دوربین نمیگم . کلی و برای همه دوربین ها عرض می کنم حتی DSLR ها .
برای نمونه عکسها فقط به سایت های معتبر مراجعه کنید که عکسهایی رو توی لابراتوار تهیه می کنن برای سنجش موارد مختلف مثل نویز ، عملکرد نورسنجی ، وینتینگ و . . .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)