تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: بهترین گوشی زیر 500 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوست عزیز منم الان دنبال یک گوشی مناسب هستم . منتها برای من سیستم عامل مهمترینه که باید اندروید باشه وگرنه بدون شک ویو میگرفتم . ویو یه گوشی کامله و فقط سیستم عاملش به پای اندروید نمیرسه

اگه سیستم عامل برات مهم نیست چرا معطلی؟ ویو بگیر!!!!

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آخه نه که سیستم عامل مهم نیست
    ولی آخه من تعجب میکنم.. مگه آندروید چی داره که باید از این همه ویژگی های ویو بگذرم ؟
    آندروید اپن سورسه؟ خب بادا2 هم اپن سورسه.. آندروید بازی خوب داره؟ انصافا بادا بازیاش اگه بهتر نباشه کمتر نیست
    آندروید اینترفیس روون داره؟ خب اینترفیس ویو هم خیلی روون و جذابه..
    آندروید برنامه زیاد داره؟ خب داشته باشه.. مثلا واسه ویندوز کامپیوتر میلیون ها یا شاید میلیاردها نرم افزار باشه
    ولی ما اصولا شاید حداکثر 10-20 تا نرم افزار کاربردی رو نصب کنیم
    اگه یه نفر منو قانع کنه چرا باید به دلیل آندروید بودن از ویژگی هایی زیر صرف نظر کنم خوب میشه:
    سخت افزار قوی ، صفحه نمایش عالی ، ساپورت فایلهای ویدیو محشر ، اینترفیس روون و...
    ینی واقعا میرزه؟
    مگه آندروید بودن چه مزیتی داره که بعضیا حاضر میشن به جای ویو ، یه گوشی با امکانات کمتر و قیمت بیشتر بگیرن ؟
    شاید واقعا ارزشش رو داشته باشه و منم بگیرم

بازم میگم.. من قصدم دفاع از یه گوشی یا سیستم عامل نیست.. فقط میخوام به یه نتیجه ی درست برسم که بعد پشیمون نشم
    Last edited by dark fear; 02-02-2011 at 16:02.

3. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آخه نه که سیستم عامل مهم نیست
    ولی آخه من تعجب میکنم.. مگه آندروید چی داره که باید از این همه ویژگی های ویو بگذرم ؟
    آندروید اپن سورسه؟ خب بادا2 هم اپن سورسه.. آندروید بازی خوب داره؟ انصافا بادا بازیاش اگه بهتر نباشه کمتر نیست
    آندروید اینترفیس روون داره؟ خب اینترفیس ویو هم خیلی روون و جذابه..
    آندروید برنامه زیاد داره؟ خب داشته باشه.. مثلا واسه ویندوز کامپیوتر میلیون ها یا شاید میلیاردها نرم افزار باشه
    ولی ما اصولا شاید حداکثر 10-20 تا نرم افزار کاربردی رو نصب کنیم
    اگه یه نفر منو قانع کنه چرا باید به دلیل آندروید بودن از ویژگی هایی زیر صرف نظر کنم خوب میشه:
    سخت افزار قوی ، صفحه نمایش عالی ، ساپورت فایلهای ویدیو محشر ، اینترفیس روون و...
    ینی واقعا میرزه؟
    مگه آندروید بودن چه مزیتی داره که بعضیا حاضر میشن به جای ویو ، یه گوشی با امکانات کمتر و قیمت بیشتر بگیرن ؟
    شاید واقعا ارزشش رو داشته باشه و منم بگیرم

بازم میگم.. من قصدم دفاع از یه گوشی یا سیستم عامل نیست.. فقط میخوام به یه نتیجه ی درست برسم که بعد پشیمون نشم
    ببین عزیزم من خودم گوشی اندروییدی نداشتم . بهتره از اونایی که داشتن بپرسی

ولی کلا از سرویس های گوگل همیشه استفاده می کنم . گوگل ریدر ، جیمیل ، گوگل داک و ...

اندرویید ساپورت عالیه گوگل رو داره ، با یه فکر درست و بر پایه وب طراحی شده و با سرعت بسیار زیادی داره رشد میکنه

همین امروز هم اعلام شد بالاخره تونسته به سلطنت سیمبیان بعد از سالها پایان بده و بشه سیستم عامل اول تلفن های هوشمند در دنیا!!!

گوگل اینترنت رو خوب میشناسه ، بهتر از هر شرکت دیگه و اینترنت هم که دیگه شده نیاز اول بیشتر ما

بادا سیستم عامل خوبیه ، من واقعا مبهوت توانایی سامسونگ در این چند سال اخیر شدم اما فکر نمی کنم بادا بتونه به پای اندروید برسه

خلاصه اینکه : من دوست دارم وقتی دارم 400 ، 500 تومن پول میدم یه چیزی بگیرم که بدونم ساپورت میشه و آینده داره . نمیخوام یه گوشی بگیرم و ناگهان ببینم پشتیبانی ازش متوقف شده دقیقا مثل اتفاقی که برای ویواز افتاد .
    Last edited by sunrise07; 02-02-2011 at 17:20.

5. 2 کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

n900 هم با maemo وقتی اومد خیلی سر و صدا کرد!

اما الان نوکیا با عرضه آندروید روی این گوشی داره سعی میکنه خودشو از این باتلاق نجات بده.

نمیگم بادا سیستم عامل بدیه! نه اتفاقن. اگرنه اینهمه گوشی از سری ویو یهو روانه بازار نمیشدن!

اما خیلی کار داره تا به آندروید برسه. 2-3سال حداقل!

الان آندروید به سلطان دست نیافتنی تبدیل شده!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اما الان نوکیا با عرضه آندروید روی این گوشی داره سعی میکنه خودشو از این باتلاق نجات بده.

نمیگم بادا سیستم عامل بدیه! نه اتفاقن. اگرنه اینهمه گوشی از سری ویو یهو روانه بازار نمیشدن!

اما خیلی کار داره تا به آندروید برسه. 2-3سال حداقل!

الان آندروید به سلطان دست نیافتنی تبدیل شده!
    استاد.. ینی شما maemo رو با بادا مقایسه میکنید؟
    تاکید میکنم بادا2 داره میاد که اپن سورسه
    درضمن.. کسی نگفته بادا از آندروید بهتره.. من میگم برتری آندروید اونقدر مهم نیست که از برتری های
    ویو نسبت به گوشیهای آندرویدی هم قیمتش بشه گذشت.. (شایدم من آندروید رو خوب نمیشناسم)
    شما حتی یه دلیل نیوردی چرا با وجود امکانات بهتر ویو باید دیزایر رو بگیرم !
    صرف این که آندروید سلطان دست نیافتنی شده ؟

ببین عزیزم من خودم گوشی اندروییدی نداشتم . بهتره از اونایی که داشتن بپرسی

ولی کلا از سرویس های گوگل همیشه استفاده می کنم . گوگل ریدر ، جیمیل ، گوگل داک و ...

اندرویید ساپورت عالیه گوگل رو داره ، با یه فکر درست و بر پایه وب طراحی شده و با سرعت بسیار زیادی داره رشد میکنه

همین امروز هم اعلام شد بالاخره تونسته به سلطنت سیمبیان بعد از سالها پایان بده و بشه سیستم عامل اول تلفن های هوشمند در دنیا!!!

گوگل اینترنت رو خوب میشناسه ، بهتر از هر شرکت دیگه و اینترنت هم که دیگه شده نیاز اول بیشتر ما

بادا سیستم عامل خوبیه ، من واقعا مبهوت توانایی سامسونگ در این چند سال اخیر شدم اما فکر نمی کنم بادا بتونه به پای اندروید برسه

خلاصه اینکه : من دوست دارم وقتی دارم 400 ، 500 تومن پول میدم یه چیزی بگیرم که بدونم ساپورت میشه و آینده داره . نمیخوام یه گوشی بگیرم و ناگهان ببینم پشتیبانی ازش متوقف شده دقیقا مثل اتفاقی که برای ویواز افتاد .
    ولی من بازم قانع نشدم.. الان این که گوگل اینترنت رو خوب میشناسه و سرویس های خوبی تو این زمینه میده باعث
    نمیشه برم سمتش..
    ولی درمورد ساپورت... من خیلی به بادا خوش بینم.. چون اولا با این که هنوز نو پاست ولی فعلا به خوبی داره ساپورت
    میشه.. بادا 2 هم داره میاد.. وقتی اپن سورس باشه ینی دیگه مشکلی بابت ساپورت نیست..
    اگه آندروید بودن محاسن دیگه ای هم داره ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن..

بازم ممنون.. اقلا شما یه دلیلی اوردید
    Last edited by dark fear; 02-02-2011 at 18:07.

8. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما حتی یه دلیل نیوردی چرا با وجود امکانات بهتر ویو باید دیزایر رو بگیرم !
    انتخاب نهایی با خودته و من اصلن به شما زور نکردم که دیزایر بگیر =))
    استاد.. ینی شما maemo رو با بادا مقایسه میکنید؟
    maemo به وین موبایل مثله بادا به آندروید میمونه در این زمان!

مقایسه براساس متغیرهای زمانی بود.

++ درضمن یه تیکه ی سنگینی هم جا داره اینجا بندازم! که اگه ساپورت نرم افزاری برات مهم نیست بهتره گوشی سیستم عامل دار نگیری =))

اگه ساپورت برات مهم نیست اصلن چرا طرف سیستم عامل اومدی؟!

10. 2 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين دو سيستم عامل اصلا با هم قابل مقايسه نيست
    نوكيا فقط يه گوشي با سيستم عاملmaemo بيرون داد خب طبيعيه كه اين سيستم عامل نتونه موفق بشه
    ولي سامسونگ توي يك سال حدود شش گوشي با سيستم عامل بادا بيرون داده
    ساپورت نكردن اين سيستم عامل مساوي ميشه با از دست رفتن وجهه و نيمي از بازار موبايل سامسونگ
    Last edited by گرافيكار; 02-02-2011 at 20:02.

12. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

انتخاب نهایی با خودته و من اصلن به شما زور نکردم که دیزایر بگیر =))
    رفیق .. من دارم از شما و بقیه دوستان کمک و راهنمایی میخوام.. بحث زور و.. نیست.. شما سرور مایی

maemo به وین موبایل مثله بادا به آندروید میمونه در این زمان!
    بله از نظر زمانی حق با شماس
    اما بادا پتانسیلش خیلی بالاتره.. چون هم خیلی زیبا و روانه هم داره خوب ساپورت میشه هم اپن سورسه

++ درضمن یه تیکه ی سنگینی هم جا داره اینجا بندازم! که اگه ساپورت نرم افزاری برات مهم نیست بهتره گوشی سیستم عامل دار نگیری =))

اگه ساپورت برات مهم نیست اصلن چرا طرف سیستم عامل اومدی؟!
    گفتم که
    نه که سیستم عامل مهم نباشه.. میگم درحدی باشه که نیازمو رفع کنه.. برنامه های کاربردی داشته باشه و..

بازم از راهنمایی دوستان ممنون

14. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من 5 سال با گوشی های جاوا کار کردم . تنها بدیشون همون عدم نصب نرم افزاره وگرنه مشکل دیگه ای ندارن . ولی همین مسئله نرم افزار ها واسم خیلی مهمه

به همین خاطرمیخوام اندروید بگیرم . ببین دوست من یکی از مزیت های اندروید اینه که بیشتر نرم افزار هاش رایگان هستن. بعد هم الان داره نسخه 3 اندروید میاد دیگه همه دارن میرن سمت اندروید.

تبلت های اندرویدی هم که ماشالله همه جا ریختن!!!

خوب این یعنی چی؟

یعنی اینکه یک اکوسیستم گسترده که باعث میشه از جهت ساپورت نرم افزاری برای این سیستم عامل مطمئن بشم.

اما این مسئله فعلا برای ویو و سیستم عامل بادا وجود نداره

فقط 6 گوشی این سیستم عامل رو دارن. حالا اگه بادا 2 اپن سورس باشه دلیلی بر موفقیتش نیست. سیمبیان هم سال پیش اپن سورس شد ولی نتیجه اش چی بود؟
    سامسونگ و سونی اریکسون سیمبیان رو ول کردن و نوکیا موند و حوضش!!!

نکته دیگه اینکه من واقعا از تعداد نرم افزاری های بادا خبر ندارم و اینکه تازگی ها میگن اکثرش هم پولی شدن !!!

یه چیز دیگه اینکه دولوپر ها هم تازگی توجه بیشتری به اندروید نشون دادن

مجموع این عوامل باعث میشه بگیم اندروید برای 2 تا 3 سال دیگه حداقل سیستم عامل برتره

البته قطعا سامسونگ پشت سیستم عامل ادا رو خالی نمیکنه!!!

حالا شما باید تصمیم بگری که اهمیت سیستم عامل برات چقدره؟ خودت فقط میدونی و خودت!!!

قطعا دیزایر صرف نظر از سیستم عامل در مقابل ویو شکست میخوره

16. 2 کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از نکسس ها و گلکسی اس، دیزایر بیشترین تعداد کوکر و برنامه نویس رو داره توی کلیه ی گوشی ها! (بجز آیفون البته : دی)

این و آندروید بودنش دلیل کافی برای خریدش هست.

و اینکه آندروید یه برنامه داره به اسم Applanet که همه برنامه های پولی و رایگان Android Market رو بصورت کرک و رایگان داره (بیش از 99% برنامه هاش)

اما آیا بادا چنین ساپورت قوی رو داره؟ مسلمن خیر!

18. 2 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •